Určeno k archivaci -Všeob. dotazy 12/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Beznoska, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Děkuji, tak to je dobře, že to půjde. Krásný den.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. beruška1276

beruška1276 Zelenáč fóra

dobrý den koupila jsem si na mag.stonku listopat 2016 a nejdou mě vložit žádné dekorace :-(

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj beruška1276,

co to je nejdou mě vložit žádné dekorace? Nezobrazí po kliknutí na obláček se ti dekorace v okně dekorací nebo se ti otevře okno pro nákup stonku?

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobrý den, u kina se mi objevila hláška, že mám aktivovaný ad-blocker a že ho mám deaktivovat. Bohužel nikde nemohu najít, kde to mám udělat. Prošla jsem už kde co a nic. Anebo pro oči nevidím:-D
    Děkuji za radu a hezký den. m2707

6. Ahoj m2707
    prosím nahlédni (klikni)-> ZDE Můžeš také projít diskusi (klikni)-> Letní kino lze tam najít tipy a rady hráčů. Pokud by nefungoval postup popsaný v odkazu, pak je nutno hledat ad-blocker v nastavení a doplňcích prohlížeče. Pokud by k nápravě nevedlo nic z uvedeného můžeš se obrátit na kolegy do "Technické a platební dotazy"
    Přeji brzké vyřešení a hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Červená panda - prosím,kde se získá? Myslela jsem, že šlechtěním,ale nikde jsem ji nenašla.Děkuji za odpověd Jana

8. Ahoj jana.zape
    panda červená je druh pandy, chová se na Bahamaramě. získat se dá z Podivuhodných stájí nebo ve Stájbole.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Panda červená
    To, co jsi měla na mysli ty je "Výběh pro pandy III. červený"
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. xjanavondrakova

xjanavondrakova Pisálek fóra

Ahoj,koupilajsem si listopad na magickém stonku,po kliknuti se objevi nakup cervence a listopad tam jiz k nákupu neni a na magickem stonku take ne . ??

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj xjanavondrakova,
    v nebi si zadej kategorii "všechny" a pak do hledání zadej listopad - řádky v nebi určitě máš, jen nejsou hned nahoře, jak jsme tomu byli zvyklí. Pokud bys je v nebi nenašla ani po restartu, budeš muset kontaktovat herní podporu, aby prověřila, kde se zatoulali.
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. xjanavondrakova

xjanavondrakova Pisálek fóra

Dekuji,jdu na to:D

12. -Lola66-

-Lola66- Pisálek fóra

Kde sa dajú získať krabice pre úlohu s mačkami?

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 16/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  14. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

Díky výpadku možnosti kupovat přes sms jsem nesplnila stonek pro kočky,bude nějaká kompenzace?

15. Ahoj jajka11
    pokud se Realizační tým hry Farmerama rozhodne pro kompenzaci hráčů, budou o této skutečnosti informováni oficiálním oznámením zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. zvířátko55

zvířátko55 Zelenáč fóra

prosim jak mam odblokovat kino?

17. ahoj zvířátko55
    prosím nahlédni ZDE kolega Pezt v tomto příspěvku podrobně popisuje jak na to.
    Přeji hodně štěstí

18. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Řada na magickém stonku : ahoj, včera jsem měla mít další bednu se strašidelnými zvířaty, vím, že by měla být v dekoracích, ale nikde jsem ji nenašla, kde může být? :(

19. Ahoj jana.zape
    ano, najdeš jí v dekoracích, ale ještě je nutné přejít do záložky "Spotřební zboží" - tam jí máš uloženou.
    Hezký den

20. AničkaP

AničkaP Zelenáč fóra

prosím jak se mohu dostat ke kartonovým krabicím ktere potřebuji na plnění úkolu v družstvu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.