Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

jedná se bohužel o chybu, která je již opravena aktualizujte hru.

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. -nole-

-nole- Rádoby autor

Hru jsem aktualizovala ale nemám ani čepice ani termosky.Co s tím?

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-nole-: bohužel pokud RT nerozhodne o nějakém způsobu řešení tak ti na tvojí otázku těžko odpovíme.

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    jeden dotaz ke kinu, sice po dlouhé době běží, Lídl jsem zhlédla 3x, ale body nemám přičtené.
    díky

5. Ahoj Viky007
    u tohoto reklamního spotu je nutné kliknout na tlačítko "vyzvednout odměnu"
    [​IMG] - tlačítko musí být zelené. [​IMG] ve chvíli kdy se objeví toto oznámení (také je třeba jej odkliknout) lze teprve zavřít okno s Kinem. Někde trvá delší dobu, než se bodíky přičtou.
    Přeji fajn hru

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den a snad můj dotaz sem patří. Nedaří se mi změnit avatar, i když to dříve nebyl problém. Najedu avatar, vyberu soubor z plochy a pak se mi ukáže

Zkouším to několik dní a nic. Nevím, kde je chyba a snad mi poradíte :p

*JÁ* .... moc se omlouvám, mě to netrklo a děkuji.
    Ještě otravuji, ale ta sekce je zamknutá a odkaz je na farmářské fotky .... sem nevěděla, že to souvisí s avatarem, snad pomůžou. Děkuji Eva

Naposledy upraveno: 3/12/16
  7. Ahoj evainfo
    takový dotaz je potřeba směřovat do vlákna "Technické a platební dotazy"
    Podobný problém hlásili i další hráči, prosím nahlédni ZDE. Potíže byly s úložištěm obrázků.
    Přeji brzké vyřešení problému.

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

*Já* ,děkuji, hezký víkend

9. trombón

trombón Pisálek fóra

bylo to někde psáno,že bez nákupu se k těmto odměnám nedostaneme?

10. Ahoj trombón
    podrobný popis akce najdeš (klikni)-> "Uč se a rozvíjej se"
    Bez zakoupení košů, které zmiňuje kolegyně opravdu nelze získat všechny odměny (takže její informace korespondují s oficiálním popisem akce)
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. abc23

abc23 Komisař fóra

zdravím, ptám se, dokud je to čerstvé, teď jsem zkoušela vylepšit postup u Květináře - 1x Bílá nevinnnost připsala 189Bodů (v tabulce je uvedeno 180B) .. mají na počet připsaných bodů vliv nějaké bonusy..?
    Je pravda, že jsem nikdy nesledovala, kolik bodů mám a kolik se připíše.. prostě jsem to tam sázela :))
    Zkouším ještě Valentýnský květináč - místo 50B připsal 52B .. to je o 4% navíc ale nesedělo by to na předchozí výsledek..

edit... už asi vím .. runy na Stromě moudrosti ? :D

Naposledy upraveno: 4/12/16
    skalara.v tohle ocenil(a).
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj abc23

Ano máš pravdu runy na stromě moudrosti Vylepšení profesí, ti zvýší i bodový zisk při použití produktu na vylepšení profese.

Hezkou hru pezt

skalara.v a abc23 tohle ocenili.
  13. jaza78

jaza78 Rádoby autor

ahoj .... mám dotaz ohledně právě probíhající hry Přichází zima ... nechal jsem si udělat batohy a zapoměl jsem , že budu potřebovat termosky i mimo výrobu těchto batohů .... bohužel už zítra akce končí a nestihnu mít tolik termosek , abych splnil aspoň část hry ... asi se to nedá nějak vrátit , myslím tím batohy , které jsou mi teď k ničemu ..... měl bych zpátky termosky a mohl bych pokračovat ve hře ... takhle se můžu jen bouchat hlavou do skříně a litovat , že jsem blb ;) a pořádně jsem si nepřečetl , co a jak budu potřebovat ... díky za odpověď

Apachie1 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj jaza78
    bohužel, "rozebrat" batohy na původní termosky a akční plodiny opravdu nejde. Řešením (dosti drahým) by byla koupě termosek ve Farmářském obchodě, nebo (pokud máš vyšlechtěnou některou plodinu. např.: karafiáty či růže) a máš kaštanový řádek nadělat padátka s pomocí Superhnojiva, vánočky a bílé nevinnosti. Tyto dva způsoby by ti mohly pomoci získat potřebný počet termosek. Nepíšeš kolik kusů ti chybí. Trochu by ti mohli pomoci i hodní farmáři, zkus poprosit ve vlákně "Zasílání dárků" (ale tím získáš maximálně 20 ks) termosek denně.
    A ano, číst popisy akcí se vyplatí ;)
    Přeji hodně štěstí

15. ivetka38

ivetka38 Pisálek fóra

Dobrý den.Chtěla jsem se jen zeptat,kde získám štěrk.Když už mám všechny ůkoly splněny.Děkuji za odpověd.

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Pouze koupí košů za reálné peníze, bez toho cestu nedokončíš.

17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ivetka38,
    jestliže máš naplněny všechny vozíky, tak získat štěrk můžeš pouze nákupem akčních košů, které obsahují dekoraci Strom moudrosti.
    Přeji pěknou hru

18. ivetka38

ivetka38 Pisálek fóra

Děkuji moc za rychlou odpověd.

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

20. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Jak se zapne zimní motiv? V technickém okénku mám buďto "výchozí motiv" nebo "žádný motiv", ale po kliknutí na ně se stejně nic nezmění, děkuji, tulen

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.