Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anna32173

Bohužel musím jen potvrdit odpověď podpory, s tím že je třeba zkoušet průběžně kdykoliv se na farmu dostaneš. Nevím jaký používáš prohlížeč, můžeš třeba také zkusit jiný. V Google chrome nebo ve Firefoxu jdou videa, popřípadě úkoly vcelku normálně. Další možnost proč v kině nic nemáš je to, že když přijdeš do kina tak je již vyčerpán počet zhlédnutí na daném serveru, a také úkoly nemusí být dostupné každý den. Když přijdeš do kina a objeví se hláška, že "momentálně není žádné ....." tak nevěš hlavu přejdi jinde a proveď nějakou akci, tedy třeba nakup na trhu, nebo něco v řemesle popřípadě něco sklidit a poté se vrať a vyzkoušej znovu, není to zaručený recept, ale někdy to funguje.
    Také bych na závěr doporučil udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    EDIT:
    Sleduj také diskusi ke kinu kde hráči probírají své poznatky s kinem Letní kino / Diskuze

Hezkou hru a mnoho kino bodů přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Prosím vás, někdo jiný poraďte, než moder JA . Nechci od ní pomoc.
    Co dostanu v tom zvěřinci za ty banány.

Naposledy upraveno: 4/11/16
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj LoryM,

naprosto nechápu proč se tu dokola ptáš na něco na co jsi odpověď již dostal. Psát evidentně umíš, takže prosím klikni na odkaz do FAQ, který jsi od kolegyně dostal a cílové téma si přečti. Nebo víš co, zde máš ten link ještě jednou: Skladiště: (Baha) Zvěřinec, (Baha) Arboretum, (Baha) Výrobna

milostivas, karbar a vilm4 tohle ocenili.
  4. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Mohu se zeptat, jak dostanu stromy - Akébie pětičetná a Diospyros? V akci STROMBOLA jsem již přišla o hodně stromů a nic!!!

5. pezt

Ahoj cedrika2627

Zřejmě úplně nechápeš princip Stromboly. Tam o žádné stromy nepřicházíš pouze si vybíráš stromy, které by jsi chtěla získat.
    To jaké stromy, které přitom získáš je o náhodě. Osobně, vždy když kupuji tak kupuji ve větším množství najednou, je tam potom větší šance získat nové stromy.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

děkuji za
    odpověď, systém hry jsem pochopila a jsem opravdu naštvaná, tolik florenů jsem promrhala, dávala jsem i víckrát -10x5 floren= 50Fl a opakovala jsem to několikrát, proto píši, že jsem nazlobená, že nic, pěkně obíráte o floreny, naše peníze.

7. pezt

cedrika2627

Nikdo tě nenutí utrácet floreny (real peníze). Je to jen tvoje věc jestli jsi ochotna do toho investovat. Získání vybraných stromů je pouze o náhodě, ale dle mého názoru je daleko větší šance získat novinky, než z tajemných sazeniček.

milostivas, vilm4 a Bella74 tohle ocenili.
  8. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,prosím o pomoc.V kině jsem měla hlášku,na ten popud jsem šla do nastavení hry a odklikla jsem cosi,pak jsem ale zjistila že když najedu na pole,chlívek ,strom neukáže mi za kolik hodin bude sklizen,šla jsem do nastavení odklikla cosi takže ukazuje na myši stále,a už jsem to tak dogabala že nevím co mám mít odkliknuté a co né díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj mituli

Nevím jaké si představuješ mít nastavení jednotlivých položek, ale snad by ti mohlo vyhovovat toto nastavení, které mám já

Kdyby ti to nějak nevyhovovalo, ještě se ozvi a doladíme

Hezkou hru pezt

vilm4 a mituli tohle ocenili.
  10. mituli

mituli Polobůh fóra

Jdu to zkusit,zatím dík už jsem z toho jelen,myslela jsem si že mi čas ukáže jen když na to najedu a hned to zmizí,ted to tam visí,ale nevím

Naposledy upraveno: 4/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. dada42

dada42 Pisálek fóra

nemůžu najít jak si zajistit premium na celý rok, už se nedá nastavit ?

12. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. SelskýJogurt

SelskýJogurt Pisálek fóra

dobrý večer dnes mi skončilo premium zustanou mi sousedi nebo opet nadobro zmizi nez udělaji nové premium.jak dlouho prosim budeme cekat a pak az bude nove koupi mi naskoči opet stejni hráči?a copak hezkého bude místo kubika který uz tam není a je vystavba.pekný a spokojeny večer dekuji moc za odpověd

milostivas tohle ocenil(a).
  14. dada42

dada42 Pisálek fóra

děkuji za odpověď

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Selský Jogurt,
    bohužel o sousedy příjdeš, ale můžeš si je přidat do přátel. Kdy a v jaké podobě bude nové prémium nám momentálně není známo, ale i kdyby v nové verzi byly zase sousedi navíc, tak ti určitě nenaskočí ti samí.
    A co se chystá místo Kubíka kučeravého? Momentálně žádné informace nemáme, ale věř, že jakmile nějaké budou, vše se hned dozvíte z Oficiálního oznámení.
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. •»Şΐkΐ«™•

•»Şΐkΐ«™• Zelenáč fóra

Zdravím mám dotaz co musím odemknout v chrámu abych mohl kupovat a vyrábět Arašídové máslo děkuji

17. Ahoj •»Şΐkΐ«™•
    abys mohl vyrábět arašídové máslo potřebuješ mít aktivované slony (2. místnost ve Starověkém opičím chrámu) a také potřebuješ výrobnu arašídového másla. Tu si postavíš v dílně ve městě.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Výrobna arašídového másla
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky.. chtěla jsem se zeptat - dnes jsem se nějak probírala svým účtem
    - za prvé jsem zjistila, že už jsem ve hře registrovaná hodně let, ale nějakou dobu jsem se nepřihlašovala a teď tam mám uvedeno, že jsem registrována od r. 2014 (kdy jsem se asi znovu začala přihlašovat pravidelněji).. to se mi to tou pauzou vynulovalo? :(
    - a druhá věc, že jsem dostala varování za multiposting - to jsem našla co znamená a ještě za jenom posting a to nevím co je.. ten příspěvek se smazal?? nemůžu ho najít, abych zjistila, kde jsem udělala chybu o_O
    moc děkuji za odpověď

19. Ahoj klaarcca
    s dovolením vezmu tvé dotazy odzadu.
    vysvětlení výrazu multipost - více příspěvků za sebou - prosím nahlédni do Pravidel chování na fóru - (klikni) multipost
    Zmizení příspěvku - příspěvek nezmizel, s největší pravděpodobností byl přesunut do archivu.
    Jak a co se na tvém účtu dělo během pauzy nedokáži odhadnout. Pokud by tě to trápilo zkus prosím kontaktovat herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

moc děkuji za odpověď ;)

přesně to tam mám takhle:
    VarováníDatumBodyExpirace
    multipostingÚterý v(e) 9:52 PM51/12/16 v(e) 9:52 PM
    multipostPondělí v(e) 3:30 PM0N/A

to první multi, to jsem si našla, to druhé bude tedy asi podobné, bez koncovky ing - akorát za to nejsou body..
    a ta expirace znamená prosím co??
    Proč se oceňují příspěvky a k čemu jsou získaná ocenění najdu také někde? :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.