Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj dasa1143
    z vlaku nedostaneš chlívek, ale "Tajemný náklad" - najdeš ho celkem snadno - v inventáři pod ikonou "ovečka" a jeho ikona vypadá takto:
    Přeji hodně štěstí

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji, už tu dlouho nebyl a já jsem přemýšlela, která stáj mi přibyla-prostě výpadek-xD

3. dasa1143
    není zač ;) stane se :)

4. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Dodělal jsem moje úkoly, co jsem měl pro vydru / vydří nora / . Co jsem koukal na úkoly, nikde ji už nemám na doplnění. je možné, že jsem přehlédl.
    U každého zvířátka, by se mohla zobrazit nápověda, kde ho lze popř. ještě doplnit, abych nemusel projíždět půl dne, kam ho dodat.
    Protože, ji chci odstranit z pole a nahradit. Je tato funkce zobrazení ? nebo nějaký jednoduchý způsob? než pracně projíždět úkoly po jednom ?

5. Ahoj LoryM
    nejrychlejší způsob jak vyhledat některé ze zvířat,plodiny či plodů v úkolech v Družstvu mi přijde využít přehledu FAQ - (klikni)-> Stálé úkoly v družstvu a za pomoci funkce hledat (zaškrtnuté pouze toto vlákno)
    Přeji hodně štěstí

krakoramaja tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj papulice

Zde není vlákno určené k diskusi, ale k dotazům, a v tvém příspěvku postrádám smysluplný dotaz.

Hezkou hru pezt

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Prosím Vás jak se dá zjistit od kdy hraji. Předem děkuji za odpověď a jestli se ptám na špatném místě tak se omlouvám.

8. Ahoj pompo68
    datum registrace do hry zjistíš ve zprávě e-mailu který jsi si k účtu zaregistroval. Je tedy nutné hledat v e-mailovém klientu, nebo e-mailové schránce. Případně je dobré podívat i do spamového koše.
    Přeji hodně štěstí

pompo68 tohle ocenil(a).
  9. simonides47

simonides47 Zelenáč fóra

Jak je možné, že mám na ostrově dílnu na totemy červenou, ale nemám jí kam dát, protože nemám základní dílnu.

10. pezt

Ahoj simonides47

Zkontroluj jestli základní výrobnu nemáš někde na ploše, popřípadě zkontroluj znovu inventář pomocí vyhledávače

Pokud se nepodaří najít, jedna možnost se tu nabízí a to taková, že jsi základní dílnu poslal Farmářským expresem
    Pokud by jsi měl nějaké pochybnosti budeš se muset obrátit na herní podporu a oni prověří kde se ti ztratil Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

danda-vnovis a vilm4 tohle ocenili.
  11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Zdravím, už jsem hledala ale nenašla, omlouvám se jestli jsem hledala špatně..... jde otočit políčko 2x1 do kolmého směru od základního? Myslím tím především akci "uč se a rozvíjej se", kde je prostor pouze 2x1, takže to políčko bych musela otočit ještě než ho položím.

A rovnou když už se ptám, tak bych toho využila i pro takový pro mně zatím nepodstatný dotaz - některé dekorace (jako smrk pichlavý, ploty, květinové záhony, balíky slámy,....) jsou opravdu jen dekorace na koukání a nic nedávají ani nic neovlivňují?

tydýtková tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj Prepperka

Ano políčko můžeš otočit pomocí mezerníku, když jej umisťuješ. Držíš políčko pomocí kurzoru myši a klikneš na mezerník a otočí se, to platí i pro dekorace, chlévy a výrobny.
    Klávesové zkratky

Ano tyto dekorace, které jmenuješ jsou pouze k dekorativním účelům, tedy na přikrášlení farmy.

Hezkou hru pezt

13. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

V bance se mi objevuje hláška, že mám prodloužit premium, ale nejde to, vím, že se rušily, je to tedy konec?
    Omlouvám se, jestli to sem nepatří, nenašla jsem dotazy na toto téma. Děkuji za odpověď.

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ewelynn48, prozatím premium prodloužit nelze, ale jakmile bude k dispozici nová verze premia, budeš si ji moci pořídit.
    Současné premium nijak prodloužit nelze, bohužel.

Prima hru danda

tydýtková tohle ocenil(a).
  15. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Dobrý den,
    bude ještě ke koupi recept na mrkvovo-jablečnou směs, případně příležitost ho získat v nějaké akci? Díky

16. Ahoj pajuska5
    recept na výrobu Mrkvovo-jablečné směsi je dostupný od 4. stupně řemesla Marmeládník a ke koupi je ve Farmářském obchodě - záložka "Řemeslo" a stojí 199 Florenů. Dá se sehnat ve slevě a to při akci "Výprodej za floreny" takže je chytré si na tuto akci počkat. O akci se hráči dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Popis ve FAQ (klikni)-> 4. stupeň Marmeládník
    Přeji fajn hru

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

V inventáři se mi na chlívech vlevo nahoře zobrazuje obrázek pytlíčku a vedle je číslo (třeba u kurníku 22). Co to znamená?

18. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Prepperka
    To ukazuje kolik máš krmiva.

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka,
    je to přesně jak píše ekanagi: pytlíček znamená kolik máš krmiva a druhé číslo značí počet chlívků v inventáři.
    Přeji fajn hru

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

:D tak to mně fakt nenapadlo, měla jsem několik teorií, třeba jako že mi to dá tolik krejcarů když sklidím zvíře nebo že mně to stojí tolik krejcarů při umisťování na plochu, ale krmivo mi na mysl ani nepřišlo. Dík za vysvětlení. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.