Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj holubmara
    ne, tvůj předpoklad je špatný :) myšketýr je šlechtěnec myši 5. stupně a najdeš ho buď ve stodole - oddíl "vyšlechtěná zvířata" a nebo v chovné ohradě v přehledu zvířat, po kliknutí na ikonu "myš"
    Přeji hezkou hru

2. xjanavondrakova

xjanavondrakova Pisálek fóra

Ahoj,nevim jestli jsem spravne,ale tyka se to nejnovejsi akce.Vypestovala jsem,splnila jsem ukoly,ted jsem na konci a cekam az bude padat stribrna mlha,nepada a chybi mi,nedokoncim akci???

3. Ahoj xjanavondrakova
    nějak nerozumím této větě: *ted jsem na konci a cekam az bude padat stribrna mlha** Akční předměty - stříbrná rosa- vypadává při sklizni akčních plodin (barevných kal) takže pokud jsi splnila úkoly a dodala jsi barevný papír, je třeba ve mlýně umlít papír stříbrný na který potřebuješ 1ks stříbrného papíru = 6ks stříbrné rosy.
    Tento stříbrný papír dodáš do úkolu.
    Jestliže máš málo akčních předmětů - tedy stříbrné rosy je potřeba dál pěstovat některou z barevných kal.
    Prosím nahlédni do diskuse k akci (klikni)-> Dokonalost sama/diskuse

Apachie1 tohle ocenil(a).
  4. xjanavondrakova

Ahoj,omlouvam se jde opravdu o stribrnou rosu, bubu lipestovat dal, budu mit skutecne predpestovano,chybi mi docela dost a ostatni lodiny stoji

5. Ahoj xjanavondrakova
    bohužel, ano, je třeba pěstovat akční plodinu, pokud bys nahlédla do diskuse k akci - odkaz který jsem ti dala, dozvěděla by ses, že i ostatní hráči,pokud stojí o dokončení a získání odměn, mají přepěstováno až o několik desítek tisíc kusů. Je několik možností jak se k řešení postavit:
    a) pěstovat, dokud se ti nepodaří získat potřebný počet akčních padátek
    b) akci vzdát a oželet zbývající odměny
    c) koupit akční předměty
    Je zcela a pouze na tvém rozhodnutí, kterou variantu si vybereš. Pomoci by ti mohly právě postřehy a tipy hráčů v odkaze, který máš v předchozím příspěvku.
    Přeji hodně štěstí a fajn hru

Apachie1 tohle ocenil(a).
  6. holubmara

holubmara Pisálek fóra

*JÁ* Jejku to mam radost a moc dekuji za odpoved.Jsem pekne trdlo !!:cry:

7. holubmara
    rádo se stalo, hlavně, když se našel ;) :)

8. čumáček

čumáček Pisálek fóra

Ahoj *JÁ*mám dotaz,zmizel mi základní bazén pro kraby,takže nemám na co dát upgra.de.Vše jsem prohledala ,ale opravdu není,prosím poraď.

9. Ahoj čumáček
    nejdřív si prosím ověř, že "bazén pro kraby" hledáš na Bahamaramě a použij v inventáři funkci "Hledat" - je to jistější způsob než jen listovat v přehledu. Nemáš třeba hledaný chlívek ve Skladišti-Výrobně? Jestliže bazén nenajdeš ani po opětovné kontrole, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili tvůj herní účet a zjistili co se na něm stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

10. čumáček

čumáček Pisálek fóra

Děkuji.

11. xjanavondrakova

Prima dekuji za odpoved ani asi jina byt nemohla :)

12. dannger11

dannger11 Expert fóra

Mám zakoupený prémium účet,ale brzy mě doběhne a znovu zakoupit nejde.A já se ptám,co se stane s mými sousedy,které u prémia mám navíc,než je možné mít bez prémia.Všechny mám ráda a o žádného nechci přijít.Proč jste něco zrušili,aniž by za to byla dávno vypracovaná náhrda??? Děkuji za odpověď.o_O

Iwuska a Apachie1 tohle ocenili.
  13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dannger11,
    dosud platilo, že o sousedy v liště nepřijdeš (zůstanou skryti), dárky jim můžeš posílat pořád - přes přátele (jen je neuvidíš v boční liště a nebudeš dostávat BZ za jejich postupy). Pokud bys ale odstranila někoho z lišty sousedů ( z těch viditelných), tak na jeho místo automaticky postoupí ten, kterého jsi měla za prémia. Jestli to ale platí i nadále zatím nevíme. A to, proč bylo prémium zrušeno aniž by za to hned dali náhradu nám není známo - RT svá rozhodnutí nezdůvodňuje.
    I tak přeji pěknou hru

Naposledy upraveno: 23/11/16
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Můžu se zeptat proč se už nezobrazují jiné položky ze stonku, jako jsou třeba různé zvířata, bonusy, bedny a další věci ?

Docela mi chybí ten malý přehled o tom co jsem dostal.
    Není to vypsáno ani v dolní liště kam se připisují padátka z ploch.

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Bezejmenný,

asi jsi zrovna řádky dávající jiné bonusy neměl ke sklizni. U mně je vše v pořádku.

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tohle pozoruju už 4 den (tak nějak - stonek nesklízím pravidelně) a určitě jsem tam neměl tyhle věci ani včera ani v neděli.

Zkusím to sledovat pravidelně a dám vědět.

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný: a nemáš nastavenu jen jednu kategorii? Pak se stává, že nesklízíš všechny stonky.

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký podvečer,
    modíci, já stařenka počítačem nepolíbená mám problém - každou chvíli(30 min) mi vypadává internet, ale jen na stránkách farmy, jiné stránky normálně šlapou, při diagnostice chyby mi sděluje:"Výchozí brána není dostupná", můj IT bude po neděli, každá rada dobrá;)

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Viky007,
    Bohužel s tímto ti tady moc nepomůžeme - to vypadá na problém sítě.
    Přeji brzké vyřešení problému

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nestihla jsem vybrat expres, napsal mi,že mám náklad v inventáři, jenomže nevím jak mám poznat která stáj to byla? Jde to vůbec?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.