Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Děkuji moc :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Barmanka-Apsint - není za co

Přeji fajn hru

3. Jarmilka56

Jarmilka56 Pisálek fóra

Velký lov kaštanů,nemám dekoraci Hojnost pečených kaštanů,všechno jsem prošla a není.Děkuji moc

4. Ahoj Jarmilka56
    jestliže jsi pečlivě zkontrolovala všechny herní plochy a řádky (mohla jsi jí vložit omylem jinam) tak se budeš muset obrátit na herní podporu.
    Ještě poznámka - dekorace dává bonus a ten je potřeba nejdříve "spotřebovat" tzn. dát dekoraci na některou herní plochu, sklízet jí a po vyčerpání jí zbourat a teprve potom jí lze umístit do řádku na Magickém stonku.
    Pokud jsi to udělala a přesto dekoraci nemůžeš najít, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Popis dekorace ve FAQ - (klik)-> Hojnost pečených kaštanů
    Přeji hodně štěstí

5. Jarmilka56

Jarmilka56 Pisálek fóra

Děkuji moc.

6. Jarmilka56
    rádo se stalo.

7. Nedbi40

Nedbi40 Zelenáč fóra

nevím jastli to sem patří,ale nevím jak použít skleník jsem starší ročník děkuji

8. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

• Off topic
    Nedbi40 koukni do fóra - uživatelský koutek - debatní koutek: ST Farmářský dům - SKLENÍK - zkušenosti, rady, debata :)

9. Ahoj Nedbi40
    podrobný popis jak použít Skleník pro zušlechťování rostlin najdeš ve FAQ -(klikni)-> Skleník a další po tomto následující příspěvky ve FAQ.
    Pokud by sis ani potom nevěděla rady, přijď a probereme konkrétní problém ;) :)
    Přeji hodně štěstí
    ===============

jindrasofr
    vlákno, které jsi hráčce poradil je určeno pro ty, kteří hledají zkušenosti a tipy na zušlechtění rostlin. Hráčka se v něm ale nedozví základní informace, jak Skleník používat. Takže prosím příště se vyhni nevyžádaným radám.
    Děkuji.

10. hadička98

hadička98 Pisálek fóra

Zakoupila jsem základní továrnu za 500000 a teď ji neumím umístit na hřiště pro mazlíky, protože ji mám přeškrtnutou. Co dělám špatně? Děkuji za odpověď. Tak jsem to konečně našla, továrnu jsem umístila na hlavní louku ne na hřiště pro mazlíky jak jsem se o to marně pokoušela.

Naposledy upraveno: 25/11/18
  11. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Dobrý den, ráda hraji Farmeramu, ale již delší dobu Vám chci napsat moji připomínku.Některé stromy mají dva různá jména - chlebovník - žakie....... těchto stromů je více. Bylo by dobré, napsat někde tabulku s těmito stromy, kvůli vyhledávání.
    Děkuji

12. Farmářka_X

Ahoj hadička98 - Základní továrnu >>KLIK ZDE<< nelze na Hřiště pro mazlíky postavit. Lze tam postavit až Moderní továrna >>KLIK ZDE<<
    Nejdříve musíš továrnu upgradovat. Kde bylo možno získat UP
    Farmářský obchod Továrenský balíček I / Továrenský balíček II
    Akce Děsivý krok v čase
    Akce Farmaramské noci
    Akce Tajemství bylinek
    Akce Kimův karneval
    Dárek pro tebe!
    Akce Hra starého námořníka
    Akce Vikingská sága
    Akce Septemberfest
    Akce Pečivo z prázdnoty
    Kompenzační balíček
    Akce Tiki cirkusová hojnost
    Akce Cirkusová hojnost
    Akce Velká honička
    Akce Sladký domov a Top 3000

Přeji fajn hru

13. Farmářka_X

Ahoj cedrika2627 - nejedná se o dva názvy téhož stromu, ale strom se jmenuje Chlebovník a jeho plod se jmenuje žakie >>KLIK ZDE<<. Jinak svou tabulku máš >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj 9 něčeho mi bylo vyměněno za BZ,KR A TBZ. jENOM NEVÍM CO. fARMA UŽ NA NÁS NEBUDE MLUVIT ČESKY?

15. Farmářka_X

Ahoj dasa1143 - měla by to být výměna za Zámky lásky z akce Neonové výběhy

Já doufám, že na nás farma bude nadále mluvit česky. Jen se zase něco nepovedlo ;)

Přeji fajn hru

16. olgaon1

olgaon1 Pisálek fóra

Jakým způsobem mohu získat moderní továrnu, tzn. upgradovat základní továrnu, když se mi to doposud nepodařilo? Děkuji za odpověď

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To jsem si oddechla. Díky za vysvětlení:p;)

18. Farmářka_X

19. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, já se chci zeptat, kde najdu jednoduše původní továrnu? Mám už 8 updatů a tu původní nevím, jestli jí mám na stonku.

20. Farmářka_X

Ahoj olgaon1 - kde bylo možné sehnat Up na továrnu >>KLIK ZDE<<. Kde a kdy RT nabídne další UP bohužel nevíme. Pokud máš splněné akce kde bylo možné up sehnat je možné, že máš nejaké up v inventáři
    Obecně se dekorace upgradují tak, že základní dekoraci vložíš na plochu a na ní nasadíš patřičný up. po sundání z plochy se již dekorace nerozkládá

PS: prosím nezakládej další vlákna na dotazy zde máme vlákno >>KLIK ZDE<<

Stana67 - jednoduchý způsob není. Nejdříve bych prošla inventář, pak plochy a nakonec řádky.

PS: na dotazy máme vlastní vlákno >>>KLIK ZDE<<<

Přeji fajn hru

Zde zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.