Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Čtu neustále dokola návod na dnešní hru, ale prosím, jak získat dynamit a cepín? Viz, popis níže, nevím, nikam mě nedovedl, jak, nebo kde tyto věci získat. Děkuji.

2. Ahoj cedrika2627
    cepín získáš z dekorace "Cepín v kameni" která se nalézá ve střední části hory, (v popisu z ofi je to odměna číslo 25)
    dynamit získáš z dekorace "BUUUM" ta se nalézá v části nízká hora, odměna číslo 4
    [​IMG] >>>> Cepín v kameni
    [​IMG] >>>>>> dekorace "BUUUUM"

tyto dvě dekorace musíš umístit na plochu a po 8 hodinách je sklidíš a tím získáš příslušný předmět.
    přeji prima farmaření

3. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Děkuji,pomohla nápověda.

4. cedrika2627
    tak to je moc fajn, přeji hodně štěstí při plnění akce :)

5. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, kde získám ovoce tamarilo. Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 7/12/17
  6. Ahoj Darona34
    ovoce tamarilo se pěstuje na Bahamaramě, jde o plod stromu (klikni)-> Rajčenka
    Důležité:
    aktivace možnosti pěstování za 42 Zlatých banánů v 10. místnosti Starověkého opičího chrámu. Po aktivaci si můžeš stromek koupit, nebo plody zakoupit na trhu.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ahoj, zhruba pred mesicem probihala, v akcnim vlakne opakovane debata o prekracovani limitu 20ti kusu listku na kolo stesti, koncici zaverem pajdy361: "hranice 20 lístků by měla být nepřekočitelná". Pri plneni 5ti novych druztevnich ukolu (vcera konkretne Velke vlakove loupeze) se mi ale listky na KS nad limit 20 stale pripisuji. Ve FAQ pro KS jsou tak hracum stale predkladany nepravdive informace.
    Zeptam se proto:
    1) Jaka jsou, prosim, pravidla pro listky na KS?
    2) Bylo by, prosim, mozne tato pravidla zapracovat do FAQ - Farmarske kolo stesti tak, aby zde hraci nasli pravdive, nikoliv nepravdive odpovedi na sve otazky?
    Diky.

elbedna a Apachie1 tohle ocenili.
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj matlafou123 - Přičítání lístků na kole štěstí nad limit je chyba. Proto informaceve faq je pravdivá.

Přeji prima hru

9. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Chtěla bych zeptat, jestli přeci jen nezkusíte znovuotevřít soutěž s vánoční pohádkou. Vím že se minulý rok zúčastnili jen 2 hráči, ale mohlo by se zavést pravidlo, že pokud bude soutěžících míň jak třeba 5, tak se vyhlášení pořadí (a tudíž odměny) nekoná.

Úplně mě navnadilo Orakulum se svým příběhem a už mě svrbí prsty na tvorbu. Už mám i téma. Jen (kdybyste to opravdu otevřeli) prosím, aby to nemuselo souviset s farmou. Prostě jen s vánoci.

Edit: Tak to je špatný, v kuchyni u nás hospodaří manžel, leda že já bych kibicovala a dokumentovala, a on by pekl. Tak by to mohlo fungovat ke spokojenosti nás obou.
    :p

Naposledy upraveno: 9/12/17
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

11. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

Ahojky, nikde nemůžu najít recept na Pinkie Pie koláč, doufala jsem že je v pekárně na levlu 5, ale není
    mohl by mi někdo poradit? Děkuji

12. Ahoj 3eXtreme3
    recept na Pinkie Pie bohužel nepatří mezi recepty, které se dají získat (buď za postup v řemesle, nebo zakoupením ve Farmářském obchodě) Tento recept se dal získat v akci My Little pony-> popis ve FAQ - Pekař - 5 st. Pinkie Pie

-viliem- tohle ocenil(a).
  13. tsterinka

tsterinka Zelenáč fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe.
    dobrý večer,tento dotaz sem určitě nepatří ale nemohu najit pro nej to správné místo a čirou nahodou jsem se dostala sem,tak se zeptám tu.Nevíte jak je možné že se mi farma po zažádání uplně zrestartovala a je uplmě prázdná a mužu jet od začátku?? už se to tu někomu stalo??předem děkuji za odpovědi

vynechala jsem slovo,,,,,,, zažádáni nového hesla

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/17
  14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tsterinka - vynulovat farmu je nemožné. Doporučuji napsat na herní podporu Jak kontaktovat herní podporu a uveď přesně co potřebuješ zda snížit lvl, a jestli tam máš chlívky či stromy

Přeji prima hru

15. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, proč jsem se včera od odpoledne nedostala na farmu. Po zadání jména a hesla farma vždycky spadla. Jaká bude náhrada za to, že se nedalo hrát? Děkuji za odpověď.

Miicha tohle ocenil(a).
  16. Ahoj Zorka341
    nemožnost přihlásit se do hry způsobil mimořádný výpadek. Zatím nemáme podrobnější informace.
    Kompenzace jsou zcela v kompetenci Realizačního teamu hry Farmerama. Pokud se RT rozhodne pro nějakou formu kompenzace, dozví se to hráči zde na fóru v sekci "Oficiální oznámení".
    Přeji prima farmaření

17. emoa

emoa Zelenáč fóra

zdravím, nějak jsem pořád nenašla vyskakujicí položky cepín a bombu bum, kde to mám hledat nebo z čeho to vyskočí, mám jen karabiny.Děkuju

18. Ahoj emoa
    v akci "Vrcholové chvástání" žádná akční vypadávátka nejsou. Cepín lze získat z dekorace "Cepín v kameni" - kterou najdeš v herním plánu (viz oficiální popis akce) pod číslem 24 a Dynamit dává dekorace "BUUUM" opět v herním plánu pod číslem 4.
    Dekorace je nutné umístit na plochu a každých 8 hodin sklidit - čímž získáš cepín a dynamit.
    popis akce - (klikni)-> ZDE

19. odetka

odetka Zelenáč fóra

prosim o radu.k cemu slouzi pejsek Pugsy?a kede ho najit,vyhrala jsem na kole stesti a nemuzu dohledat.

20. Ahoj odetka
    Pugsly je šlechtěnec psa, najdeš ho buď ve Stodole, oddíl "Vyšlechtěná zvířata"
    nebo přímo v chovné ohradě, po kliknutí na ikonu zvířete "pes".

Popis ve FAQ - (klikni)-> Chovná ohrada

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.