Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

Ahoj děkuji za radu tak jsem našla a měla jsem těch beden 70 a ani z jedné nevypadla bedna se stromy mám smolíka ale i přesto děkuji za radu

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

anna32173 - Mrzí mě, že jsi zklamaná. Beden je spousta druhů >>klik zde<< , ale bednu se stromy bylo možno získat opravdu jen v akci Velké tajemství labyrintu

Přeji prima hru

3. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

jojo ty bedny všechny mám i ten řádek na tajemství labyrintu jen je u mě velkým tajemstvím že nedává zatím ani jednu bednu se stromy,ale to je podle štěstí a to asi na mé farmě nemám , ale nic se neděje jen jsem smutná

4. Farmářka_X

5. Haňula755

Haňula755 Zelenáč fóra

Ahoj, mám prosbu, může mi někdo kouknout na účet abx se podíval proč nemám kočičí víly? Pokud vím, tak akci jsem dokončila

6. Farmářka_X

Ahoj Haňula755 - jen se zeptám, zda hledáš kočičí víly v inventáři na Měsíčním poli případně v Houbovém lese. Pokud ano a výběh tam nemáš tak nejlépe kontaktuj herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu >>Klik zde<<. Zde tvůj problém nelze nijak prověřit

Přeji prima hru

7. Haňula755

Haňula755 Zelenáč fóra

Ano, hledám je tam. Psala jsem na podporu, tak uvidím. Děkuji

8. Farmářka_X

Haňula755 - nemáš za co;)

Přeji prima hru

Haňula755 tohle ocenil(a).
  9. saponovic

saponovic Zelenáč fóra

Dobrý den,prosila bych o radu.Dostala jsem darem Klukony a nepřišli mi.Poradíte mi prosím.Děkuji

10. Ahoj saponovic
    marně pátrám po něčem co je ve hře a jmenuje se "Klukony" možná jde o dekoraci "Nubloni". Dekoraci hledej v levé liště ikona "bedna">>ikona "vázička" záložka "dekorace".
    Jestliže na tvém herním účtu došlo k nějakým nesrovnalostem, budeš se muset o pomoc obrátit na herní podporu, aby zjistili co se stalo. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

11. saponovic

saponovic Zelenáč fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    Děkuji

Myslela jsem klokany chlívek.

Naposledy upraveno moderátorem: 13/11/17
  12. saponovic
    aha :D tak klokaní výběh ve hře je, a jestliže ho nemáš v inventáři (opět levá lišta, ikona bedna>>> ikona "ovečka") a pro vyhledávání jsi použila funkci "Hledat" a přesto ho nemáš, platí rada o herní podpoře.

P.S.: bohužel na dálku opravdu nemohu tušit co jsi myslela. :) Přeji brzké nalezení klokanů.

13. saponovic

saponovic Zelenáč fóra

:) děkuji

14. psychohonza

psychohonza Pisálek fóra

Dobrý večer, nechci nějak moc rušit, ale už asi hodinu zde na fóru hledám něco, jak zjistit na jakém tržišti jsem př: AW
    Nevím přesně jak to funguje a opravdu jsem nic ani s trhem nenašel, proto budu rád za pomoc, a ještě jednou se omlouvám takovou prkotinou :))

15. Farmářka_X

Ahoj psychohonza - >>klik zde<< a zadej své ID farmy a objeví se ti jaký máš trh

Přeji prima hru

16. noris68

noris68 Zelenáč fóra

Koupila jsem si včera turbo mlýn na 30 dní. Dnes nefunguje co s tím?

17. Ahoj noris68
    mohla bys prosím upřesnit v jakém smyslu mlýn "nefunguje"?
    Kontrolovala jsi údaj o časové dotaci v levé liště?
    Nebo ti mlýn nezkracuje dobu mletí? Jak jsi, prosím, poznala, že mlýn nefunguje?

18. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

Dobrý den,včera po přihlašení do hry se mi připsal motýlí dům. Nevíte proč?

19. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

lze hrát tuto hru i na tabletu? Děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.