Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05
    vše důležité o šlechtění ZDE

2. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

díky

3. ***vlákno zamykám***

4. motýl120

motýl120 Zelenáč fóra

Ahojky. Mám menší problém. Obdržela jsem továrnu na hrábě a i když jsem vyrobila dostačující množství krmiva pro ježky stále to nefunguje:cry:. Prosím o radu. Předem děkuju za odpověď. :)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj motýl120

Kromě krmiva pro ježky je potřeba mít také ježky. Tedy na nakrmení této výrobny potřebuješ 1 krmivo pro ježky + 2 ježky.

Fajn hru pezt

6. vierucka1

vierucka1 Zelenáč fóra

Ahojte ako získam tovaren na hrable,slnečný kolektor,trezor,skateboard,brko,boxerské rukavice,hrnčiarstvo,kefka na tesáky.dakujem

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jájinko, oprav si odkaz na keramickou dílnu, máš tam butik s plavkami.

8. Y_n_O
    dííky :) opraveno

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

yw ;)

10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Jéé, ahoj, mně se ztratil po údržbě ze zlatého slotu čerstvě vymixovaný bonus 20% zrychlení u zeleniny, který jsem si ještě prodloužila Pinkie. Dělala jsem ho pár minut před "odstřižením", ale šel ještě prodloužit a ještě jsem stihla v klidu dojít na Baha a tam jsem byla "vykopnuta". Co mám dělat? Fotku jsem si tedy nedělala.. Poraďte mi někdo, prosím.

Edit:
    Asi mne odešlete na podporu.. Tak jsem si tam již dovolila napsat.

Edit:
    pezt: Podpora ověřila velice rychle, bohužel chybička se asi občas vloudí i do systému.. Ale děkuji podpoře za náplast na bolístku! Potěší.
    Tak teď už jen držet palce na dalším pokusu.

Edit:
    Tak se podařilo na čtvrtý pokus - 10% u zeleniny. Jsem ráda!
    Hezkou hru

Naposledy upraveno: 27/12/17
  11. mamusa

mamusa Zelenáč fóra

• Psaní velkým písmem, pezt
    AHOJKY STALE MI NEJDE SPUSTIT KINO,SKORO PUL ROKU,JAK JE TO MOZNE.DEKUJI ZA OPOVED

12. pezt

Ahoj zahradnice4

Ano v tomto případě je nejlepší kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj mamusa

Předně bych chtěl upozornit na psaní velkým písmem, toto se považuje za křičení a to není zrovna vhodný způsob komunikace.

Teď k tvému dotazu, bohužel pro naši lokaci nejsou momentálně žádní vhodní zadavatelé reklamy nebo úkolů, proto se v kině nic nepromítá.

Fajn hru pezt

14. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky chci se zeptat,když jsem na hlavní farmě snědla melounovou magii,tak by se mi měl zvýšit výnos o 1 plodinu navíc ne?A bohužel na velkém poli stále dostanu jen 5 rostlin a měla bych tedy dostat 6 plodin.Nebo jsem to špatně pochopila?o_O:eek:

15. pezt

Ahoj *Kuliočko*

Nevím co máš na polích na farmě zasazeno, nicméně účinek produktu Melounová magie je pouze na plodiny, které jsou v kategorii "ostatní", viz. tooltip u produktu.

Co patří do určité kategorie zjistíš v secí tabulce

Fajn hru pezt

*Kuliočko* tohle ocenil(a).
  16. jozinko12

jozinko12 Pisálek fóra

velka vlakova lupež je od urciteho levelu lebo na jednej farme je tato uloha ale na mojom chyba tato uloha

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

18. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

pezt moc a moc děkuji za vysvětlení,mám na poli špaldu a jak jsem teď zjistila,ta opravdu nepatří do ostatní plodiny,takže jsem to opravdu špatně pochopila:)Hezký den přeji;)

19. pezt

*Kuliočko*

Není zač :), hlavně, že se to vysvětlilo ;)

*Kuliočko* tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.