Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj AničkaP
    kartonová krabice je produkt výrobny Továrna na kartonové krabice (patří ke zvířeti kočka) postavit si jí můžeš v dílně ve městě. Případně jí můžeš koupit na trhu (jakmile jí hráči nabídnou k prodeji).
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Továrna na kartonové krabice

2. katy6

katy6 Pisálek fóra

zdravím, mohu posílat přátelům stáje mimo OD? děkuji za odpověď

3. Ahoj katy6
    ne, mimo akci Obchoduj a daruj nelze stáje posílat. To mohou (určité) stáje posílat pouze mentoři svým žáčkům ve Škole farmářů.
    Přeji fajn hru

4. katy6

katy6 Pisálek fóra

jj, jen musí být v nabídce, podle lv , doufám, že se nepletu :)

5. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Ahoj,chtěla jsem prodat divokou husu a cena nejde nastavit výš než jak je skoro cena za husu před ní je to tak správné?

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bo-bo,
    je to tak správně. Cena na trhu se odvíjí od nabídek a jelikož divoká husa je nedostatkovým zbožím, tak cena u něj moc neroste.
    Zvýšit cenu můžeš s runou Tržní víla, tu je potřeba aktivovat na stromu Moudrosti.
    Přeji fajn hru

7. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Strom mám aktivován celý,ale i tak děkuji moc....

8. sopti

9. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Ahoj mám stížnost Koupila jsem si na 1 měsíc pomocníky za 120 kč. Mám dvě farmy. Dělám to tak pokaždé taže to umím.Na jedné to proběhlo v pořádku, ale na druhé zrovna kdy jsem platbu odeslala. tak byla přestávka. Po přestávce jsem zkontolovala zda to proběhlo správně. Z karty se odepsalo 120 Kč, ale pomocníci se nezvýšily.(Já si vždycky zapíši stav na traktoru a pak teprve odesílám požadavek) Tak,že k vůly přestávce jsem ztratila 120Kč. Považuji se za okradenou. Kdo mi nahradí vzniklou škodu?Děkuji za odpověď

10. Ahoj Zrzka34
    s tvým problémem ti zde na fóru bohužel nepomůžeme. Musíš se obrátit na herní podporu, aby zjistili, co se stolo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu" Do formuláře prosím podrobně popiš vzniklý problém.
    Příště prosím s podobným dotazem rovnou do vlákna "Technické a platební dotazy"
    Přeji brzké vyřešení a hodně štěstí

11. evinana

evinana Magnát fóra

Dobrý den,
    po údržbě se mi v novinkách objevil "Lehký výprodej" Tento výprodej není pro všechny hráče? Moje sousedka to v novinkách nemá
    Eva

Edit *JÁ* děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 17/11/16
  12. Ahoj evinana
    ano, je to tak - jde o individuální nabídky pro hráče.

13. pavira

pavira Zelenáč fóra

zdravím vás tu,jsou nové úkoly v družstvu,ale nějak mě překvapilo,že odměny tam sice jsou,ale ne hvězdičky :-( vloudila se chyba,nebo v nových úkolech hvězdičky nebudou??? díky za info

14. Denakca1

Denakca1 Zelenáč fóra

Pekný deň. Pri posielaní denných darčekov mi stále ukazuje aj hráčov ktorí už dávno nie sú mojimi susedmi a viem, že farmu už nehrajú. Dá sa ich nejako odstrániť? Nezavadzajú, ale sú tam zbytočne;).

15. Ahoj pavira
    o chybu nejde, bohužel v nových úkolech v odměnách opravdu hvězdičky nejsou.
    Ahoj Denakca1
    seznamu máš nejen sousedy (těch můžeš mít omezený počet a najdeš je v pravé liště s erby) ale i přátele -těch můžeš mít kolik chceš. Pokud bys chtěla seznam "vyčistit" musíš zajít na poštu do města a v záložce "Přátelé" pužít tlačítko "UKončit přátelství".

16. Denakca1

Denakca1 Zelenáč fóra

Ďakujem.

17. ňuňukate

ňuňukate Zelenáč fóra

Dobrý den,nedávno byla na pirátském ostrově nabídka stromu,,smrk černý,neváhala jsem a koupila,jen se mi neukázal na farmě,děkuji předem za zprávu.

18. sopti

Ahoj ňuňukate,
    smrk černý je dekorace, kterou hledej v inventáři pod symbolem vázičky, né pod symbolem stromu.
    Přeji fajn hru

19. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

Ahoj, děje se něco s tržištěm? Prodám hnojivo za 5,25 a při kontrole se objeví jen do 4,50. Nevidím svoje zboží, ale když kontroluju zboží na trhu, tak tam je. Díky

20. sopti

Ahoj Japtiška,
    zkus restartovat hru (F5, popřípadě se přihlásit a odhlásit). Někdy se může stát, že v jeden moment je na trhu najednou moc nabídek a nestihnou se hned zpracovat (zobrazit).
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.