Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj micseb,
    strom Chapadlová vrba se umisťuje na Strašidelném hřbitově, který se otevře při akci Děsivá noc. (jedna začíná zítra a bude trvat 24 hodin). Více se dozvíš, když klikneš na ty zelené odkazy.
    Pokud chceš do svého dotazu něco dopsat, tak použij tlačítko upravit a nepiš 2 příspěvky za sebou. Jedná se totiž o porušení pravidel.
    Přeji fajn hru

lacrima a vilm4 tohle ocenili.
  2. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, mám dvě farmy a v té druhé jsem v kalendáři otevřela oba dárky. Tady otevřu pouze ten první dárek, ale ten poslední v řadě ( kupon na pomocníky na 48 hodin)nejde otevřít i když jsen restartovala F5 i restartem počítače. Prosím poraďte mi jak mám ten dárek otevřít. Děkuji za radu

Naposledy upraveno: 12/12/16
  3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Darona34 - určitě budeš mít u některého dárku v řadě modré +, což znamená že jsi ho neotevřela a jestli chceš bonusový, tak tenhle musíš otevřít za floreny.

4. Ahoj Darona34
    prosím zkontroluji si pečlivě, zda máš otevřené všechny dárky v druhém řádku.Nevybraný dárek se jeví takto:
    Pokud jsi se ujistila, že máš dárky vybrané všechny, jestliže tomu tak je, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby zjistili, co se na tvém účtu stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Problémem může být (jak píšeš) více farem (zvláště pokud jsou registrované na jednu e-mailovou adresu.
    Přeji hodně štěstí.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. bublinka-0001

bublinka-0001 Zelenáč fóra

Ahoj ,prosím mám v inventáři strašidelný včelín a strašidelné světluščí doupě ,ale neukazuje se my to na strašidelném hřbitově tak nevím kam je umístit děkuji za odpověd

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bublinka-0001

Tyto strašidelné chlévy se umisťují pouze na farmě, tedy na Hlavní louce, Divoké louce nebo Lesní mýtině.

Hezkou hru pezt

7. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

prosím může mi někdo poradit kde vezmu dekoraci do stonku dýnový tanec? děkuji

8. sopti

Ahoj nikolas70,
    dekoraci Dýňový tanec získáš za splnění úkolu Světluška v družstvu.
    Přeji fajn hru

9. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

díky moc

10. sopti

nikolas70, není zač. Přeji rychlé splnění úkolu

11. jozo1

jozo1 Zelenáč fóra

Dobrý den,mám dotaz. "Jakým způsobem mám deaktivovat ad-blocker?"

12. Ahoj jozo1
    prosím pročti si toto vlákno - (klikni)-> AdBlocker - kolega Pezt se tomuto problému ve vlákně věnuje velmi podrobně a srozumitelně.
    Přeji fajn hru.

13. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, chci si koupit balíček obrovský koš potulného velblouda, píšete že se dá koupit ve farmářském obchodě sezonní zboží, ale já ten koš s velbloudama tam nenašla. Prosím odvovězte mi rychle dokud je ještě BB. Děkuji za rychlou odpověď

14. Dorča34
    koš bude ke koupi až po začátku akce "Velbloudí hrb" tedy po 14:00 hod. Baby boom končí 15.12. v 11:00 hodin, takže na nákup máš dost času.
    Přeji fajn hru

15. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Prosím, dodává se do nějakého úkolu totem Tiki? Díky za odpověď.

16. Ahoj pavelkohl1
    produkt Tiki totem zatím pro žádný stálý úkol v Družstvu potřeba není
    Přeji hezkou hru

17. julie12340

julie12340 Rádoby autor

pokud koupím za fl řadu na kouzelném stonku objeví se i potřebné dekorace na obláčky???díky

18. Ahoj julie12340
    bohužel nepíšeš, jakou řadu na magickém stonku chceš koupit, ale jestliže se jedná o jeden z řádků č.:1 - 12 tak tam si budeš muset dodat dekorace z "vlastních zásob" - podle požadavků jednotlivých řádků.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> NEBE
    Přeji fajn hru

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Snažila jsem se z popisů pochopit rozdíl mezi sochami na Baha, ale nějak se mi to nedaří. Našla jsem ve FAQ, že v Opičím chrámu je opice s rukama v klíně symbol pro zvíře, opice s pionýrským pozdravem symbol pro šlechtění. Jenže když se podívám například na pandy ve 4. místnosti, tak první socha odemkne výběh, což chápu jako že je budu moct sama chovat. A u další možnosti, která by podle opice měla být symbolem pro šlechtění, je napsáno, že je budu moct sama chovat. Takže:
    1) nerozumím co znamená první socha opice, která otevře výběh pro pandy, ale v praxi to je co? Výrobna?
    2) symboly opic podle mně nesedí, ta druhá by měla znamenat šlechtění, ale je u ní napsáno, že otvírá chov

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Prepperka: chov = šlechtění, bohužel čeština je taková jaká je a překladatel prostě pro šlechtění použil slovo chov. První socha odemyká možnost "pěstování" pand, tedy provozování výběhu pro pandy a druhá socha odemkne chov pand, tedy možnost použít je v Chovné ohradě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.