Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Y_n_O, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

-nykisek- nejsem sice moderátor, ale na dřevěná kladiva si vyšlechti květák. Chvíli to potrvá, ale až se povede, je to potom fofr xD
    A na mentorství čekám taky hodně dlouho; ale ani mi to nevadí, perspektivní kuřata nejsou a rychlokvašky brzo umřou...

-nykisek- a -Kuteno- tohle ocenili.

2. ***URČENO K ARCHIVACI***

3. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobrý podvečer mám dotaz proč od začátku soutěže nemám ani jedno cirkusové rákosí na baharamě to druhé rákosí mám ale na farmě to nemám

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JarkaBurka02

Nejprve bych doporučil restartovat hru.
    Pokud se ani po restartu rostliny neobjeví, budeš se muset obrátit na herní podporu kde se stala chyba Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. JarkaBurka02

ahoj pezt prosím poraď babce jak se resetuje hra, byla jsem nemocná a teď hodně zapomínám nemohu si vzpomenout jak to udělat a moje kamarádky to také neví

6. pezt

JarkaBurka02

Prostě hru ukončíš a zavřeš prohlížeč. Poté znovu hru otevřeš.

7. JarkaBurka02

díky

8. pezt

9. ZLA*JANULE
    pokud chceš vyjádřit některý svůj názor, či postřeh ze hry, směřuj své příspěvky do některého z diskusních nebo debatních vláken.
    Děkuji.

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý večer prosím koupila jsem si 21 sítí na tehu za 42FL a zatím se mi neukázaly farmu jsem restartovala i dala f5 FL se odepsaly je nějaká chyba nahlášená nebo je to jen u mě moc děkuji za radu

11. pezt

Ahoj babicka38

Na trhu se kupují předměty tedy i Houpací sítě za krejcary.
    Jediné co mě napadá je, že by jsi mohla ukončovat nějaký úkol kde byly potřeba Houpací sítě, tím se ti to zaplatilo, ale žádné sítě již nedostaneš.
    Nicméně pokud máš nějaké pochybnosti, budeš se muset obrátit na herní podporu, kde se stala chyba. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

12. babicka38

babicka38 Magnát fóra

kupovala jsem sítě pro královnu vlastně správně se to jmenuje rám k síti no zeptám se na podpoře je mi líto 42 FL moc děkuji

13. pezt

babicka38

Ano chce to kompletní informace, bohužel nemám věšteckou kouli, co myslíš sítí, a hlavně když napíšeš na trhu.
    Takže pokud se nepřipsaly ty Rámy k síti, musíš se obrátit na tu podporu, oni prověří kde se stala chyba.

14. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Mám dotaz na dekorku Netopýrí pošta,ve FAQ je napsáno:
    Padátko lze sklidit pouze 5x. Po té bude dekorace poskytovat pouze BZ/TBZ,ale na mé farmě mi to hlásí : jen pro dekoraci.Už je to několik dní a samozřejmě jsem se několikrát odhlásila.Je chybka ve FAQu,nebo u mne.Děkuji za odpověď.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

zejdy66: to je prakticky u všech dekorací, které nejprve dávají bonus. Zbourej a znovu usaď a už to bude dobře ;)

zejdy66 tohle ocenil(a).
  16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zejdy66 - jak píše Y_n_O. Z dekorace sklidíš bonusy a pak se dekorace tváří jako že je jen na ozdobu. Je třeba ji zbourat a znovu usadit pak bude dávat BT/TBZ podle plochy kde jí usadíš.

Přeji fajn hru

Y_n_O a zejdy66 tohle ocenili.
  17. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Mám problém s načítáním farmy i diskuzního fóra. Jde to neuvěřitelně pomalu. Prohlížeče vyčištěny, u jiných stránek nemám problém. Můžete to nějak prověřit? Používám goole chrom. Díky

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bubla321 - jediné co ti zde mohu je poradit očistu PC Jak na to >>KLIK ZDE<< včetně očisty FP přes webové rozhraní >>KLIK ZDE<<
    Pokud neuspěješ tak zkus kolegu Pezta v technické sekci >>>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  19. selene90

selene90 Aktivní autor

ahoj chtěla bych se zeptat na co je komorní závěs.sopečný bungalov,folková opona,královská opona a velký třesk díky

20. il.ja

il.ja Pilný autor

prosím jaký kromě Johna Citrona jsou další členové kapely děkuju

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.