Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka, není zač.
    A jen pro pořádek - umístění na plochu je zdarma a za sklizení získáváš BZ ( body zkušeností).
    Pěkný večer

2. filomena1952

filomena1952 Pisálek fóra

Dobrý den,zdá se mi, že při denním přihlášení o dárek se mi nepřipočte jedenkrát zatočení kolem štěstí. Mám otevřít ještě něco jiného, abych získala denní zatočení a nebo je změna a tento dárek už není ? Děkuji za vysvětlení, jsem trochu zpomalená :)

3. Ahoj filomena1952
    ano, od 1.10. 2016 došlo ke změně bonusu za denní přihlášení. Pokud nemáš zakoupené prémiové výhody, tak 1x točení na Kole štěstí denně se ti neobjeví.
    Prosím nahlédni - (klikni)-> Změna bonusu za denní přihlášení
    Přeji fajn hru

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Mám dotaz,v kalendáři je na dnešek avizován světluškový festival,ale žádné ofi o akci jsem nenašla,bude tato akce?Děkuji

5. Ahoj zejdy66
    ano, bude, jen se nejmenuje světluškový festival ale "Přichází zima" ;)
    Popis akce: (klikni)-> Přichází zima
    V kalendáři (pokud je k akci vydáno ofi) stačí na název kliknout a otevře se ti popis akce ;) Nicméně vždy je platné pouze oficiální oznámení zde na fóru, kalendář je jen informativní zdroj.
    Přeji fajn hru

zejdy66 tohle ocenil(a).
  6. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Jasně,já jen abych něco neprošvihla:))Díky za odpověď.

7. zejdy66
    v pohodě :) není zač

zejdy66 tohle ocenil(a).
  8. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Zajímalo by mě, kolik můžu mít maximálně párty lístků. Díky za odpověď

9. Ahoj majkkigett
    maximální počet nastřádaných párty lístků je 100 ks - výjimkou je koupě balíčku, který obsahuje 200 ks párty lístků.
    EDIT doplnění - (bez záruky) maximální možný počet vlastněných párty lístků je pravděpodobně 999. Počet, který je nad limit 100 nebo 200 se přičte pouze z odměn a nelze tím pádem koupit´žádné další párty lístky.

Přeji fajn hru

Naposledy upraveno moderátorem: 29/11/16
  10. filomena1952

filomena1952 Pisálek fóra

Děkuji za vysvětlení :) měla jsem koupený stříbrný bonus a ten skončil, to je pravda, tak ještě jednou dík

11. Ahoj filomena1952
    rádo se stalo, přeji fajn hru.

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám dotaz k poháru chovatele a zemědělce.

1) Runu aktivovanou ještě nemám, takže poháry přemisťuji podle toho kde zrovna sklízím. Chci se jen ujistit, že poháry nemusí být na té konkrétní lokaci po celou dobu růstu (rostlin i zvířat), ale stačí je na lokaci umístit až těsně před sklizní.

2) Pohár zemědělce má vliv jen na rostliny a pohár chovatele jen na zvířata nebo se jejich % sčítají a oba tak mají vliv na obě odvětví?

3) Stromy spadají pod pohár zemědělce?

13. sopti

Ahoj Preperka,
    Poháry ti dávají % na vyskočení předmětů (je jedno jaký pohár tam máš a co máš právě zasazeno). Poháry stačí umístit na plochu až před sklizní - jen doporučuji po umístění vždy obnovit stránku (stačí použít tlačítko F5) a teprve potom sklidit.
    Přeji fajn hru

14. bjanina1

bjanina1 Pisálek fóra

ahoj mám dotaz na koho se mám obrátit , když si myslím že dožínky 2011 jsem hrála a recept na mrkvojablečnou směs taky vyhrála . Právě jsem postoupila do 4 stupně marmeládníka a nemám tam ten recept proč ? :-(

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

sopti děkuji za odpověď. A ta procenta z obou pohárů se tedy sčítají pokud jsou oba na jedné lokaci? Takže dát vždy oba?

16. sopti

Prepperka,
    není zač a určitě dát oba - % se sečtou.
    Přeji hodně padátek

17. sopti

Ahoj bjanina1,
    jestli jsi si jistá (máš dojem), že jsi recept dostala, budeš se muset obrátit na herní podporu - jen ta je schopna prověřit zda máš mít recept nebo ne.
    Přeji brzké vyřešení tvého problému

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Pěkný večer,
    dodatečný dotaz k akci Dokonalost sama, dnes mi byly připsány odměny za TOP1(3)000, ale dekorace "Duhová kala" nemá ty správné parametry.
    Původmě měla být co 24 hodin, dodatečně bylo avizováno co 6 hodin a ve skutečnosti zůstalo 24 hodin co sklizeň.
    Prosím info jak to tedy je, zda je to chyba nebo se tvůrci nakonec rohodli pro původní variantu.
    Děkuji An.

Edit: děkuji Sopti :) Já sice mrkla do vlákna, ale odradilo mne, že je zamčené a tak jsem již nelistovala dále :)

Naposledy upraveno: 29/11/16
  19. sopti

Ahoj anickamalirka,
    jedná se o drobnou chybičku, kterou řešili už hráči s Pajda361 v diskuzi o akci - měli by to co nejrychleji opravit. Dokonce tam zmiňují, že po umístění na plochu, jsou parametry správně - jen v liště je to špatně.
    Když tak tam nakoukni
    Přeji pěkný večer

anickamalirka tohle ocenil(a).
  20. maxmilián12

maxmilián12 Zelenáč fóra

Ahoj,chci se zeptat je na forumu někde konečná tabulka letošní TOP 3000?Nemůžu ji nikde najít a zajímají mě hlavně naši a slovenští hráči.Dík za odpověd.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.