Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tulen1966,
    momentálně je zimní motiv neaktivní. Více infa zde: Zimní motiv.
    Přeji fajn hru

2. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Aha.. :) Děkuji, já si toho nevšimla, viděla jsem jen to oznámení o zapnutí a nepopojela jsem dolů, omlouvám se za zbytečnou otázku tulen

3. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Dobrý den, mám prémium diamantový balíček a zítra mi vyprší lhůta. Chci si ho obnovit, ale nemůžu najít jak. V bance se dostanu pouze do herní měny. Prosím poraďte mi jak mám balíček obnovit. Děkuji.

4. sopti

Ahoj Darona34,
    bohužel prémium je v současné době deaktivováno. Info o zrušení prémia najdeš zde: prémium. Nyní pouze dobíhají prémia u hráčů, kteří jej měli zakoupené.
    Přeji fajn hru

5. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Hru zdarma hrát nechci, prosím co musím udělat aby jsem si udržela hru než bude nabídnuta nová alternativa? Dříve stačilo zatočit kolem štěstí. Teď není . Děkuji za odpověď

6. sopti

Milá Darona34,
    nějak jsi nedokončila dotaz, takže nevím na co se ptáš a co ti poradit.

7. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Dobrý den, jak mám překlenout tu dobu než bude nabídnuta další alternativa? Stačí se pouza přihlástit a odkliknout v adventním kalendáři další položku?

8. sopti

Milá Darona34,
    moc dobře nechápu na co přesně se ptáš. Nikdo z nás momentálně neví, kdy bude nabídnuta nějaká obnova prémia a ani co tam budou za bonusy. Záleží na tobě jakou strategii si zvolíš. Adventní kalendář vybírat nemusíš chodit - je jen na tobě, zda se každý den přihlásíš a dárek si vyzvedneš. Také můžeš na farmě chovat zvířata, pěstovat rostliny, dát všude dekorace. Nevím jakou strategii jsi měla zvolenou dosud, takže ti radit co máš dělat je dosti složité - navíc každý farmář má svou strategii a podle ní si farmu přizpůsobí.
    EDIT: Jestli se ptáš na na Kubíka kučeravého, tak ten je teď přestěhován do novinek a dárky dává denně. Víc info zde: Denní bonus za přihlášení

Naposledy upraveno: 6/12/16
    nanyblacks tohle ocenil(a).
  9. farmík01

farmík01 Zelenáč fóra

Ahoj, aktivovala jsem runu zvěřinec na stromě moudrosti a tak jsem aktivovala zvěřinec na BAHA... Jak se tam dostanu a vložím chovy?

10. Ahoj farmík01
    Skladiště (zvěřinec, arboretum či výrobnu) najdeš v levé liště v inventáři, doporučuji použít v inventáři funkci "Hletat". Budovy se umisťují na volnou plochu. Přesný a podrobný popis jak vložit chlívky najdeš ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Přeji fajn hru

11. sibyla13

sibyla13 Pisálek fóra

Ahoj-proč se mi dnes nenabídlo k otevření 7 okénko v kalendáři???Všechna ostatní jsou použita.Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj sibyla13
    dnes je 6.12. takže k otevření je punčoška č.:6 + bonusový dárek za 1. týden.
    punčoška s číslem 7 bude k dispozici zítra - tj. 7.12. Jestliže ti nejde otevřít bonusový dárek (modrý balíček se zelenou stuhou) budeš se muset obrátit na herní podporu.
    (klikni)-> Jak kontaktovat herní podporu
    Přeji fajn hru
    EDIT: prosím zkontroluj pečlivě, zda máš opravdu všechny dárky otevřené. Nevybraný dárek vypadá takto:

13. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Hoj.
    Farmářské zakázky v družstvu.
    Mám všechny na level 1 . Měl jsem před časem i level 2-3 i některých. Proč, nezůstává level původní? nák se to mění? snižuje /
    Díky.

14. Ahoj LoryM
    domnívám se, že se ptáš na počet polí u jednotlivých zákazníků. Počet polí je daný tím, jak pravidelně či nepravidelně dodáváš a plníš zakázky. Pokud dodáváš pravidelně, získáváš body, které jsou ukazatelem toho, jak jsou zákazníci spokojeni s dodávkami. Jestliže jsi delší dobu zakázky neplnil, sníží se ti i počet otevřených "polí"
    [​IMG] .
    Jakmile opět začneš dodávat a plnit zakázky otevřou se ti další "pole" - tzn. další možnosti až do maximálního možného počtu 5 polí.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Farmářské zakázky
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. ISABELLAMARIA1

ISABELLAMARIA1 Pisálek fóra

chtel jsem se sebdat vcera jsem omilem dotal akcni rosdlinku bio dyne a nesustala mi ani jedna jak je do z rostlinou uz ji nedostanu?

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj ISABELLAMARIA1
    nová dýňová semínka získáš tak, že z inventáře (levá lišta) na speciální ploše (tedy na té, na které pěstuješ biozeleninu) klikneš na ikonu "bedna" a po té na ikonu "vázička" a vybereš si dekoraci "Dýňová semínka". Tu umístíš na volnou plochu (ne na políčka) a za 3 hodiny jí sklidíš. Tím získáš dýně k dalšímu pěstování.
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. ISABELLAMARIA1

ISABELLAMARIA1 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji. *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    dekuji moc za pomoc

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  18. vilm4 tohle ocenil(a).
  19. jenjaa.m

jenjaa.m Zelenáč fóra

dobrý den,v každodenních dárcích je v truhle něco jako pokladna a 5x...co je to prosím?

Prepperka a vilm4 tohle ocenili.
  20. Ahoj jenjaa.m
    jde o "obchodní licenci"
    tuto obchodní licenci lze využít pouze při akci Obchoduj a daruj pro prodej inventáře do systému.
    Podrobný popis akce (klikni)-> "Obchoduj a daruj"

Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.