Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

Mám dotaz. Dojde někdy k opravě stavitele. Právě jsem sázel stromy a někdy jsem musel vypisovat znovu a někdy ne. Nebylo by vhodnější sázet XL a XXL stromy rovnou. Vím, že chyba je nahlášena k prověření, ale nic se neděje.

2. Ahoj aasef-amper
    ano, chyba je nahlášena, nicméně je to poměrně čerstvá záležitost. Tuto chybu jsme opětovně reportovali. Jakmile dojde k nápravě, budou hráči informování ve vlákně "Aktuální problémy ve hře"

3. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahoj - chci se zeptat, proč nejdou dát do stonku sezonní dárky - pampeliškové dělo a podzimní listí? Ostatní dárky tam šly dát.

4. Ahoj Lenka123
    možnost umístit dekorace do řádků na Magickém stonku je nastavena provozovatelem hry. Pokud ti chybí dekorace o velikosti 1x1
    a potřebuješ je do řádků, požádej své sousedy o zaslání například dekorace "Přežvykující kráva", případně jdou použít "Nádrže na vodu", které zakoupíš ve Farmářském obchodě.

5. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

+Já+ - děkuji za odpověď. Dekorek mám dost, ale chtěla jsem je vyměnit ve stonku za ty popsané výše. Nechápu, proč tam nejdou. Přeji hezký den.

6. Ahoj Lenka123
    není to opravdu nic k nepochopení, jsou dekorace, jejichž nastavení tvůrci hry neumožňuje vložení do řádků na Magickém stonku.

7. 1jaroslavpokorny

1jaroslavpokorny Zelenáč fóra

Ahojda kolegové-kolegyně farmáři. Prosím nevíte co mám získat za chlév, abych mohla vyrábět TREZOR. Dík moc Věra z Pardubic

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 1jaroslavpokorny

Trezor je produktem výrobny Továrna na trezory. Dala se získat při akci Farmářský Expres. Produkt trezor si můžeš koupit ve městě na tržnici.

Fajn hru pezt

9. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Nemohu najít, kde se dá nahlásit problém ve hře, dnes se mi vůbec nepřipočítal denní dárek- zelené kupony na kolo štěstí a taky žádná bedna ze stonku- sklizeno kombajnem :(( ani po restartu

10. Ahoj Kolomajzník
    jestliže došlo na tvém herním účtu k nesrovnalostem, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, zde na fóru ti bohužel pomoci nelze.
    Mimochodem, jestliže otevíráš denní dárky pravidelně, tak dnes - tj. sobota 11.11. byl denní dárek 5ks SuperHnojiva - nikoliv lístky na Kolo štěstí.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problému

11. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Já jsem ale popleta, no jo, to je zelené hnojivo, omlouvám se :)

12. Kolomajzník
    :) to nic, stane se :D Hezkou hru.

13. Bunny96

Bunny96 Zelenáč fóra

Ahoj, kam mohu zaslat k posouzení nový nápad na rozšíření hry?

14. Ahoj Bunny96
    pro podávání hráčských návrhů slouží vlákno (klikni)-> "Zlepšovací návrhy"
    Před podáním svého návrhu si, prosím, pečlivě pročti pravidla, která jsou pro podávání návrhů uvedena v sekci.

15. lama65

lama65 Pisálek fóra

akce neonové výběhy - na fazoli je odměna 1 x exotické ovoce, pro jaké zvíře to bude ?

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lama65 - nový řádek z akce Neonové výběhy má kouzelná moc: 150x váš Bahamarama level TBZ, 1x maska Tiki, 1x bedna s parfémy >>klik zde<<, 1x bedna s exotickým krmivem >>klik zde<<; další aktivace: 12:00 hod.

Přeji prima hru

17. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Jak získám dekorku Punková mise? Mám jen Punkokvá mise II a nevím, nač ji "postavit"?

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavcape

Dekorace Punková mise I., se dá získat z úkolu v družstvu Kukaččí tajemství
    Pokud máš úkol splněn, tak je možné, že máš dekoraci někde umístěnou, tedy na Ostrově pokladů, nebo v Nebi v nějakém řádku.
    A nebo je možnost, že jsi dekoraci vyměnila v některém z minulých OaD.

Fajn hru pezt

pavcape tohle ocenil(a).
  19. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

hezké nedělní poledne měla bych prosbu pod kterým řádkem ve stonku bych našla při sklízení bednu stromů,nějak se v tom ztrácím a v liště bednu nemám tak nevím moc děkuji za radu a odpověď

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anna32173 - bedna se stromy >>klik zde<< není z žádného řádku je z akce Velké tajemství labyrintu >>klik zde<<

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.