Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stavra

stavra Rádoby autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji. *JÁ*
    Díky,jdu na to.
    ***odstraněna zbytečná citace***

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Dobrý den všem, právě jsem jukla na farmu a na "novinkách" mě vítalo oznámení, že došlo ke změnám ve hře a ať si je přečtu. Klikla jsem, hodilo mě to na anglickou stránku s pěknými tabulkami a přehledy, pak na další ... lze někde nalézt přehled změn i v českém jazyce?

vilm4 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Medvánek,

bohužel nenajdeš, dostali jsme tomto volnost a tak jsme nešli cestou samostatných tabulek a změny jsme hned provedli v současném FAQ. Vím, že ne všem hráčům toto musí vyhovovat a celkem je chápu, ale poslední dobou toho je celkem dost tak jsem chtěl trochu ušetřit práci, která by měla efekt jen velmi krátkodobý.

vilm4 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  4. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Ahoj, prosím tě, můžeš mi napsat, co jsou to výukové úkoly od Sovy Jůlinky. Moc děkuji a přeji pěkný večer. dasa :)

karbar tohle ocenil(a).
  5. pajda361

Ahoj Dasa717,

tutoriálem provází hráče postavička Sovy Jůlinky a ta zadává jednoduché úkoly. Např. umísti políčko 2x2, vysaď pšenici atd. Prostě upozorňuje formou úkolů na činnosti co bude hráč vždy potřebovat.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. dasa717

dasa717 Aktivní autor

děkuji :)))

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Pajda361:
    Pajdo, prosím, já jsem si to omylem smazala - dělala jsem si překlad a ....smázla to, tak ani nevím, co tam bylo psáno..
    Mohla bys mi sem dát odkaz? Předem moc děkuji.

Pajda361: děkuji!
    Aha, já jsem to nějak nestihla ani kouskem oka.. A také díky za vysvětlení :)

Naposledy upraveno: 22/11/16
  8. pajda361

9. dadunka16

dadunka16 Pisálek fóra

Nevíte.prosím, jestli nebude náhodou padat více rosy ke konci hry? Vše mám hotovo, jen tu rosu potřebuji a blíží se konec hry, tak mám bobky. Děkuji za odpověď na b...u otázku

karbar a Apachie1 tohle ocenili.
  10. peginka69

peginka69 Zelenáč fóra

Ahoj chtěla jsem se zeptat prosím co mám udělat aby ty vyskakovátka víc vyskakovaly.Děkuji

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dadunka16 a peginka69,
    na vaše otázky je těžké odpovědět. Možná doporučím přečíst si příspěvky k diskuzi z akce, kde hráči píší své postřehy. Nevím jaké jste levely, ale hodně záleží mít oba poháry vložené v Živoucí legendě, pokud máte dekoraci Johna Citróna (nejlépe ve větším množství) stěhovat z plochy na plochu. Osobně také ještě bojuji ( chybí mi 30 stříbrných papírů), ale ještě to nevzdávám - času ještě dost. Ještě jsem nezaznamenala, že by ke konci akce padaly padátka nějak líp.
    Přeji zdárné dokončení akce

12. dadunka16

dadunka16 Pisálek fóra

Sopti, děkuji rady.Jsem level 94, ale znalostí/jak je vidět/ moc nemám, že? Myslím, že s těmi padátky to dost přepískli. Ale je to hra, nějak ztížit se to asi musí. Budeme bojovat do poslední chvíle. Ale mrzelo by mne, kdybych hru po takové snaze nedokončila. Při prodeji a nákupu poslední ikonku nikdo neprodá nebo nedaruje. Díky

13. sopti

Dadunka16,
    není zač - ona každá farma je opravdu "svá" a né vše, co vyhovuje na padátka mi bude vyhovovat tobě.

14. oráč75

oráč75 Zelenáč fóra

dobrý den se získá plod maté?

15. sopti

Ahoj oráč75,
    maté je plod cesmíny paraguayské, kterou si musíš aktivovat za 32 zlatých banánů v 8. chrámové místnosti.
    Přeji fajn hru

16. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky všem, chtěla bych se zeptat, kdy bude do hry zavedena ptačí plážová chýše. Marně jí pořád vyhlížím, o_O Díky.

17. Ahoj ldivacka
    bohužel žádné konkrétní datum zavedení dekorace Ptačí plážová chyše není známo. Jakmile jej Realizační tým do hry zavede, hráči se to dozví zde na fóru v oficiálním oznámení.
    Přeji fajn hru

18. sváťa44

sváťa44 Pisálek fóra

Dobrý den. Úkol mám splněný, stonek taky,ale když chci do stonku dát dekorky, tak mi to napíše, že nejsou v mém inventáři. Kde se vloudila chybička ?

19. Ahoj sváťa44
    prosím pokud jsi získala stonek dnes, zkus jako první krok odhlásit se a znovu přihlásit do hry. Pokud by to nepomohlo, tak zkontroluj, zda jsi dekorace neumístila na některou plochu či do některého z řádků na Magickém stonku.
    Přeji hodně štěstí

20. holubmara

holubmara Pisálek fóra

Dobry den,nenasel jsem vlako ke kolu stesti tak se zeptam zde.
    Dnes jsem si vytocil za party listek "Mysketyr-a". Predpokladam ze to je dekorace.V bedne jej nemuzu najit a odhlaseny jsem byl take.

Zatim dekuji za pomoc a preji pevne nervy nekdy to, je jak my rikame..."Jak u Bucku o 1/2 3 rano na dvore"
    Mara

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.