Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ldivacka

Splněním úkolů v družstvu Výrobna 1 a 2 získáš krom dalších odměn, pouze plány na rozšíření Výroben. Výrobny lze aktivovat jen na Stromu moudrosti, nebo ve Starověkém opičím chrámu po jednom kuse, zbytek se bohužel musí kupovat za floreny ve farmářském obchodě. To platí pro všechny Skladiště, krom Arboreta do Měsíčního světa.
    Vše o Skladištích najdeš v tomto tématu Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna

Fajn hru pezt

Honzulka05 a ldivacka tohle ocenili.
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahojte, ve faq je u krmiva pro poníky místo hrášek hráček.... nevím, kam to napsat.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. -Spider86-

-Spider86- Zelenáč fóra

Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde všude lze získat upgrady na továrnu? Není to snad jen za FL ne? Jestli tady už na fóru nějaký přehled je, tak jsem ho nějak nenašel. V přehledu dekorací není napsáno, jak ho získat. Díky moc...

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. MatysekKamilek

Pezt: Ahoj, jsem si nemohla vzpomenout, kde jsem to četla.... příště napíšu tam.

7. -Spider86-

-Spider86- Zelenáč fóra

Farmářka_X: Jé, díky za rychlou a skvělou odpověď...

8. Farmářka_X

-Spider86- není za co

Přeji prima hru

9. pezt

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    ahojky tedka skončila akce obchoduj a daruj chtěla bych poděkovat všem farmářum který se na tom podilely díky za odpověd

11. Ahoj 1josef1
    své poděkování prosím směřuj do vlákna (klikni)-> "Poděkování"

12. ScoRpio2_CZE

ScoRpio2_CZE Zelenáč fóra

Ahoj,
    Já jsem runu odemkl, ale když jsem klikl na "směn Johna Citróna" , tak i přes všechny možnosti v inventáři nebyl. A to ani, když jsem ho hledal manuálně. Nemám ještě něco odemknout?

13. MatysekKamilek

ScoRpio2_CZ: jestli dobře chápu tvůj dotaz, domníváš se, že jsi odemknutím runy získal JC, jenže jsi pouze odemkl runu, JC nezískal.
    "směň Johna Citróna" značí, že máš vložit onu požadovanou dekoraci, ale pouze pokud ji vlastníš. (stejný systém jako u pohárů do živoucí legendy.) Pokud ho máš, můžeš jej směnit. Dobře si to ale rozmysli, nikdy JC ze stromu už nevytáhneš.

14. Farmářka_X

Ahoj - ScoRpio2_CZE - tvůj dotaz se dá pochopit z několika směrů buď jak píše MatysekKamilek - máš pocit, že bys dekoraci měl obdržet nebo dekoraci vlastníš a nemůžeš jí najít. Pokud máš pocit, že jsi dekoraci měl obdržet, tak je to přesně tak jak píše výše MatysekKamilek. A pokud jí nemůžeš najít tak bych zkusila prohledat plochy a řádky, jestli se nenachází tam.

Přeji fajn hru

15. ScoRpio2_CZE

ScoRpio2_CZE Zelenáč fóra

Aha... Děkuji za vysvětlení. Opravdu jsem si myslel, že JC obdržím zároveň s odemknutím runy. Takže ho ani nevlastním. Ještě jednou díky.

16. Farmářka_X

ScoRpio2_CZE - nemáš za co

Přeji fajn hru

17. 70zinka

70zinka Rádoby autor

Tiež sa chcem spýtať k tejto akcii... mám tie dekorácie na ploche a pozerala som príslušný stonek a už ho tam nemám... kde ho nájdem? Vďaka

18. Ahoj 70zinka
    řady na Magickém stonku jsou rozdělené do kategorií. Při hledání je třeba zvolit buď kategorii "Všechny" nebo (v případě, že hledáš neaktivní řádek) kategorii "Nedokončené"
    Pro hledání můžeš využít i funkci "Hledat" do editačního pole zadáš část, nebo celý název řádku.

19. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahoj koupila jsem si za floreny růžové pozadí farmy a nikde to nemůžu najít ani po restartování hry :eek: :( :mad:>:(

20. Farmářka_X

Ahoj Barmanka-Apsint - růžový motiv nastavíš kliknutím na ozubená kolečka ve hře vpravo nahoře a na nastavení

následně rozklikneš motiv a vybereš který chceš

A nezapomenout uložit. Je třeba pak hru restartovat, aby se změny načetly.

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Barmanka-Apsint tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.