Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj klaarcca

Jen doplním kolegyni k registraci
    Zde na tomto fóru jsou všichni hráči registrováni od roku 2014, protože proběhla změna fóra, po přechodu na nové fórum proběhla nová registrace u všech hráčů. Tato registrace nemá nic společného s registrací na herním účtu. Registraci k hernímu účtu najdeš v registračním emailu, který ti přišel na email po založení farmy.
    Tvé příspěvky byly pouze sloučeny, protože nesmíš psát více příspěvků pod sebe, pokud potřebuješ něco dopsat používej tlačítko upravit u předešlého příspěvku.
    Expirace je doba, za kterou vyprší udělený trest. To že u prvního prohřešku nejsou uděleny trestné body je jako varování, aby jsi se pro příště podobných prohřešků vyvarovala a řádně si prostudovala pravidla fóra.

Hezkou hru pezt

EDIT: ocenění znamená, že se hráči daný příspěvek líbí, jinak to žádný jiný význam nemá

Naposledy upraveno: 5/11/16
    vilm4 a Bella74 tohle ocenili.
  2. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

tak já si dám příště pozor :p moc děkuji za odpovědi, jste zlatí ;) fain hru..

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. SPIN406

SPIN406 Pisálek fóra

Dobrý den.Dají se někde sehnat do magického stonku věci které jsem propásl chtěl bych je do stonku doplnit jestli to jde

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky SPIN406,
    Pokud máš stonek, kde příjde nějaká konkrétní dekorace máš možnost při akci Obchoduj a Daruj (hráči ji označují jako OaD) zkusit ji získat. Někdy se stane, že je i výprodej dekorací, ale to určuje RT co do výprodeje dá. Pokud budeš sledovat oficiální oznámení určitě ti ani jedna akce neuteče.
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Ahoj, ráda bych se zeptala, kde najdu věci zakoupené v Jackově obchodě. Koupila jsem si temné světluščí doupě, suroviny se mi odečetly, ale ať hledám, kde hledám, nikde není. Poradíte prosím? díky

7. Ahoj pajuska5
    chlívek "Temné světluščí doupě" lze umístit pouze na Strašidelném hřbitově. Až bude Děsivá noc, tak tento chlívek najdeš v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" > ikona "ovečka" a budeš ho moci umístit na Strašidelném hřbitově.
    Přeji fajn hru

8. kmelzak

kmelzak Pisálek fóra

Ahoj, může mi někdo poradit, kde najdu arboretum? V úkolech mám splněno na stromě moudrosti také. Díky

9. Ahoj kmelzak
    Po aktivaci runy na Stromě moudrosti najdeš Arboretum v inventáři - levá lišta ikona "bedna"> ikona "strom" - doporučuji použít v inventáři funkci "Hledat" - ikona Arboreta má výrazný žlutý podklad.
    Splněním úkolu Arboretum jsi získal stavební plány na rozšíření Arboreta. Kromě stavebních plánů budeš ale ještě potřebovat speciální nářadí - vrtačky. Ty padají pouze při sklizni Skladišť (tedy Zvěřince, Arboreta a Výrobny)
    Přeji hodně štěstí

vlaštovka_cz, vilm4 a kmelzak tohle ocenili.
  10. ivuška51

ivuška51 Zelenáč fóra

Ahoj, mám hotovou akci i aktivovaný stonek, kde prosím najdu bednu se strašidelnými zvířaty?

11. Ahoj ivuška51
    bednu z řádku najdeš v inventáři ikona "bedna" > ikona "vázička" v oddíle "spotřební zboží. Případně využij v inventáří funkci "Hledat"
    Přeji hodně štěstí

12. ivuška51

ivuška51 Zelenáč fóra

• Nepiš 2 příspěvky pod sebou. Použij tlačítko upravit v prvním příspěvku. sopti
    Ahoj, moc děkuju za snahu,i když hraju tolik let, nevím kde mám inventář, tak ani nevím kde tu bednu najdu, mooooc se omlouvám, ale prosím znovu o odpověd, kde mám inventář?

Hurá už jsem bednu našla, ještě jednou se omlouvám a děkuju

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky ivuška51,
    inventář najdeš v levé liště.

Přeji fajn hru

EDIT: Jsem ráda, že jsi našla inventář. Jen pro příště - pokud chceš něco dopsat, nepiš nový příspěvek, ale použij tlačítko upravit u prvního příspěvku a tam to můžeš dopsat.

14. kmelzak

kmelzak Pisálek fóra

Moc díky za radu. Kmelzak

15. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Ahoj,prosím o radu, na stonku dostávám nějaký bonus bednu s ptáky. Jen nevím, kde ji najdu.

16. pezt

Ahoj jižibaba

Žádný bonus Bednu s ptáky v tuto chvíli ještě nedostáváš, protože řádek, který tuto bednu bude dávat ještě nemůžeš mít kompletní, momentálně do něj chybí poslední dekorace, viz. oficiální oznámení

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Už to vidím ,děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 6/11/16
  18. pezt

19. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Dobrý den všechny Vás zdravím. Nevím jestli se ptám na správném místě ale když mi v boční liště zčervená soused a zmizí musím ho potom odstranit i ze seznamu v poště aby se mi mohl přihlásit další nebo ne? Děkuji předem za odpověď a omlouvám se jestli se ptám na nesprávném místě.

Iwuska tohle ocenil(a).
  20. Ahoj pompo68
    pokud ti z lišty sousedů zmizí "červený" soused není třeba ho ze seznamu na poště odstranit. V seznamu na poště jsou nejen sousedé, ale hlavně přátelé, které jsi si za přátele označil a přijal. Je tedy rozdíl mezi sousedem - těch můžeš mít jen omezený počet (záleží na aktivaci runy, na tom, zda máš/nemáš prémium účet). Přátel můžeš mít kolik chceš a zobrazují se ti právě v seznamu na poště v záložce "Přátelé"
    Přeji fajn hru

vilm4 a pompo68 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.