Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám BONAKO v počítači jen já nebo je to všeobecné?

2. Dobré ráno Y_n_O
    obávám se, že porucha bude na tvém přijímači.
    Určitě by neuškodilo provést "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Hezký den :)
    EDIT - tak nějaký problém se děje, prosím o strpení, prověřuje se.
    Děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/12/17
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  3. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

ahoj dají se dodatečně vyrobit další recepty pro marmeládníka než ty co jsem dostal.Nebo co pro to mám udělat?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sejda621

Recepty, které dostaneš v určitém stupni jsou dané. Zisk dalších receptů je podmíněn např. odměnou z akce, nebo splněním úkolu v družstvu, kde je odměna nějaký recept. Nebo po dosažení potřebného stupně se ti dostupný recept objeví ve farmářském obchodě, kde si jej můžeš zakoupit. Další recepty jsou také v Jackově obchodě.
    Vše o řemeslech najdeš v tomto vlákně Řemeslnická čtvrť

Fajn hru pezt

-viliem- tohle ocenil(a).
  5. morpho1

morpho1 Zelenáč fóra

[​IMG] mám tu punčochu zakoupit?Neotevřel se bonusový dárek [​IMG]děkuji

Naposledy upraveno: 6/12/17
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj morpho1,

bohužel v tomto případě je jedinou cestou jak se dostat k bonusovému dárku otevření za floreny, ale to jestli to uděláš, je pouze tvoje rozhodnutí, v tom ti prostě poradit nedokážu.

7. iDavis

iDavis Baron fóra

Zdravím, práve je v predaji stonek Lahodná pochúťka, ktorý dáva okrem iného 25% bonus na BS z dekorácií. Vzťahuje sa tento bonus aj na dekorácie na bahe?

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj iDavis - stonek Pochoutka jednorázový bonus 750x farma level BZ, časový bonus +25 % BZ/TBZ z dekorací po dobu 3 hodin. Tedy předpokládám, že je to i z Baha

Přeji prima hru

-viliem- tohle ocenil(a).
  9. iDavis

iDavis Baron fóra

Ok, pretože ja mám v hre uvedené iba BS:

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

iDavis - nechala jsem si to ověřit a opravdu působí i na Baha

Přeji prima hru

-viliem- a iDavis tohle ocenili.
  11. iDavis

iDavis Baron fóra

V tom prípade som rád, lebo si ho plánujem kúpiť. :) Ďakujem za vyriešenie. :)

12. modrýslon

modrýslon Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz v soutěži jsem získala bedýnku ve stonku s farmářskými mincemi ale po sklizení ze stonku se mi nikdy žádná mince nepřipíše jak je to možné,ještě jsem nezkoumala jiné bedýnky ve stonku ale podle mě se nic nepřipisuje mince teda určtě ne.Prosím o odpověd jestli je něco špatně.

13. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Tak dnes je to opravdu k popukání,zakoupila jsem si stonek Sněžení,kde se uvádí,že je to i s dekorkama,přišlo mně oznámení,že je na můj účet.... stonek přistál,ale dekorky nikde.Jak kliknu na obláček,tak mně to hodí do lišty s dekorkama,kde sněhové koule nejsou.Prosím počítač několikrát dnes čištěn a restartován.

14. Ahoj modrýslon
    aby se ti RAMAmince přípsaly, musíš bedýnku otevřít - najdeš jí v inventáři, levá lišta > ikona "bedna", v záložce "Spotřební zboží". Teprve po otevření bedýnky si můžeš stav mincí zkontrolovat opět v levé liště > ikona "červený nákupní košík" > ikona RAMAobchod viz obrázek

Ahoj mirbel46
    prosím zkus si v inventáři kliknout na záložku "Všechno" a po té použít funkci "Hledat" - do editační políčka zadej název hledané dekorace. Pokud v inventáři nebude, je nutno obrátit se na herní podporu, aby prověřili tvůj herní účet a zjistili, kde se stala chyba.
    "Jak kontaktovat herní podporu"

15. modrýslon

modrýslon Zelenáč fóra

ahoj děkuj to mi nenapadlo;)

16. modrýslon
    rádo se stalo, není zač :)

17. karbar

karbar Baron fóra

Nezobrazují se mi obrázky tady na forum. Například - u právě probíhající akce, - na farmorakulum - a také u někoho kdo má podpis.
    Je tam hranatá závorka IMG a opět hranatá závorka.
    Rozkliknout to nejde.

18. Ahoj karbar
    stejný problém se řešil v tomto vlákně ZDE prosím nahlédni a buď se ti některé z doporučení bude hodit a nebo můžeš problém řešit přímo s kolegou. :)
    Přeji prima farmaření

karbar tohle ocenil(a).
  19. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj ,chci se zeptat, z čeho padají karabiny,,myslela jsem,že z akčního,ale na noc jsem dala akční na pohopole a nevypadla mě ani jedna,,kde jsem udělala chybu? předem děkuji za radu,,

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*,
    jak je uvedeno v popisu akce:
    Při šlechtění všech typů zvířat nám bude v průběhu akce vyskakovat...

Karabina (Karabína)

Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.