Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. prccek87

prccek87 Zelenáč fóra

Nebyl bonus.
    Je to z kalendáře v liště není, asi tedy vypršel, zdálo se mi že nebyl ani včera, tak nevím. Snad to tak je.

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný den, včera jsem neměla možnost vyzvednout si denní bonus. Dnes jsem si bonus vyzvedla, ale pořád mám na novinkách vykřičník. Co mám udělat aby mi vykřičník zmizel?

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj Helena1313
    je to drobná, nahlášená chybka. Prosím nahlédni (klikni)-> ZDE
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Omlouvám se, děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Je někde více info o komfortních polích? Ve vyhledávání mi to nenajde nic. Něco málo je o nich když se na jejich nabídku najede v liště, ale chtěla bych vědět víc. Například když jsem tam sela, překvapilo mně, že jedno požere 3 semínka. Je to tak obvyklé? Čeká na mně u jejich použití ještě nějaké překvápko?

Edit: Díky, tu tabulku výnosů jsem před tím nenašla. Stejně mi teda ta pole nepřijdou moc výhodná vzhledem k prodloužené době zrání, ale když člověk ví že pár dní nebude na farmu moct přijít, tak si jejich použití umím představit.

Naposledy upraveno: 8/12/16
    tydýtková a vilm4 tohle ocenili.
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Od zítřka bude v družstvu nový úkol,kde bude požadován strom trnka.To je slivoň trnitá?Prosím o odpověď a zároveň za ni děkuji.

9. Ahoj vilm4
    ano, trnka = plod stromu slivoň trnitá
    Přeji fajn hru

10. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Chtěla jsem se zeptat,jestli jste jako modíci nedostali nějaké předběžné info k prémium účtu,zítra mi končí a tak mně mrzí,že nevím něco nového.Ty samosklízecí stromy mi budou chybět;):p
    No zkusila jsemxDDíky za odpověď a hezký večer;)

Naposledy upraveno: 8/12/16
    vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  11. Ahoj zejdy66
    bohužel :) k úpravám prémiových výhod nebylo vydáno (zatím) žádné oficiální oznámení. Jakmile bude, dozví se ho hráči zde na fóru.
    Přeji fajn hru

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  12. RufaSvK

RufaSvK Zelenáč fóra

Prosím vás načo slúži tá obchodná licencia?

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14. Monika3456789

Monika3456789 Zelenáč fóra

• Mimo téma - off topic. sopti
    Založte si vlákno a začněte hrát farmeramu

15. sopti

Milá Monika3456789,
    nevím co svým příspěvkem sleduješ. Zde jsi v sekci rad a ve tvém příspěvku žádný dotaz nevidím. Hodnotím jako mimo téma ( off topic).

16. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Jak můžu sehnat nebo vyšlechtit temnou světlušku. kterou potřebuji do úkolu? Dík za radu.

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

18. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Dobrý den, dnes jsem se pokusila spustit kino, ale objevila se mi zpráva, že mán aktivovaný ad-blocker. Nevím co to je. Prosím poraďte mi jak ho deaktivovat. Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 11/12/16
  19. sopti

Ahoj Zuzka43,
    ad blocker je doplněk prohlížeče, který blokuje přehrávání reklam. Jak ho můžeš najít popsal kolega v technické sekci, tak tam koukni (klikni na zelený odkaz). ad blocker.
    Přeji fajn hru

20. micseb

micseb Zelenáč fóra

• Nepiš 2 příspěvky za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    dobry den chci se zeptat mam chapadlovou chobotnicí ale nevim kde ji umistit dekuju za odpověď

oprava chapadlova vrba omlouvam se

Naposledy upraveno moderátorem: 11/12/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.