Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj maxmilián12
    na fóru zatím žádná konečná tabulka není. Pokud chceš nahlédnout do seznamu umístění TOPkařů, klikni na ikonu v časomíře "Dokonalost sama", zvol si kategorii "Česky". Pro přehled hráčů ze Slovenska stačí když si při přihlašování do hry zvolíš jazykovou mutaci "slovensky"
    Přeji fajn hru

2. Avriqa

Avriqa Pisálek fóra

zdravím, existuje podobná akce jako byl expres se zvířátky na výměnu nepotřebných stájí i pro stromy ? nikde sem to nenasla :D :) pokud ano je mi jasne ze mi nikdo nerekne kdy bude, jen me zajima zda uz tu neco takoveho bylo

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Avriqa

Ano v minulosti akce Expres Intersemenáč bývala, ale do budoucna se s touto akci zřejmě nepočítá viz toto oznámení

Hezkou hru pezt

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím jak je to s hnojištěm,mám prémium,takže 600 jednotek,ale jelikož mi teď prémium končí,tak jsem si aktivovala runy na stromě a teď mám 1100jednotek,ale nevím,jestli se mi bude další hnůj ukládat nad limit 600?

PS Děkuji,v ofiku to nebylo napsané,jak je to s premium hráči,tak se raději ptám;).A ještě,nevíš kdy dají nějaké info k novému premiu?

Dííííky:)

Naposledy upraveno: 30/11/16
    pezt tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zejdy66

Teď nějak nechápu na co se ptáš, pokud ti ještě běží prémium tak máš kapacitu hnojiště se všemi aktivovanými runami 1100. Až ti prémium skončí, bude kapacita tvého hnojiště 550 se všemi aktivovanými runami. Takže pouze do těchto limitů můžeš nakupovat nebo střádat při sklizni chlévů a výroben.

Hezkou hru pezt

EDIT: prozatím žádné info k novému prémiu není

Naposledy upraveno: 30/11/16
  6. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj chci se zeptat v akci : Uč se a rozvíjej se ::.nemohu dojit do cíle bez zakoupeni štěrku?

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamka1111,
    záleží co myslíš tím cílem. Jediné co nezískáš, pokud nezakoupíš akční koš s dekorací Strom moudrosti je 4x párty lístek a 2x zlatý banán. Všechny ostatní odměny máš možnost získat postupným plněním úkolů.
    Přeji fajn hru

8. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ano mam na mysli 4x párty lístek a 2x zlatý.

9. sopti

mamka111, tak to opravdu bez zakoupení koše s dekorací Strom moudrosti nepůjde.
    Zda koupíš nebo né záleží čistě jen na tobě.
    Pěkný večer

10. ***Určeno k archivaci***

11. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Jak se vloží ofocený obrázek ze hry do komentáře ? Děkuji za odpověď .

12. sopti

Ahoj AndreaVinklerova,
    vše o vložení obrázku najdeš zde: Vložení obrázku
    Přeji fajn hru

13. sasa1951

sasa1951 Zelenáč fóra

Nevím ,jestli sem píšu správně,ale mám dotaz,kde bych získala bio rajčata a dýně,omylem jsem si je dala pryč,děkuji

14. karvinacka

karvinacka Zelenáč fóra

sopti ahoj proč nemám zimní motiv?

Naposledy upraveno: 1/12/16
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj sasa1951,

na akční ploše odstraň 8 políček 1x1 a místo nich vlož na plochu dekorace rajčatová semínka a dýňová semínka. Z nich získáš za 3 hodiny 4ks semínek.

Ahoj karvinacka,

viz. toto dnešní oficiální oznámení: Zimní motiv a možnost jeho vypnutí (1.12.)

16. sasa1951

sasa1951 Zelenáč fóra

• Prosím, nepiš dva a více příspěvků pod sebe, používej tlačítko upravit, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Díky za radu ahoj

17. Ahoj pavca67
    zatím nemůžeš mít nic jiného než "výchozí motiv" - protože žádný jiný není k dispozici. Prosím nahlédni - (klikni)-> Zimní motiv
    Přeji fajn hru

vilm4 a pavca67 tohle ocenili.
  18. čejka

čejka Pisálek fóra

začaly mě padat z polí mimo termosky také Santovo čepice. Uniklo mě něco?

Apachie1 tohle ocenil(a).
  19. babicka72

babicka72 Rádoby autor

ukázal se mi nový krát. úkol,ale nevím co mám sadit?!

20. -nole-

-nole- Rádoby autor

Mě při sběru vypadly samé Santovy čepice,termoska žádná a čepice nikde nemám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.