Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Díky už jsem četla ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Garrixer96

Garrixer96 Zelenáč fóra

Ahoj, nevím, jestli jsem ve správném vláknu, ale doufám, že ano... Chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, jak dlouho trvá proces, než budu zařazen jako mentor do školy farmářů? Děkuji :)

3. Ahoj Garrixer96
    mentory a žáčky páruje systém a záleží na tom, zda je dostatek žáčků (kuřat). Faktem je, že mentoři čekají i několik let.
    Prosím seznam se se zkušenostmi, názory a postřehy ostatních mentorů a žáčků
    (klikni)-> ZDE

Honzulka05 a Garrixer96 tohle ocenili.
  4. Garrixer96

Garrixer96 Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Děkuji Ti za info :)

5. Garrixer96
    rádo se stalo.

P.S.: V případě, že využíváš funkci "Odpovědět" a reaguješ na předchozí příspěvek, je třeba citaci vymazat, nebo raději napiš nový příspěvek.

Garrixer96 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. sendy55

sendy55 Zelenáč fóra

splnil jsem úkol do 120,ale na stonku se mě to nezazelenalo a nejdou mě dosadit dekorace

7. Ahoj sendy55
    Nejdříve musíte dekorace umístit někde na herních plochách a spotřebovat bonusy - SK, SH, PL, Fl. Po vyčerpání těchto bonusů musíte dekorace odstranit z herní plochy a umístit je zpět do inventáře a pak vám půjdou vložit do stonku z akce.
    Můžete je samozřejmě zbourat ihned bez vyčerpání bonusů, ale tím přijdete o tyto bonusy.
    Mmchd - v diskusi k akci se tento text objevuje v podstatě na každé stránce, takže informace je potřeba si jen přečíst. (klikni)-> ZDE

8. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

přeji pěkný den a mám dotaz a prosím za pomoc při poslední soutěži jsem měla vše udělané a také stonek byl označen ale já nedostala ani zvířátka ani stonek proč?

9. JarkaBurka01
    vše podstatné (klikni)-> ZDE
    a mimochodem, kolega pezt ti na této stránce o pár příspěvků výše na tvůj (stejný) dotaz již odpověděl.

10. doben

doben Ikona fóra

Chtěl bych se zeptat, jak je to se značkovými položkami v miniakci OaD. V úvodním příspěvku je stále uvedeno, že posílat nejdou, ale minule jsem ve vzducholodi získal dekoraci Red Fraggle a dnes Větrný mlýn „Fííí“ s tím, že obě dekorace lze zároveň poslat pomocí funkce darovat.
    Proto by mě zajímalo, jak je to tedy s tím omezením a jestli lze tedy všechny tyto značkové dekorace již získat.

PS: Dotaz přesunut, protože v diskuzi k OaD se nedočkal reakce.

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj doben - v tuto chvíli nevím zda to tak má být - nechám prověřit

Přeji štěstí při hledání

Honzulka05 a doben tohle ocenili.
  12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jak jsem tak pročítala sekci zasílání a prosba o dárky v souvislosti OaD tak většina touží po Křeččí pasti a tak mě napadá, že nějak netuším co to je a kde se vzala.

EDIT petz díky, tak to jsem vynechala a už vím proč nevím.

Naposledy upraveno: 15/11/18
    pezt a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 15/11/18
  14. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Ahoj nejde se přihlásit do hry. Děje se to ještě někomu

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babča19511, teď jsem se do hry normálně přihlásila. Můžeš prosím upřesnit prohlížeč a zda ti jiné stránky jedou v pohodě?

Popřípadě zkus udělat vše pro bezproblémový chod hry.

16. zabeva

zabeva Pilný autor

zdravím vím že kdysi jsem měla losí podium ale nyní kdy potřebuji vyrobit hit ho nemohu najít .V dílně ho asi nevyrobím tak nevím jak ho najít či získat ?
    dále hledám let letadlem ostatní způsoby dopravy mám jen letadlo chybí
    mám několik ptačím příbytků na dodání pro stonek a ten stonek nikde 8-(
    chtěla jsem napsat na podporu ale píše mi to o konkretizovaní problému o 140znacích nevím kde dělám chybu

17. pezt

Ahoj zabeva

Bohužel Losí pódium nelze postavit, nicméně se můžeš pokusit jej získat v probíhající akci OaD.
    Dekoraci Let letadlem je možno si vytočit na kole štěstí, tak jako ostatní dekorace z této série.
    Řada na magickém stonku 3 "Párty lístek" do které přijdou dekorace z ptačí kolekce, najdeš v kategorii předmětové.
    Pokud píšeš na podporu, musí zpráva obsahovat 140 znaků, pokud toho nedosáhneš, můžeš doplnit text například tečkami, aby jsi splnila limit.

Fajn hru pezt

18. sona13

sona13 Pisálek fóra

Ahoj, někde jsem četla, že po dosažení levlu 200 je nějaká zvláštní odměna - výhoda - teď jsem ho dosáhla a nic. Jsem zklamaná. Nebo to jen nevidím ? Poradí mi někdo ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj sona13

Po dosažení levelu 200 dostaneš toto: 1 x Floren, 2 x Hvězdička, 1 x Vzdušné pozdravy, 35 x ZSH, a zvláštní dekoraci Nejlepší farma ze všech
    To je ta zvláštní odměna, která byla přidána.

Fajn hru pezt

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Dobrý večer, chci se zeptat, když dokončím v družstvu úkol "výrobna1" i "výrobna2", tak budu mít dvě výrobny? Díky za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.