Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Ahoj, prosila bych o radu ohledně nebe. Jestli v družstvu nebo při akci získám stonek, ale ještě nemám hotový úkol na otevření nebe bude takový stonek možné v nebi aktivovat až tento úkol na otevření nebe ukončím? Nenašla jsem toto v nápovědě o nebi. Děkuji

2. Ahoj ludpolda
    ano, veškeré řádky z akcí, které získáš ještě před aktivací Magického stonku na tebe počkají a budeš je moci využívat po té, až si Nebe aktivuješ. Jen je třeba myslet na to, že příslušné dekorace, které k řádkům z akcí patří máš buď v inventáři a nebo je budeš muset dohledat v Parku. Také je důležité si ohlídat, abys dekorace do řádků z akcí nevyměnila/nedarovala například při akci Obchoduj a daruj.
    Přeji fajn hru

robin2151, karbar a vilm4 tohle ocenili.
  3. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Děkuji

4. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,
    Mám takový dotaz ohledně obrovských chlívků. (snad to sem patří). V inventáři mám 5x obrovský kozí chlívek a 1x prasečí.
    Všechny jsou žluté a nejdou dát na plochu, protože nemám základní obrovský chlév.
    Tak můj dotaz : Co s tím ?
    Děkuji za odpověď.

Tak je mám na nic. No nepotěšil (a) jsi mě :) já si to myslela že mi jsou na prd :D

Naposledy upraveno: 7/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj ekanagi
    bohužel, obávám se, že se s tím nedá nic dělat. Jestliže k obrovským chlívkům nemáš základní obrchlívek jsou ti žluté upgrady pro parádu. Nicméně v liště mohou zůstat a můžeme jen doufat, že se někdy zopakuje akce ve které je bude možné získat. Nevím jestli tě to potěší, ale také mám pár žlutých obrchlívků bez základu :D ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

Prosím dotaz a nevím kam s ním,, v inventáři mám kukaččí mámaII, bahenní koupel- rituálII, punkova mise II, stonek mám otevřený a tyto dekorace mi tam nejdou vložit

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Markétka1111

Do řádku kde přijdou tebou jmenované dekorace, je třeba tyto dekorace nejprve složit někde na ploše, tyto dekorace mají i základy, takže dej na plochu základ na něj vlož patřičný upgrade a poté dekoraci zbourej. Poté budeš moci takto složené dekorace vložit na obláčky v řádku.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. liduška14

liduška14 Pilný autor

nemohu nikde najít strašidelnou světlušku ze světluščího úkolu.
    Úkol jsem udělala a odhlásila jsem se a nikde není

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. liduška14

liduška14 Pilný autor

no na hřbitově ji právě namám

11. sopti

liduško1,
    hledej na farmě, ( tam kde máš slepice, králíky a jinou základní zvěř), né na hřbitově.

12. liduška14

liduška14 Pilný autor

díky mám tam už 2,a jdou z nich strašidelné světlušky nebo obyčejné

13. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

hledala jsem v Jackovým obchodě - Mocný portrét a Precizní věda , abych mohla doplnit STONEK "Temná mračna", ale nenašla jsem je tam, mohli byste mně prosím poradit, jak , nebo kde je získat? Děkuji

14. sopti

liduška14,
    jsem ráda, že se našly. Jen pro upřesnění na farmě pěstuješ světlušky (normální) a na strašidelném hřbitově temné světlušky.

Ahoj cedrika2627,
    obě dekorace - Mocný portrét a Precizní věda najdeš v Jackově obchodě na strašidelném hřbitově. Jsou na straně 2 (ty v červeném čtverečku na obrázku níže)
    Přeji fajn hru

Naposledy upraveno: 8/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  15. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

děkuji za ochotu

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ahoj,nevím kam s mým dotazem ale asi to bude muset jít přes podporu,přesto to zkusím-nejde mi platba kartou,chtěla jsem koupit floreny.Není nějaký momentální zádrhel a bude stačit počkat?Děkuji předem za odpověď.

17. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Ahoj . Kde najdu tropickou farmu ?

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.