Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana828
    ještě by mohl být problém v tvém dosaženém levelu. Červené obydlí pro kočky je od levelu 30; oranžové obydlí pro kočky od levelu 24. Takže jestliže jsi v nižším levelu než je 24. může to být problém.

Ahoj Terezijeeee
    u zázvoru nezáleží na dosaženém levelu, ale je důležité zda jej máš aktivovaný ve Starověkém opičím chrámu - zázvor - aktivace možnosti pěstování za 32 Zlatých banánů v 9. místnosti Starověkého opičího chrámu.
    Jestliže jsi ho měla aktivovaný a na trhu ho i přesto nemáš, buď je vyprodaný a nebo se může jednat o problém. Zkus prosím jako první krok restartovat hru - (odhlásit,přihlásit)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/11/16
  2. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, nemůžu najít Bednu s ptáky. Děkuji Lidus61

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lidus61

Bednu s ptáky najdeš v inventáři pod ikonou vázičky a pod položkou spotřební zboží

Hezkou hru přeji

4. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Děkuji za odpověď, sice jsem tam hledala, ale nenašla. Budu si to hlídat, pak zkusím odhlášení a přihlášení, vyčištění a pokud se Bedna s ptáky neobjeví, zeptám se podpory. Přeji hezkou hru ;)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lidus61

Pokud máš na mysli Bednu s ptáky, která je z Ptačí kolekce budek z Párty kola tak tu budeš hledat marně, protože řádek ještě nemáš a nikdo nemá kompletní, chybí poslední dekorace, Ptačí plážová chýše, ta ještě do hry nebyla zavedena, tak nevím jak můžeš hledat něco co ještě nefunguje.

Hezkou hru pezt

6. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ahoj a úspěšnou hru, nevím, zda píši dobře, ale prosím odpovězte, probíhající akci mám splněnou v počtu všech akčních plodin. Na noc jsem dala šípek a papyrus, ráno po sklizni mně vyskočily jen 2 stříbrné rosy. Tímhle tempem není možné do konce akce vyrobit 150 stříbrných fotopapírů. Není někde porucha, nebo je nutné pěstovat akční rostliny až do konce akce ? Nejsem začátečník - 98 level. Díky za odpověď.

7. Ahoj Mičurin75
    poruchou to určitě není, protože akční vypadávátka - rosa - vypadává pouze a jedině z akčních plodin. Takže bohužel je třeba pěstovat a pěstovat, dokud nenapadá potřebný počet padátek. Určitě stojí za to,pročíst si debatu k akci - (klikni)-> "Dokonalost sama/diskuse"
    Popis akce - (klikni)-> Dokonalost sama
    Přeji hodně štěstí

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, mám otázečku, která se týká přidělených bodů zde na fóru. Pokud jsem správně pochopila, jedná se trestné body?
    Včera jsem jich tam měla 40 s tím, že některé měly expirovat... A dnes jich tam mám již 70? To jsem dostala další trestné body? Ani nevím, za co a ani si to neumím vyhledat... Můžete mi, prosím, podat nějaké vysvětlení? Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Díky za odpověď, moje chyba, že nečtu všechno, stejně už jsem nasadila opět akční plodiny, ještě před dotazem ....:eek::p

10. Mičurin75
    tak ať se daří :)

Ahoj Apachie1
    jsi si jistá, že jde o trestné body? Protože už při 50 TB by ses na fórum nedostala, byl by to BAN. Možná jde spíše o trofejní body. Prosím zkus se ještě pečlivě podívat, co za "body" to je.
    Cituji z pravidel chování na fóru:
    *
    • 0 - 10 bodů - Varování
      Tato forma slouží jen k tomu, abyste se vyvarovali dalších prohřešků
    • 11 - 20 bodů
      Blokace přístupu na fórum po dobu 1 dne
    • 21 - 30 bodů
      Blokace přístupu na fórum po dobu 5 dnů
    • 31 - 50 bodů
      Blokace přístupu na fórum po dobu 2 týdnů
    • více jak 50 bodů
      Blokace přístupu na fórum po dobu 1 měsíce
    • Trvalý (permanentní BAN)
      Je nejtvrdší postih a znamená omezení přístupu na fórum navždy.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Apachie1

*Já*: Poraď mi, prosím, kde to mám najít? Ty trestné jsem našla a máš pravdu, že nedají součet 70.. Ale už se v tom motám, jak nudle v bandě :) a ty ostatní nenacházím... Děkuji

12. Ahoj Apachie1
    tak, trofejní body najdeš, pokud klikneš na svůj nick a po té se můžeš podívat na získané trofejní body
    [​IMG] [​IMG]
    Přeji fajn hru

13. Apachie1

*Já*: Mooooooooooooc děkuji! Konečně jsem to našla díky tvé pomoci... A měl jsi pravdu, jsou to trofejní body. A já se předtím vyděsila.. Zase jsem, díky tobě, objevila něco nového :)

*Já*: opravuji: Měla jsi pravdu...

Naposledy upraveno: 21/11/16
  14. Apachie1
    ráda jsem ti pomohla :)

15. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj. Má cenu, šlechtit zvířátka, pokud není baby boom? nemůžu čekat, že vyleze prase, za 10 milionů, ale šance na nějaké lepší zvíře, je? díky.

16. Ahoj LoryM
    šlechtit samozřejmě můžeš kdykoliv, ani miniakce Babyboom ti nezaručí lepší (vyšší) přeskoky jen se ti vrátí základní zvíře případně dostaneš šlechtěnce navíc. Doporučuji pročíst si (klikni)-> diskusi Babyboom - kde najdeš zkušenosti a názory hráčů na šlechtěni jak při BB tak i mimo něj. Určitě je chytré mít aktivovanou runu na Stromě moudrosti popis ve FAQ - (klikni)-> "Babyboom"
    Přeji fajn hru

17. Apachie1

• Mimo téma. Prosím respektuj rozdělení fóra. Děkuji *JÁ*
    LoryM: Já radši čekám na BB, zkoušela jsem i mimo (mám aktivovanou i runu na Stromě moudrosti), ale od toho jsem upustila - padala jen genetika.
    Ale při minulé akci BB jsem měla přeskok ze základního prasete na spořící prasátko. To bylo radosti a to jsem jásala!
    Při BB mi to občas dělá opravdu pěkné přeskoky... Takže radím - vyčkat na BB, alespoň se ti vrátí víc zvířátek. Ale je to jenom můj názor a moje zkušenost začátečníka.

18. Ahoj Apachie1
    toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Tvůj příspěvek žádný dotaz neobsahuje. Své názory a tipy prosím směřuj do vláken k tomu určených nebo můžeš s hráčem komunikovat herní poštou.

19. stavra

stavra Rádoby autor

Mám dotaz,nejde mi umístit strom XXL pitomba na normální strom,kde dělám chybu?

20. Ahoj stavra
    je velmi pravděpodobné, že žádnou chybu neděláš, pokud je to pitomba xxl získaná z Renzova jarmarku, tak tento strom má v sobě už i základ. Takže stačí jej dát na plochu. Pokud ho po té zbouráš, tak se "rozloží" na základní strom a upgrade.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.