Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Honzulka05 a karbar tohle ocenili.
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22 - ano to je přesně ono

Přeji prima hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

porada hrají sladky domov chtěla bych se zeptat kde bych našla zaplaty abych to mohla udělat ve mlyně ono to chce po mě moc děkují za odpověd

4. 1josef1
    pro akci "Sladký domov" není třeba mletí akčních předmětů (záplat) na quilty. Pro splnění základní části ti stačí dodat požadované položky v jednotlivých domečcích. Jinak mlýnské výrobky jsou důležité jedině a pouze v případě, že se chceš zapojit do akce TOP 3000.
    Podrobný popis pro mlýnský výrobek "quilt" nutný pro TOP300
    (klikni)-> ZDE

5. lilikru

lilikru Pisálek fóra

Prosím o radu splnila jsem sběr kaštanu ale když to chci dát na stonek píše to že nejsou v inventaři jak se mám dopidit proč děkuji za odpověd

6. Ahoj lilikru
    ano, je to tak správně. Získané dekorace je nutné umístit na některou plochu a vybrat daný počet bonusů, které každá z ze získaných dekorací dává. Teprve po vyčerpání (sklízením dekorací) je nutné je zbourat a potom vložit do řady na magickém stonku.
    Přesný popis dekorací a bonusů, které dávají ZDE (přehled v tabulce)

7. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

děkují za radu ale chci se ještě zeptat na ten sladky domov je tam info zlata bedínka jak bych jí měla otevřit byla bych rada děkují předem za radu

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 1josef1 - akční bedýnku najdeš v inventáři (levá lišta > ikona bedýnka > ikona vázička > záložka spotřební zboží > do vyhledávacího okénka napiš bedna)

Přeji fajn hru

9. -orchidej1-

-orchidej1- Pisálek fóra

Dobrý den, prosím o pomoc mám někde továrnu už vylepšenou, že dává dvě zatočení na kole. Chtěla jsem jí přemístit z hlavní louky, ale zmizela. Prohledala jsem dárky, stáje a nikde ji nemůžu najít. Vypnula jsem hru a znova zapnula a stále nikde není. Poradí mi prosím někdo? Moc děkuji

10. Ahoj orchidej1
    Továrna (a její upgrady) jsou dekorace takže prosím klikni v levé liště na ikonu "bedna" > dále ikona "vázička", zvol záložku "Všechno". Můžeš také využít funkci "Hledat". Do editačního pole zadej výraz "Továrna"

11. -orchidej1-

-orchidej1- Pisálek fóra

moc děkuji už jsem ji podle rady našla

12. -orchidej1-
    rádo se stalo, hlavně že se našla.

13. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahojky přejí hezky večer dělam sladky domov už sem udělala 3 domky chci se zeptat na ty bedničky zlata co tam jsou jak se aktivujou piši tam bedna zlata tuto bednu dostaneš i když misto top3000 nezajistíš vubec tomu nerozumim budte tak laskavy a vysvětleměto diky moc

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj DračiHanka

Bedny zlata a Bedny stříbra lze získat za dodávky do TOP 3000, tedy až po splnění všech domečků a dodáš určitou protihodnotu. Za danou protihodnotu dostaneš odpovídající bednu viz. část FAQ k akci Dodávky a odměny v TOP 3000
    Ještě je možné získat bedny nákupem akčního košíku.
    Bedny otevíráš v inventáři mezi dekoracemi, záložka spotřební zboží.

Fajn hru pezt

15. natram54321

natram54321 Rádoby autor

zdravím,
    vím,že bych to našla v pravidlech,přesto prosím o odpověď - můžu mít na jedné IP adrese dvě farmy oficialně?
    jde mi o to,že chci psát na podporu,že na jedné farmě nemám druhý upgrad na "hřiště" a na druhé mám i když jsem splnila základní část akce-hotové všechny 4 domečky
    děkuji za odpověď

16. JerryLee007

JerryLee007 Pisálek fóra

Ahoj prosím o radu nevím na jakou dekoraci patří narozeninový závěs.Děkuji.

17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JerryLee007,
    vše o narozeninovém závěsu se dozvíš ZDE (na zelené klikni).

18. Ahoj natram54321
    ano, můžeš.

19. kath197070

kath197070 Zelenáč fóra

Netuším, kde sa opýtať, pretože neviem, kde sa dá získať sliz, potrebný do jednej staršej úlohy. Ďakujem za radu :)

20. Ahoj kath197070
    sliz je produktem Slizového mlýna - ten si pořídíš v Jackově obchodě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.