Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Andree72-

-Andree72- Pisálek fóra

Ahoj,nevím jestli se už někdo neptal ,nemohu to najít ale u kina mám video z olympiády a tlačítko nesezelená jako jindy,tudíž nelze odkliknout a získat bodíky. Děkuji

2. Ahoj -Andree72-
    tvůj problém může souviset s prohlížečem ve kterém hru spouštíš (tato informace ve tvém dotazu chybí). Zkus tedy prosím hru spustit v jednom z doporučených prohlížečů - Google Chrome nebo FireFox.
    Přeji hodně štěstí

3. -Andree72-

-Andree72- Pisálek fóra

děkuji moc,ostatní videa bodíky dají-),zkontroluji to...

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Nevím kam to napsat, tak se kdyžtak omlouvám jestli píšu do špatné sekce.
    Jde nějakým způsobem kopírovat text ve zprávách? Klasicky mi to nejde, je na to nějaký fígl? A pokud ta možnost vůbec není, nemohlo by se to nějak zprovoznit? Jsem zvyklá to dost používat z jiných her pro kopírování textů třeba s radami, návody, zopakování přehlédnutého dotazu, pro jistotu když se mi zpráva neodešle, abych ji nemusela psát celou znovu,...

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka,
    neuvádíš kde bys potřebovala text kopírovat, ale předpokládám, že mluvíš o hře. I v herní poště je možné text kopírovat. Označ si text pomocí klávesnice (tlačítkem SHIFT a šipkami), myší dej kopírovat (drž ale tlačítko SHIFT) a pak už jen vložit tam kam potřebuješ.
    Přeji fajn hru

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Jj, měla jsem na mysli kopírování textů v poště tady ve hře. Už jsem tvůj návod vyzkoušela a funguje, jen na to držení shiftu po celou dobu si budu muset zvyknout. Moc děkuji za radu, vše jasné.

7. sopti

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    zase jeden dotěrný dotaz : při koupi mag. stonku "Listopad 2016" musím během listopadu zaplnit všechny 3 řádky nebo mohu postupně jak co dům dá.:p?
    Díky

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Viky007,

řádky jsou prodávány dohromady jako balíček, takže je lze koupit jen všechny 3 a jak si je zaplníš je už čistě tvoje rozhodnutí.

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Pajdo díky,
    tzn. že je mohu plnit i několik měsíců, ne jen v listopadu.

11. sopti

Ahoj Viky007,
    řádky si můžeš klidně zaplnit až v lednu přístí rok - jednou zakoupený řádek, popřípadě řádek získaný v akci ti už zůstane napořád, i kdybys ho nechala prázný.
    Přeji fajn hru

EDIT: Nemáš zač a tobě také

Naposledy upraveno: 11/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Viky007

Viky007 Baron fóra

Jupí, moc děkuji, to jsem potřebovala vědět,
    hezký víkend Sopti

13. -Málče-

-Málče- Zelenáč fóra

Dobrý den. Jak můžu získat výrobnu květináře ? Všechny ostatní už mám.

14. sopti

Ahoj -Málče-,
    pokud máš Marmeládníka a Pekaře, pak jsou tři možnosti jak si aktivovat Květináře:
    • zakoupením Zlatého balíčku řemesla v Bance
    • výhrou v Renzo jarmarku
    • dosažením 3. levelu u dvojice dříve aktivovaných řemesel
    více o řemeslnické čtvrti nalezneš ve FAQ: Řemeslnická čtvrť.
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Ahoj, nevím, jestli to píšu do správného fóra (kdyžtak se omlouvám, jsem vůbec ráda, že jsem se sem dostala - 3x mi systém tvrdil, že nejsem přihlášený uživatel, než mě milostivě nechal do fóra vstoupit).
    Splnila jsem 5. úkol marmeládníka, tedy předpokládám, že bych měla mít splněné všechny stupně. Přesto nemohu vyrábět některé druhy marmelád - zejména mi jde o mrkvovo-jablečnou směs. Z jakého důvodu? Je potřeba ještě něco dodatečného splnit? Nikde jsem nenašla žádnou informaci, jen, že MJ směs je možné vyrábět od 4. stupně... Díky za radu.

16. sopti

Ahoj Kvetoucíkoště,
    abys mohla vyrábět Mrkvovo-jablečnou směs, tak je potřeba né jen získat 4 stupeň marmeládníka, ale také si zakoupit recept na ni. Recept je dostupný ve farmářském obchodě (pokud jsi jej nezískala v akci Dožínky 2011).
    Recept najdeš pod farmářskými potřebami, záložka Řemeslo.
    Přehled všech receptů a jejich dostupnost najdeš , kliknutím na odkaz: Recepty

Přeji fajn hru

17. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Díky za radu. :)

18. sopti

19. Evča55

Evča55 Rádoby autor

Zdravím, kam mám kliknout když chci změnit heslo....

20. Ahoj Evča55
    změnu hesla provedeš přes tuto ikonu:
    Po změně musíš ještě heslo potvrdit v e-mailu, který máš ke svému hernímu účtu zaregistrovaný.
    Popis ve FAQ -(klikni)-> Změna hesla
    Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.