Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vykrocilova46

Pokud hraješ z České republiky, tak by jsi tam měla mít ceny v Kč. Jestli to tak není, na nic neklikej a co nejdříve kontaktuj herní podporu. Při vyplňování formuláře zadej volbu obecné dotazy a řádně popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

2. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

hraji v č r ale mám tam německou vlajku a ceny v eurech kontaktovala jsem herní podporu vše napsala i kody ale píší mi že mám zadat znaky vše tam je

3. pezt

vykrocilova46

Pro odeslání formuláře na podporu je nutné, aby zpráva měla 140 znaků. Pokud tvůj popis problému nemá dostatečný počet, tak jej můžeš doplnit např. o tečky nebo pomlčky aby jsi doplnila limit.
    Snad se již podaří.

4. blankak1

blankak1 Rádoby autor

dobrý den, chci se zeptat, ty 3 bonusové dárky ze zimního kalendáře se dají umístit jen do parku nebo do některé řady na magickém stonku? Nemůžu nikde nic najít.
    Předem děkuji za odpověď a přeji do toho příštího roku hodně zdraví. Blankak1

5. pezt

Ahoj blankak1

Nevím jaké myslíš tři bonusové dárky, nicméně jestli myslíš dekorace tak ty lze umístit do Parku na Ostrov pokladů a i do Nebe. Žádný speciální řádek k těmto dekoracím není, takže je můžeš umístit libovolně dle tvého uvážení.
    Jedná se o dekorace Studenokrevný atlet a Bruslení na rampě, to třetí je pouze nálepka do alba.

Fajn hru pezt

6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

zdravím prosím já mám jiný dotaz ráda bych věděla od kterého roku se hraje farma . nepamatuji se totiž kdy jsem ji začala hrát ale bylo to brzo po jejím začátku. jestli je to možné budu se těšit na odpověď děkuji babi Irma

7. elbedna

elbedna Znalec fóra

Jestli mě paměť neklame tak od roku 2010.
    Začala jsem koncem dubna 2010.

8. jozefos1

jozefos1 Pisálek fóra

• Zahlcování fóra.
    no neviem kde je problem ale mne zobrazuje 1,3,4,5 ulohu v akcii ale dvojku vobec nezobrazuje na plnenie

a mam to na oboch farmach

[ak sa daju posielam id na kontrolu neviem ci ich treba ale niesu to hesla
    11962399[/QUOTE] a tu je druhe 50048237

Naposledy upraveno moderátorem: 30/12/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.