Určeno k archivaci - všeob. dotazy 12/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj majka250153
    místo pro stromy lze ušetřit například pořízením Arboreta (pro farmu lze získat za hvězdičky na Stromě moudrosti). Případně další Arboretum koupit ve Farmářském obchodě za Floreny.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Jinak tvůj dotaz je v podstatě totožný s příspěvkem,který předchází tvému.
    Pro návrhy hráčů je tu vlákno "Zlepšovací návrhy". Jestliže vypracuješ návrh v souladu s (klikni)-> pravidly, můžeš ho zveřejnit a jestliže získá podporu hráčů v anketě bude tvůj návrh předán RT.
    Přeji prima farmaření

-viliem- tohle ocenil(a).
  2. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

ahoj,prosím o radu ,mám v bance ceny v eurech ale potřebuji je v korunách

3. Ahoj vykrocilova46
    s tímto problémem prosím zavítej do vlákna (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    EDIT -
    nebo se s důvěrou obrať přímo na herní podporu, ve formuláři pro kontakt s herní podporou zadej "obecný dotaz"

(klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problému.

4. Beruška007.c

Beruška007.c Zelenáč fóra

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Beruska007.c - krejcary nehledáme ve stodole, ale na horní liště

Může se stát, že lišta je schovaná tak si musíš klepnout na zelenou šipku a lišta se ti rozbalí.

Přeji prima hru

jiřinka1958 a -viliem- tohle ocenili.
  6. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Dodělala jsem v družstvu úkol k získání Výrobny I a nemůžu ji nikde najít. Můžete mi poradit?

7. Ahoj .mamaz.
    bohužel, splněním úkolů v Družstvu nezískáš budovu Skladiště (Výrobnu, Arboretum či Zvěřinec) ale jen plány na jejich rozšíření (a i ty se pro jednotlivá Skladiště liší barevně). Výrobnu (nebo ostatní Skladiště) získáš:
    pro Farmu - za hvězdičky na Stromě moudrosti, další za herní měnu (Floreny) ve Farmářském obchodě
    pro Bahamaramu - za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu; další za herní měnu (Floreny) ve Farmářském obchodě
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Skladiště (BAHA Skladiště)
    Přeji prima farmaření

8. Farmářka_X

9. Smudla1980

Smudla1980 Zelenáč fóra

Ahoj, v minulé hře jsem získala dekoraci Bio mléčný koktejl. Mám i řadu na magickém stromku a bohužel tato dekorace mi nejde přidat. Prosím o pomoc a radu, jak se mám k této dekoraci dostat. Díky Smudla1980

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Smudla1980

Nějak nerozumím, jestli dekoraci máš nebo jestli si myslíš že ji máš, nebo ji nemůžeš najít.
    Pokud jsi si dekoraci koupila, tak bych doporučil, zkontrolovat plochy kde máš dekorace, jestli jsi ji před koncem akce někam nevložila. Také zkontroluj řádky, jestli jsi dekoraci neumístila na jiný řádek.
    Pokud se ti ani tak nepodaří dekoraci najít nezbývá než kontaktovat herní podporu, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

jiřinka1958 a -viliem- tohle ocenili.
  11. katasafka

katasafka Zelenáč fóra

Ahojky, chcela by som sa opýtať, kde nájdem, prípadne ako získam náhrobnú sviečku do 5. úlohy- ZNAK UPÍRA. Neviem to nikde nájsť... možno som iba vydesená z desivky.... :)

12. Farmářka_X

Naposledy upraveno: 2/12/17
  13. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Dobrý den omlouvám se zda píši jinam než to patří ale docela mě zlobí že po kontaktním formuláři(nic nepomihly ) dala jsem základní chlívek husy a po pokusu dát přes kombajn oranžový ubgrade na chlívek základní na ploše zůstává červený nelze položit vylepšení a ručně ze skladu to také nelze a vím že základní mám na ploše daný. Děkuji za zjištění zatím nelze jen u hus dál nevím zda nelze více chlívků. Janča

14. Farmářka_X

Ahoj Janka79 - prosím zkus ten oranžový chlívek postavit na volnou plochu. Nejspíše jsi ho získala v nějaké akci a byl i se základem. Při uklizení do inventáře by se ti již měl rozložit na základ a up

Přeji prima hru

15. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Velice děkuji za pomoc hurá jo to je možné vůbec mě to nenapadlo Janča

16. Farmářka_X

Janka79 - nemáš za co. Jsem ráda, že se ti povedlo chlívek postavit.

Přeji prima hru

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ja by som sa chcela opytat,kolko krat si mozem kupit zverinec za fl na farmu. je to limitovane?mam uz 4 zverince chcela by som si este dokupit,ale uz sa mi v ponuke v obchode neukazuje
    predsa len to setri miesto :)
    len neviem ci sa pytam v spravnom vlakne :oops:
    dakujem za odpoved ;)

18. pezt

Ahoj alexandrakerulova00

Žádné další Zvěřince, pokud se ti nenabízejí ve farmářském obchodě nelze zakoupit. Jestli bude ještě někdy možnost zakoupit nějaký Zvěřinec je v kompetenci RT, a ten své plány do budoucna nezveřejňuje.

Fajn hru pezt

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:cry: ach jaaaj,nepotesil si ma
    ale aj tak dakujem za rychlu odpoved :)

pezt tohle ocenil(a).
  20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.