Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mariannaloncikova

mariannaloncikova Pisálek fóra

Ako ziskam florenty bez kupy,z uloh som uz vecsinu vycerpala,chyba mi na otvorenie jednej puncochy

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mariannaloncikova

Floreny zdarma jsou jak píšeš z úloh. Pokud máš většinu splněnou, tak momentálně jinak, kromě koupě, floreny získat nelze.

Fajn hru pezt

3. .Michal530.

.Michal530. Zelenáč fóra

Ahoj, myslíte že se bude prodávat premium farmář na dýl jak jeden měsíc? Třeba 3,6,9 popř. 12 měsíců.

karbar tohle ocenil(a).
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .Michal530.,
    momentálně nám není známo, že by mělo dojít k nějaké změně. Pokud by nastala změna, tak se o tom dozvíš v oficiálním oznámení.
    Hezkou hru

5. jaras

jaras Zelenáč fóra

Mám otevřené všechny punčochy a tři krabice zůstaly zamčené.Má někdo stejný problém?Co s tím???

6. pezt

Ahoj jaras

Pokud ti zůstali nějaké krabice zamčené tak určitě nemáš otevřené všechny punčochy, zkontroluj jestli u některé nemáš náhodou bílé plus v modrém čtverečku. Pokud chceš otevřít všechny dárky, musíš si koupit neotevřené punčochy, které si zapomněl otevřít.

Fajn hru pezt

elbedna tohle ocenil(a).
  7. Isabella331

Isabella331 Zelenáč fóra

dobrý den,mám dotaz,jde jinak získat recepty na dýnovou nebo mrkvovojablečnou marmeládu.

8. Ahoj Isabella331
    Mrkvovo-jablečná směs (recept) je dostupný od 4. stupně řemesla Marmeládník a pořídit se dá ve Farmářském obchodě (je chytré vyčkat na akci - výprodej).to platí i o receptu na Dýňovou marmeládu.
    Dýňová marmeláda je dostupná od 1. stupně řemesla Marmeládník.
    Podrobný popis - FAQ
    (klikni)-> Dýňová marmeláda
    (klikni)-> Mrkvovo-jablečná směs
    Přeji prima farmaření

9. olha76

olha76 Zelenáč fóra

Dobrý den chtěla bych se zeptat proč se neukazují informace když najedu např. na mrkvo-jablečnou směs jak dlouho bude trvat předem děkuji za odpověď.

10. pezt

Ahoj olha76

S největší pravděpodobností máš vypnuté zobrazování tooltipů, v nastavení hry

Po změně nezapomeň dát uložit.

Fajn hru pezt

11. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

budou ve stajbole a v podivuhodnych vybezich nova zvirata a pokud ano tak jake?

12. pezt

Ahoj Frantanec

Jaká zvířata budou v nejbližší stájbole a podivuhodných výbězích se dozvíš s oficiálního oznámení o akci.

Fajn hru pezt

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj omylem jsem všera neodklikla dárek od Kubíka-blázinec doma- jde dokoupit? Díky za vysvětlení:(;)

14. Frantanec

ja potrebuju vedet dopredu

15. pezt

Ahoj dasa1143

Vyzvednutí bonusu za denní přihlášení je možné jen v tom dni, zpětně nic kupovat nelze, pokračuješ normálně dál, bohužel si nebudeš moci vyzvednout poslední dárek.

Fajn hru pezt

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frantanec

Bohužel to ví jen samotné RT. Nevím proč je tak důležité to vědět dopředu, ale mám pro tebe drobnou radu : "Dočkej času jako husa klasu"

Skali tohle ocenil(a).
  16. Frantanec

kvuli vcasnemu porizeni florenu

17. pezt

Frantanec

Bohužel to opravdu nevím. A jestli si máš koupit floreny a kdy nebo ne tak to záleží na tobě.

18. Frantanec

jestli si mam koupit floreny nebo ne, zalezi jenom a pouze na tom jake tam budou zvirata

19. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

ahoj stále nemohu dostat v bance ceny v korunách píše mi to že mám zadat znaky ale já tam píši vše nevím jak dál porad prosím děkuji

20. pezt

Frantanec

Jaké tam budou zvířata to v tuto chvíli opravdu nevíme.
    Další diskuse na toto téma je již bezpředmětná.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.