Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

Ahoj, zajímalo by mě jak zjistím, jaké zvíře mi přišlo, když jsem dostala bednu s vodními zvířaty.
    Děkuji a pěkné Vánoce

2. Ahoj -adelka2001-
    po rozkliknutí bedny s vodními zvířaty se ti ukáže infookno, ve kterém bude získaný předmět. Po najetí kurzoru myši na obrázek si můžeš přečíst v tooltipu, co jsi vlastně získala. Viz obrázek:
    Přeji prima farmaření.

3. my.sicka

my.sicka Zelenáč fóra

Ahojky.
    Mám dotaz. Stále mě to několikrát odhlašuje z farmy... mohu se zeptat čím to je?
    Děkuji.

4. Ahoj my.sicka
    ano, bohužel, k odhlašování dochází, o problému víme, byl nahlášen. Jakmile budeme mít k problému nějaké informace, dozví se jej hráči zde na fóru.
    Lze provést (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry"

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj brundík - věci na rozšíření zvěřince ti určitě vypadají z polí ;) vzácné vrtačky vypadávají ze skladišť a čas od času přijede ji doktor Marigold s Tombolou s nářadím

Přeji prima hru

PS. Nepiš 2 příspěvky pod sebe příště využij tlačítko upravit

6. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, díky za odpověď s tou bednou, nějak jsem to v těch odměnách přehlédla. Mám teď jiný dotaz, stalo se mi, že jsem měla punčošku neotevřenou, i když si neuvědomuji, že bych zapomněla, zaplatila jsem tedy floreny a pak tady na fóru zjistila, že stejný problm mělo víc lidí a měli napsat na podporu. Myslíte, že to má cenu psát, i když už jsem zaplatila?

7. Ahoj ritterca
    obávám se, že by to smysl nemělo.

8. Flik75

Flik75 Pisálek fóra

Ahoj chci se zeptat, při akci jsem zrušila stáje na divošce, a když jsem je začala stavět nazpátek tak jsem zjistila že mi chybí stáj s beruškou. Vůbec ji v inventáři nemám, ale přitom jsem jich měla několik. Nevím co se mohlo stát, a jestli není nějaká chyba. Nebo prosím o radu kam se můžu podívat děkuji

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Flik75

Při vyhledávání zvol kategorii "Všechno" a do vyhledávacího pole zadej začáteční písmena názvu chlévu.

A také nezapomeň zkontrolovat Zvěřinec, jestli je nemáš náhodou umístěné tam.

Fajn hru pezt

10. Flik75

Flik75 Pisálek fóra

Bohužel to všechno jsem prohledala a nic, tak nevím co se stalo že ji najednou nemám. Ale přesto díky

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

12. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Zdravím,
    Dělám úkol - ostrov pokladů V. Jsem u 3/5 a je tam strom Maté. Nemohu najít název plodů na trhu. Díky

13. Farmářka_X

14. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    ***příspěvky sloučeny***
    Děkuji, a ještě asi hloupá otázka ale kde tu bednu najdu když jsem to okno nerozklikla kned?
    Omlouvám se a děkuji za odpověď

Naposledy upraveno moderátorem: 25/12/17
  15. Ahoj -adelka2001-
    všechny bedny (ať už získané z akcí, úkolů, dekorací nebo z řad na Magickém stonku) najdeš v levé liště, ikona "bedna" > záložka "Spotřební zboží" - můžeš si také pomoci, pokud zadáš do editačního pole v inventáři slovo. nebo část slova "bedna"
    přeji prima farmaření

16. pruska99

pruska99 Rádoby autor

Zdravím,
    jak aktivuji řádek na magickém stromku "Veselé Vánoce"? Všechny úkoly jsem plnil, ale Kouzelný zázrak, Věnečky z květů, Z louže do louže a Lenošení na slunci nikde nemohu najít. Můj soused je tom stejně. Děkuji,

17. Farmářka_X

18. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

• SPAM - příspěvek obsahující citaci, bez smysluplného obsahu je porušení pravidel.

19. Ahoj rumíček70
    jestliže máš stejný dotaz jako hráč/ka, jejíž dotaz cituješ, pak je odpověď na něj určená i tobě a není tedy třeba ptát se znovu. navíc bez vlastního textu v dotazu.

20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

jak můžu vyšlechtit z normálních oslů nějakého lepšího

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.