Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tr-1

tr-1 Pisálek fóra

Moc by jsem chtela vedet jak se da ziskat recept na Pinkie Pie kolac ? Jestli je to vubec mozne .Mam ho jenom z ruznych ukolu nebo odmen. Dekuji za odpoved.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tr-1

Recept na Pinkie Pie koláč nelze nijak zakoupit, ještě je možnost jej získat z dekorace Zámek z oblaků, pokud ji máš
    Jinak nezbývá než kupovat produkt na trhu nebo poprosit nějakého souseda, zda by neposlal.

Fajn hru pezt

EDIT: jeden jsem poslal;)

3. tr-1

tr-1 Pisálek fóra

+++ Odstraněna zbytečná citace +++

Dekuji za vysvetleni i za Pin. kolac.

4. pezt

tr-1

Není zač ;)
    PS: Příště prosím bez citace, stačí oslovit :)

5. Libor2217

Libor2217 Zelenáč fóra

Dobrý večer,ve stodole se mi ukazujou zásoby krmiva,ale použít je nemohu.Když kliknu na chlév je zásoba krmiva dostatečná a když chci krmit hodí mě to zpět do mlýna.Děkuji za radu Libor2217

6. pezt

Ahoj Libor2217

Myslím si, že se snažíš nakrmit nějakou výrobnu a tam je krom krmiva potřeba také příslušné zvíře. Je třeba také zkontrolovat stav zvířat.

Fajn hru pezt

7. stanko60

stanko60 Pisálek fóra

• SPAM - nepiš stejný dotaz do více vláken. Děkuji *JÁ*
    daval som dekorky na stonku a z terajšej akcie sa mi sratila ked som ju odfajkol s druheho modreho domčeka mlady hrabivec

8. stanko60

stanko60 Pisálek fóra

daval som dekorky na stonku a z terajšej akcie sa mi sratila ked som ju odfajkol s druheho modreho domčeka mlady hrabivec

9. Ahoj stanko60
    prosím restartuj hru - tedy vyp/zap a po té opět zkus dekoraci do řádku na Magickém stonku umístit.
    Pečlivě zkontroluj a pouvažuj zda jsi dekoraci neumístil na některou z herních ploch. Při hledání v inventáři zvol ikonu "vázička" > záložku "dekorace" a do editačního pole napiš název dekorace. Jestliže jí ani po pečlivé kontrole inventáře a herních ploch nenajdeš obrať se prosím o pomoc na herní podporu - prověří tvůj herní účet a zjistí, co se stalo.
    (klikni)-> "jak kontaktovat herní podporu"

10. stanko60
    odpověď na svůj dotaz jsi dostal ZDE
    Není třeba pokládat stejný dotaz ve třech různých vláknech, stačí jen vyčkat a pamatovat si kam jsi svůj dotaz napsal.

11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

kam se dodávají ty Quilty se dodávají jen do top 3000

12. Honzulka05
    ano quilty se dají dodávat pouze do TOP 3000

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

• SPAM; zahlcování fóra
    A k čemu slouží Quilty slouží

14. odpověď jsi dostal ZDE

15. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

prosím kde se dá koupit vavřín moc děkuji

16. Ahoj alenka-52
    rostlina vavřín je dostupná od 95. levelu. Po dosažení ho lze koupit na trhu ve městě, nebo v Semenářství přes ikonu v levé liště - "červený nákupní košík. Jestliže vavřín potřebuješ do krmiva pro ptáka kivi, lze toto krmivo koupit již hotové také na trhu, v záložce "Krmivo"
    Přeji prima farmaření

17. kocourek5

kocourek5 Zelenáč fóra

Zdravím farmáři nějak ten kalendář není to co býval dožínky jako vůbec nebyli? a co farmářský expres ten jsem taky nezaregistrovala děkuji za objasnění situace děkuji

18. Ahoj kocourek5
    kalendáře fungují. jak ten ve vlákně "Oficiální oznámení" tak i ten v liště fóra, jen akce jsou prolinkované teprve ve chvíli, kdy je k akci zveřejněno ofi.
    Akce Farmářský expres byla naposledy 23.8.
    stačí nahlédnout do vlákna FAQ-akce
    Přeji prima farmaření

19. kocourek5

kocourek5 Zelenáč fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    V kalendáři byl psaný na minulý týden proto se ptám.A dožinky měli myslím dnes končit a taky jsem je nezaregistrovala proto moje otázka

A ted chci vysvětlení

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 21/11/17
  20. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

tak roluj až na konec stránky a už vysvětlení potřebovat nebudeš ;)

EDIT: je tam toto :
    Zdravím Farmáři,

jsme bohužel nuceni udělat změnu v listopadovém kalendáři.
    • 15. - 23. Dožínky
    • 15. - 20. Rybaření
    • 23. - 29. Frappé Olé!
    Za způsobené potíže se omlouváme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.