Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. il.ja

il.ja Pilný autor

Chtěla bych se prosím zeptat jak byl výprodej za 12 CZK jde to všem mám to jenom na jedné farmně na druhé mi to nejde

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdenka02

V tvém dotazu se nějak ztrácím, přece nevadí když máš akční vypadávátka navíc, jednoduše dodáš vše co je potřeba do úkolu a co ti zbude, tak se po skončení akce promění na BZ, TBZ a krejcary konkrétně 1 ks = 3 BZ, 3 TBZ, 3 kr.

Ahoj il.ja

Podobné nabídky jsou individuální pro každý herní účet, to že tu to nabídku máš na jednom herním účtě neznamená, že bude i na druhém

Hezkou hru pezt

3. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

omlouvám se je to v pořádku to ta moje chřipka děkuji moc

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. -janulina-

-janulina- Zelenáč fóra

potřebovala bych pomoct jsem 118 level a stálenemám aktivováno školu farmářu. Proč to trvá tak dlouho ? čekám aspon rok už

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -janulina-,
    s možností stát se mentorem ti moc nepomůžu. Přesná kritéria stát se mentorem nám nikdo nesdělí. Jen si zkontroluj, jestli jsi opravdu přihlášena - před rokem došlo k restartu přihlášek a hráči se museli přihlásit znova. Nezbyde než být trpělivá .
    Přeji fajn hru

7. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Vím že budu mimo mísu,ale chtěla jsem se zeptat,jestli nějak reportujete BP k rozšíření slotů na produkty?Vím,že nám to ze začátku slibovali,že se budou postupně rozšiřovat,ale už dlouho se nic neděje.Moc ně mrzí,když mám diamant na farmě,tak nemohu aktivovat diamant i na baha,tak prosím,jestli byste mohli nějak můj stesk reportovat;)Jinak všem modíkům můj obdiv za jejich super práci a přeji vše nejlepší do nového roku:inlove:;)

charlie.b46, Apachie1 a majat7155 tohle ocenili.
  8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zejdy66,
    požadavek na rozšíření slotů pro řemeslné produkty byl reportován několikrát.
    Děkujeme za pochvalu.
    Také přeji vše nejlepší do nového roku.

Apachie1 a zejdy66 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.