Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj maxikov
    hledej v inventáři, levá lišta>ikona "vázička" > záložka "spotřební zboží". Tam najdeš ikonu Bedna se strašidelnými zvířaty" po odkliknutí se ti objeví informace, jaká zvířata jsi získala.
    Přeji hodně štěstí

2. gepko

gepko Rádoby autor

Ahoj, chtěl bych si pustit video , ale mám tam zprávu, že mám aktivovaný ad-blocker a tak ho mám deaktivovat. prosím o radu nevém kde najdu ad-blocker a nevím jak ho tudíš deaktivovat. Děkuji za pomoc.

3. Ahoj gepko
    prosím nahlédni (klikni)-> ZDE.
    Bohužel nepíšeš v jakém prohlížeči hru hraješ, zkus prosím hru spustit v jednom z doporučených prohlížečů - Google Chrome nebo FireFox. Případně si projdi diskusi Letní kino kde můžeš najít tipy a rady. Pokud by ti nic z uvedeného nepomohlo problém s kinem vyřešit, obrať se se svým problémem do vlákna "Technické a platební dotazy"
    Přeji fajn hru

4. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

Ahoj, předem děkuji za odpověď a rád bych se zeptal kde najdu počet např. v pekárně základního těsta, nikde jsem to nenašel nebo totéž v marmeládovně, když si chci vyrobit nějakou marmeládu, kde najdu počet základní.

5. Ahoj makyna4303
    tyto údaje nejsnáze zjistíš ve Stodole, oddíl "řemeslo"
    Přeji fajn hru

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

makyna4303 -úplně nejrychleji to zjistíš, když přímo v marmeládovně podržíš ukazatel myši na čísle u směsi

karbar a Iwuska tohle ocenili.
  7. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Prosím Vás kino mi nejde najmenéj 20 dní,nejsou reklami či čo,alebo je tu už jen pre parádu,ahoj díky.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  8. Ahoj nyiriovamarta
    škoda, že jsi podrobněji nepopsala, jaké problémy máš s kinem.
    Záleží ve kterém prohlížeči hru spouštíš, zkus hru spustit v jednom z doporučených prohlížečů - Google Chrome nebo Firefox. Můžeš také nahlédnout (klikni)-> ZDE nebo si pročíst diskusi (klikni)-> "Letní kino" kde najdeš tipy a zkušenosti ostatních hráčů.

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky,
    potřebovala bych také poradit s kinem - napsalo mi, že mám pravděpodobně aktivovaný ad-blocker(stařenka neví co to je:p), jsem na Google Chrome
    moc dík
    - máš krásný zimní podpísek

10. Ahoj Viky007
    hlášku o ad-blockeru lze ignorovat, pokud je k dispozici video, tak cca po 1-2 minutách se spustí. Jestliže ke spuštění videa nedojde, je třeba hledat adblocker v Nastavení > doplňky prohlížeče.
    Pokud by se ti nezadařilo, obrať se ke kolegům do "Technické a platební dotazy"
    Přeji hodně štěstí
    P.S.: podpis je od astrid888, díky patří jí. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 15/11/16
  11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Moc děkuji

12. Viky007
    rádo se stalo. :)

13. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

Chtěla bych se prosím zeptat magický stonek listopad 2016 jsou všechny tři řady za 65 kč díky

14. Ahoj Kája1942
    ano balíček "Listopad 2016" obsahuje 3 řádky (do kterých si umístíš dekorace podle svého uvážení a požadavku každého řádku)
    Podrobný popis řádků - (klikni)-> Řada na magickém stonku "Výprodej"

15. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

Moc děkuji

16. babička1962

babička1962 Pisálek fóra

proim proč nejde koupit floreny na telefon děkuji

17. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Včera jsem zapoměla na denní bonus, asi tím úpňkem a dnes pokračuji. Mám dotaz, budu moci otevřít bednu s pokladem, která je jen jednou za měsíc ? Bude mi chybět jeden den.

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babička1962

Proč floreny nejdou koupit přes SMS může mít více důvodů, nedostatečný kredit, nepovolené odesílání prémium SMS, špatně zadané údaje.
    Překontroluj tedy zadané údaje tedy BIG číslo a jestli SMS posíláš na správné číslo, vše je u balíčku florenů který se snažíš koupit po kliknutí na něj.
    Dále je třeba ověřit u svého operátora jestli máš povolené odesílání prémiových SMS.
    A také jestli máš na odesláni takovéto SMS dostatečný kredit, nezapočítává se do těchto SMS jakýkoliv bonusový kredit.
    Příště své dotazy směruj do správné sekce,Technické a platební dotazy
    EDIT: dostal jsem informaci, že momentálně nelze koupit floreny pomocí SMS

Ahoj jitulecermakova

Pro otevření bedny je mít otevřené 3 týdenní dary, které mají klíč, takže jeden vynechaný den by tě o tento měsíční dárek připravit neměl.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. babička1962

babička1962 Pisálek fóra

omlouvam se a děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.