Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zuzka43 - Roh hojnosti se mele ve mlýně na farmě i na bahamaramě

Přeji prima hru

2. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, mám dotaz jestli by se následující problém dal nějak vyřešit.

Poměrně často se mi stává, že při vyhledávání na tržišti mi hra zobrazí nabídku dle starého vyhledávání.
    Vysvětlení :D:
    1. Karta "přehled produktů" - do vyhledávání zadám "ku" (takže mi to nabídne kukuřici, okurku a marakuju).
    2. Karta "nabídnout zboží" - zadám nové vyhledávání "sl" (nabídne mi to sl. bmramboru, sl. zrno a slunečnici).
    3. Přepnu opět na kartu "přehled produktů" a tam mi zůstane nabídka dle vyhledávání "ku"

http://www.pictu.cz/image.php?di=5K23
    http://www.pictu.cz/image.php?di=DYKT

kiki2305 tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

Ahoj ritterca - už jsem se s tím také setkala - je celkem možné, že je to tak jak píše Y_n_O, že prohlížeč není schopný zaznamenat změnu. Nicméně to předáme k prověření.

Přeji prima hru

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Omlouvám se, chtěla jsem udělat změnu a smazala jsem příspěvek...
    Může to být tím, že program dělá opravdu jen to, co mu zadáme. A protože nabídka a prodej jsou dva podprogramy jedné sekce, prostě to spolu nekomunikuje. Já to neřeším a přepíšu.

Naposledy upraveno: 4/11/17
    Apachie1 tohle ocenil(a).
  5. sona81

sona81 Zelenáč fóra

Ahoj jak mam vyčistit louku mam 17 levl apratele mam

6. Farmářka_X

Ahoj sona81 - Přátelé na vyčištění louky nestačí musíš mít sousedy. Vše o sousedství najdeš >>KLIK<<

Přeji prima hru

7. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Zdravím všechny! Kde se hledají, pokud jsou k dispozici, bonusové kódy?

8. Ahoj pavcape
    jestliže se RT hry Farmerama rozhodne hráčům poskytnout bonusový kód, dozví se to hráči v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Momentálně žádný bonusový kód aktivní není.
    Seznam neaktivních bonusových kódů - ZDE
    Přeji prima farmaření

9. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

jak můžu pěstovat akční rostliny abych splnil akci celou i se stonkem

10. Farmářka_X

Ahoj Honzulka05 - Vše potřebné co potřebuješ vědět je ve FAQ a FAQ k akci najdeš ZDE. Rady jak na padátka ZDE

Přeji prima hru

11. nada1968

nada1968 Rádoby autor

Ahoj mám dotaz nabila jsem si floreny za 79 Kč a dostala jsem místo 110 florenu jen 100 manželovy jsem nabila to samé a dostal 110 florenu tak se chci zeptat jak je to možné

12. Ahoj nada1968
    pro řešení problémů s platbami se prosím obrať na herní podporu - při výběru tématu dotazu zvol obecný dotaz.
    klikni -> "Jak kontaktovat herní podporu"

13. eliska194747

eliska194747 Pisálek fóra

Dobrý den,prosím o radu. Mám na Baha červenou dílnu na tiki totemy,a nemám základní. Nevím,jak jsem jí získala,a jak získat základní dílnu.Předem děkuji za radu...

14. nada1968

nada1968 Rádoby autor

ahoj dnes jsem si nabila floreny za 79 Kč a dostala jsem jen 100 florenu manželovi jsem také dobila a on dostal 110 florenu tak se chci zeptat jak je to možné a kde se stala chyba

15. Ahoj nada1968
    není třeba klást dotaz dvakrát, navíc v různých vláknech. Odpověď na svůj totožný dotaz v jiném vlákně najdeš ZDE

16. Adlitka

Adlitka Zelenáč fóra

Prosím o radu, na kole štěstí na párty jsem vyhrála Písmo s obrázkem borůvky o co se jedná prosím?

17. Ahoj Adlitka
    jedná se o produkt řemesla vysokého levelu "Alchymista" a jeho využitím získáš 40 bodů pro řemeslo.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Písmo
    Jestliže ještě nemáš aktivované řemeslo Alchymista, můžeš produkt prodat a nebo si jej schovat na dobu, až si řemeslo aktivuješ.

18. Adlitka

Adlitka Zelenáč fóra

děkuji :)

19. Adlitka
    není zač, rádo se stalo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.