Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

tak já to smažu

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Ahojky, jen pro upřesnění se chci zeptat. Stonek "Hvězda farmy"-každých 20 hodin získáš 75 000 BZ a 30 000 TBZ a o 75 % víc BZ ze sklizní na hlavní farmě na 2 hodiny!
    Tou hlavní farmou jsou všechny herní plochy - hlavní farma, divoká louka, mýtina, park, příp. i straši park?
    Nějak se poslední dobou ztrácím v přesnosti všech těch názvů a nerada bych si koupila 75% bonus jen pro hlavní louku.
    Moc děkuji za odpověď ;)

*JÁ*, moc děkuji ;)

Naposledy upraveno: 12/11/18
  3. Ahoj olivka1180
    výraz "hlavní Farma" je označení pro hlavní louku, divokou louku, lesní mýtinu a Park. Ve Strašidelném domě v Měsíčním světě bonus nefunguje.
    Přeji prima farmaření

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ahoj. Nezobrazuje se mi SK a BZ z dekorace Ingrid student. To je chyba, nebo to tak je v pořádku ? Nevyjela mi ani ta malá lišta dole v pravěm rohu, kde se zobrazuje vyskakování věcí z polí. Všiml jsem si toho už několikrát. Jestli se SK přičetlo, netuším. Počet nijak nehlídám. Obě dvě dekorace sklízím současně.

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bezejmenný - po provedeném testu je zjištěno, že ve spodní liště se sklizeň z dekorace Ingridin student nezobrazuje, ale SK se určitě připisuje a je vidět v "padátkové" liště (pokud je zobrazování zapnuto)

Pokud máš nějaké nejasnosti kontaktuj herní podporu. Jak na to >>>KLIK ZDE<<<

Přeji fajn hru

6. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky mám prosbu,jak se jmenuje mazlík který dává více akčních plodin? děkuji

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barney75 - dekorace se jmenuje Jackův dárek

Přeji fajn hru

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ahoj,
    nikde ve svých nabídkách nenacházím možnost nákupu "Trojitý balíček pro magický stonek".
    Nějaká chyba?

9. tom.j

tom.j Pisálek fóra

Dobrý večer, chci se zeptat na jednu věc.
    Když mám Johna Citróna a na stromě na mítině mám otevřenou možnost směnit Johna Citróna tak chci vědět jestli mi John zůstane nebo se mi odstraní?

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj

O žádné chybě nevím.
    Balíček se normálně zobrazuje v novinkách a také v časomíře.
    Doporučil bych restartovat hru.
    Také je v nabídce ještě řádek Babí léto pokud jsi dříve nekoupila.

Fajn hru pezt

11. pezt

Ahoj tom.j

Pokud jsi runu odemkl máš možnost tam dekoraci John Citrón vložit, a ten bude působit na všechny plochy, kde něco při sklizni vypadává. Ale po vložení již z této runy nelze Johna Citróna vytáhnout, takže je potřeba to zvážit, než jej tam umístíš.

Fajn hru pezt

aljanu a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dík, nabídka zatím nikde.
    Počkám do rána, třeba se z toho farma vyspí :D

13. pezt

janaj

A není možné, že jsi je již koupila ?
    Jinak bych se obrátil na herní podporu.

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nekoupila, první co bylo, jsem je hledala v nebi podle názvů řádků.
    Jasný, udělám to. Dík.

15. pezt

janaj

Opravdu jsi hru restartovala ? Zavři prohlížeč a znovu jej otevři. Pokud tam nebude balíček obrať se na podporu.

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

OK

17. ivanka12361

ivanka12361 Zelenáč fóra

Dobrý den.Byla jsem nějakou dobu neaktivní a tak se mi ztratili sousedi i můj manžel na farmě.Sousedy jsem našla všechny jen toho manžela už nemohu najít.Poslal mi znovu žádost na svatbu já mu ji už 2 x potvrdila Ano chci ,ale jemu příjde,že jsem ho odmítla.Svatební oblouky se nám ztratili.Manžel psal i na podporu a odepsali mu,že už jsme oba zadaní .A tím pomoc skončila.Už jsme zkoušeli hru restartovat obnovit a nic Vím ,že tu kdysi byla debata o svatebním oblouku ,ale nikde jsem to nenašla.Jestli ještě existuje tak mi napište prosím v které sekci to mám hledat.Přeji pěkný den

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Lapka02

Lapka02 Zelenáč fóra

Přestože jsem dokončil Velký lov kaštanů (spnil jsem všechny úkoly v
    obou sloupcích a v inventáři mám po dvou kusech všechny potřebné díly pro stonek
    píšemi to, že je nemám v inventáři. Kde je chyba. Dělám něco špatně? Restartování hry nepomohlo.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj ivanka12361
    prosím obrať se o pomoc na herní podporu - jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.

==================
    Ahoj Lapka02
    nejde o chybu. Dekorace nejdou umístit do řádků v Nebi proto, že dekorace dávají bonusy - ty se nejdříve musí "vypotřebovat" (dekorky umísti na herní plochu a sbírej bonusy) a poté dekorace zbouráš a vložíš do řádku v Nebi
    Přehled dekorací a jejich bonusů - (klikni)-> ZDE

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  20. Ahoj jankami
    bohužel nepíšeš kterou platební metodou se snažíš balíček zakoupit.
    Pokud je to pomoci PSC - je možné že nemáš dostatečnou částku k platbě - zkontroluj zůstatek na PSC
    jestliže jsi zvolila platbu kartou - a) ověř, zda máš na svém účtu ke kartě povolené platby na internetu; b) je možné, že tvé platební kartě vypršela doba platnosti.
    Pokud provedeš kontrolu výše uvedeného a přesto nebudeš moci balíček zakoupit, obrať se prosím o pomoc na herní podporu. Při vyplňování formuláře vyber "Druh problému" - Obecné dotazy (nikoliv "problém s platbou"!!!)
    Podrobně popiš svůj problém a odpověď očekávej na e-mailové adrese, kterou máš ke svému hernímu účtu zaregistrovanou.
    Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.