Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. bobusatomm

bobusatomm Zelenáč fóra

Ahoj chci se zeptat když si koupím balíček Hvězda farmy to +3 ke sklizni se mě spustí hned po koupi,nebo si to spustím kdy sama chci.Zajímá mě,jak to je.

3. pezt

Ahoj bobusatomm

Bonus + 3 se aktive ihned po koupi balíčku.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Ilona_Mišánkova

Doporučil bych pročistit prohlížeč a data flash playeru, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Také potom můžeš znovu nastavit ukládání dat flash playeru a to pomocí tohoto návodu Nastavení ukládání dat flash playeru do vašeho počítače přes webové rozhraní.

Fajn hru pezt

4. selka56

selka56 Pisálek fóra

Zdravím. Mám otázku. Dnes jsem postoupila do 136 lvl. a podle oznámení můžu využívat nějaké mořidlo. A ať hledám, jak hledám, nikde jsem nenašla, co to je a kde ho získám. Díky za odpověď.

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj selka56 - získala jsi možnost pěstování Barevného mořidla >>KLIK ZDE<< koupíš jej klasicky v semenářství levá lišta >>červený košík >> ikona klasu, nebo na trhu

Přeji fajn hru

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přeji hezké ráno a jdu si pro radu :)
    Mám na stromku moudrosti aktivovanou zkušenost v parku na 25% a při výměně nějakých dekorek v parku jsem si všimla, že na lesní mýtině Ingridin student dává určité BZ, ale stejná dekorka, kterou mám i v parku, dává ten stejný počet BZ. V parku ještě zraje s odměnami, ale to by snad nemělo mít vliv, nebo ano? a musím počkat, až bude jenom dekorace s BZ? :p děkuji ...

[​IMG] ..... [​IMG]

7. Farmářka_X

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Farmářka_X ... jejda a tak jednoduché, já si včera říkala ... neponocuj! xD mě zmátlo stěhování z jiných míst, kdy se park navýšil, tak si jdu dát druhé kafčo a moc děkuji za malý pohlavek ... se jdu stydět do kuchyně :p

Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  9. Farmářka_X

evainfo - to nebyl pohlavek jen maličké pošťouchnutí.:p

Přeji fajn hru

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  10. Marcelka63

Marcelka63 Pisálek fóra

Ahojky muže mi nekdo poradit kde vezmu vybeh pro krtky

11. Farmářka_X

Ahoj Marcelka63 - Příbytek pro krtka lze získat ze starších podivuhodných stájí. Které to konkrétně byly zjistíš >>>KLIK ZDE<<< u každého druhu stájí najdeš jaké výběhy se daly získat. Plno podivuhodných stájí lze získat plněním úkolů v družstvu nebo plněním akcí. Ještě byl k mání v akci Stájbola

Přeji fajn hru

12. Marcelka63

Marcelka63 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    ***Smazána citace***

Děkuji

13. Farmářka_X

Marcelka63 - Nemáš za co.

PS: necituj příspěvek pod který píšeš. Pokud používáš funkci "Odpovědět" citaci vymaž. Děkuji

Přeji fajn hru

14. il.ja

il.ja Pilný autor

chtěla bych se prosím zeptat proč má někdo stonek Legenda farmy a někdo Hvězda farmy oba jsou za 66 kč

15. pezt

Ahoj il.ja

Protože se jedná o individuální nabídky a ty se pro jednotlivé herní účty mohou lišit, proto někdo má to a jiný zase tohle. Je však pravděpodobné, že při příští nabídce to bude obráceně.

Fajn hru pezt

16. il.ja

il.ja Pilný autor

děkuji

17. pezt

18. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

prosím poraďte co mám ještě udělat abych mohla mít plný stonek, udělala jsem 120 úkolů a dostala jsem všechny dekorky a stonek ,ale když kliknu na dekorku ,abych ji dala do stonku tak mě píši ,, tato dekorka není ve tvém inventáři,, a přitom všechny tam jsou,, předem děkuji,,

19. pezt

Ahoj tonys*

Jelikož dekorace ještě dávají jiný bonus než jen BZ/TBZ, a to např. floreny nebo superhnojivo, je potřeba nejprve dekorace položit na plochu a až po jejich vyčerpání je můžeš vložit do řádku.

Fajn hru pezt

elbedna, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek
    mituli dostala potřebné informace (včetně linků na podrobný popis dekorací ve FAQ)
    EDIT - nebylo potřeba mazat příspěvek, nicméně - děkuji. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 11/11/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.