Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Evča55

Evča55 Rádoby autor

Děkuji za radu, hezký večer.....

2. jitulilinka67

jitulilinka67 Zelenáč fóra

dobrý den, ráda bych věděla proč nepůjdou koupit magické stonky přes sms ráda bych si je koupila ale nemůžu protože mi to
    nejde přes účet děkuji

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jitulilinka67

Bohužel SMSkou to koupit nejde a je to rozhodnutí RT, že takovou možnost nedalo.
    Nicméně jsou tu i jiné platební metody a např. platba pomocí Paysafecard je rychlá a bezpečná a mám s ní také dobré zkušenosti a dá se koupit na mnoha místech. Více o této platbě zde

Hezkou hru pezt

Apachie1 a Bella74 tohle ocenili.
  4. Evča55

Evča55 Rádoby autor

Ještě jednou zdravím, posílala jsem dárky sousedům a až když jsem zjistila, že mi ubylo těch mých pár florenů co jsem měla jsem si všimla, že nářadí které bylo zdarma stoji 5 Fl. Hledala jsem o tom nějakou zprávu ale nic jsem nenašla. O floreny jsem přišla, to mě hodně mrzí ale proč ta změna není nikde napsaná.

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Evča55,
    posílání bedýnky s nářádím je pořád zdarma. Jen si musíš dát pozor, jestli neposíláš nad limit tvých denních dárků (5, popřípadě s runou 7), protože pak je zaslání dárků (všech) zpoplatněno.
    [​IMG] [​IMG]
    U posílání nad limit, ti ale vyskakuje tooltip o infu, že dárek je zpoplatněn.
    Přeji fajn hru

6. Evča55

Evča55 Rádoby autor

Moc děkuji za vysvětlení , asi jsem si neuvědomila ,že už posílám více než můžu, zapoměla jsem počítat. Dobrou noc :))

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Evča55, není zač děkovat - jen sem tam koukni na stav dárků k poslání (nebudou zešedlé).

8. drahulína

drahulína Obyvatel fóra

Ahoj.Při dnešním šlechtění opic jsem měla 4x opici z rajské džungle a po ukončení jsem nedostala ani novou vyšlechtěnou opici a přišla jsem i o 4x opice z rajské džungle a ani odměna za baby boom nebyla žádná.Kde je prosím chyba????Díky.

9. Ahoj drahulína
    odpověď na svůj dotaz máš ve vlákně, ve kterém jsi jej původně položila - tedy (klikni)-> ZDE

10. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoj, postoupila jsem do levelu 90 a kdysi jsem četla na foru, že se dostává nějaký lepší dárek, ale zatím nic nepozoruju, nic se neliší od normálních dřívějších postupů na vyšší lvl.-- 1 FL a možnost pěstovat další rostlinu. Tak se chci zeptat (né ,že bych byla neskromná :)))),jestli ještě něco nedostanu :)))

11. Ahoj Kolomajzník
    bonus za dosažení 90. levelu dával Kubík kučeravý a to při dalším přihlášení po dosažení 90. levelu. Po změně bonusů za denní přihlášení tento bonus odpadl. Dárky (bonusy) za denní přihlášení se od změny vyzvedávají v okně "Novinky"
    Popis ve FAQ - Denní bonus za přihlášení
    EDIT:
    pro zajímavost jsem ti dohledala cože se to po dosažení 90. levelu dostávalo.
    **
    Jen jednou za dané rozmezí získáme pátý den bonusový balíček podle toho, v jakém jste právě levelu.

V daném rozmezí, po pěti přihlášeních za sebou, získáme bonusový balíček podle našeho aktuálně dosaženého levelu.
    Balíček získáme pouze jednou .
    Další bonusový balíček získáme, jakmile se zase přehoupneme do rozmezí levelů, ve kterém na něj máme nárok.
    • 90. - 100. level = 2x Dýňová marmeláda, 2x Ananasové pečivo, Bonus 24 hod. + 50% BZ**
    Domnívám se, že po úpravě dává Kubík daleko hezčí a praktičtější bonusy, takže určitě není čeho litovat ;) :)

vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  12. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jo, Kubík je teď určitě lepší, celkově mi teď hra připadá taková nápaditější. Díky za odpověď :)))

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. karbar

karbar Baron fóra

Prosím, nechá se nějak zjistit jaké stromy mi chybí?
    Nebo si budu muset vypsat stromy co mám jako nabídku stromů v obchodě a pak si zkontrolovat jaké mám?
    Nejsem si jistá jestli mám všechny. Předem děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. He-va

He-va Zelenáč fóra

prosím, potřebovala bych změnit heslo, a nejde mi to i když odešlu potvrzovací kod -nedorazí potvrzovací email, poradí mi někdo, děkuji

15. Ahoj karbar
    budeš muset porovnat seznam stromů ve FAQ s tím co máš u sebe na farmě.
    seznam - Stromy
    seznam - Podivuhodné sazeničky
    Ahoj He-va
    je potřeba prohledat i spamový koš, jestli tam náhodou e-mail nespadl.Důležité je, zda jsi povolila zasílání e-mailu v tomto formuláři:

A také je důležité mít jistotu, že e-mail, který jsi použila při registraci ještě funguje (pokud je tvůj "civilní" e-mail jiný, než ten který jsi použila pro registraci).
    Pokud e-mail nedohledáš, obrať se prosím do vlákna "Technické a platební dotazy" nebo případně napiš na technickou podporu.
    Přeji hodně štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 14/11/16
    karbar tohle ocenil(a).
  16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, ráno jsem si zapomněla u Kubíka odkliknout bonus 75% (dárek) a chtěla bych ho využít večer - platí do půlnoci ? Díky !

17. Ahoj tydýtková
    ano, zcela určitě platí do půlnoci vydrží i do zítra ;)
    Denní bonus za přihlášení - cituji:
    Důležité: Jestliže některý den zapomeneme dárek vyzvednout, další den pokračujeme tam, kde jsme skončili.**
    Upozornění - posunutí vyzvednutí bonusu +75% na zítra způsobí, že v listopadu nebudeš moci vybrat všech 30 dárků.
    P.S.: jsem na tom stejně jako ty :)

tydýtková a bobule74 tohle ocenili.
  18. maxikov

maxikov Aktivní autor

Dobrý den,mám dotaz.Kde zjistím jaké zvíře mi bylo přidáno z magického stonku?Děkuji,

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.