Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sabi32 - v pondělí končila akce Obchoduj a daruj. Nejspíše ti někdo motýlí dům poslal a po přihlášení do hry se ti přičetl. Zjistit bys to mohla kliknutím v pravé liště na dáreček

Další možnost je, že sis koupila červený motýlí dům v RAMA odchodě a nyní dopisovali základní chlívky tam kde chyběly.

Ahoj Lenka123 - ano hru lze spustit i na mobilních zařízení návod najdeš >>klik zde<<

Přeji prima hru

Naposledy upraveno: 15/11/17
  2. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

bude zitra stajbola?

3. Farmářka_X

Ahoj Frantanec - V předběžném kalendáři od Pajdy je psána, ale došlo k nějakým změnám. Nicméně vždy platí, že se vše včas dozvíš z oficiálního oznámení.

Přeji prima hru

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Může mi prosím někdo vysvětlit co a jak mám dělat abych splnil celou akci

5. DANKA722 a tydýtková tohle ocenili.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

A jak mám vypěstovat daný počet akční rostliny

7. Ahoj Honzulka05
    kupodivu asi budeš muset sázet, sklízet, sázet, sklízet, sázet, sklízet a stále dokola. Až si přečteš pozorně odkaz, který jsem ti dala, můžeš se dozvědět, jak pěstovat - sázet a sklízet efektivně.
    Přeji hodně štěstí při farmaření.

DANKA722, Y_n_O a tydýtková tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

A proč rybářské háčky vypadávají jen z polí ?

9. Farmářka_X

Ahoj Honzulka05 - Protože to tak RT nastavil.

Přeji prima hru

DANKA722 a Y_n_O tohle ocenili.
  10. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Prosím, nějak jsem zapomněla, kde si mohu vyzvedávat bedny s různými věcmi z akcí. Děkuji.

11. Ahoj cedrika2627
    bedny nalezneš v levé liště, ikona "bedna" > ikona vázička - záložka "Spotřební zboží" - můžeš také využít funkci "Hledat" a do editačního pole zadat část, nebo celé slovo "bedna".
    Přeji hodně štěstí

12. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

Dobré ránko,mám dotaz kde je podrobný seznam s vyšlechtěnými zvířaty s protihodnotou?dadula4

13. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

Děkuji za odpověd.

14. dadula4
    rádo se stalo :)

15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Krásné sobotní poledne !
    Zítra mi končí (nové) premium, a zvažuju, že bych ho neprodloužila. Chtěla bych se zeptat - o jaké sousedy bych přišla? Vím že jich budu mít s runou 7, ale nevím, podle jakého klíče by mi zmizeli. To je asi ta nejpodstatnější věc, která mi v premiu dělala radost - plus 8 sousedů. Bez automatické sklizně stromů se obejdu.
    Díky za odpověď !

16. Ahoj tydýtková
    "schovají" se ti sousedé, kteří mají nejnižší level, nepřijdeš o ně, ale v liště sousedů je neuvidíš. V seznamu sousedů a přátel (na poště), v záložce "přátelé" je ale stále budeš mít. Malý problém by nastal, pokud bys chtěla přijmout nějakého nového souseda. Pamatuj na to, že za každého odstraněného "viditelného" souseda poskočí jeden ze "skrytých".
    Přeji fajn farmaření

tydýtková tohle ocenil(a).
  17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

jak je možné že ze šlechtění vypadnou věci na rybaření ?

18. Ahoj Honzulka05
    možné je to proto, že to Realizační tým hry Farmerama tak nastavil.
    Přeji prima farmaření

19. špagetka

špagetka Zelenáč fóra

Dobrý večer,
    mentor mi napsal, že si můžu aktivovat marmelády, abych měla víc rostlin z pole. Mi to ale asi nefunguje. Aktivovala jsem dýňovou marmeládu a chci aktivovat mekvovo-jablečnou směs, ale nejde to. Poraďte co mám dělat. děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.