Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj aljenka73 - prosím zkus restartovat hru a pokud ani po té se dekorace neobjeví tak kontaktuj herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Přeji prima hru

2. -dominik2800-

-dominik2800- Zelenáč fóra

Dobrý den.
    Chtěla jsem se jen zeptat kde si vyrobím hrábě a psací brk předem děkuji za odpověď.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj daniela2880

Není zač :), bohužel to nejde nijak ovlivnit to co komu vypadne, někomu se daří více někomu méně. Když půjdou v budoucích OaD posílat a nebudeš je mít tak se ozvi, nějaké pro tebe najdu;)

5. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte kde zozeniem strom jarabina dakujem peknu hru

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj atriadk - na dotaz jarabina jsem našla 2 výsledky Jarabina brekyňová a Jarabina vtáčia obě jsou z tajemných sazenic. Plody obou můžeš nakoupit na trhu.

Přeji prima hru

bill tohle ocenil(a).
  7. bojink93

bojink93 Rádoby autor

Koupla jsem na stonek Potopené divy a nenačetlo se to ,je to už dlouho a stále jsem čekala že se to oběví ,co s tím.

8. Ahoj bojink93
    pokud jsi pečlivě zkontrolovala všechny herní plochy a řádky na Magickém stonku (včetně Parku, Ostrova pokladů) a také pokud jsi při hledání v inventáři využila funkci "Hledat" v záložce "Všechno" a přesto dekoraci nemáš, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby prověřili tvůj herní účet a zjistili, co se stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

9. Beruška007.c

Beruška007.c Zelenáč fóra

ahooj, přečetla jsem si že když zboží dáme k prodeji do tržiště tak nabídka je 7 dní a zboží se pak pokud se neprodá vrátí do skladu, ale já když dám zboží k prodeji tak je tam jen pár minut a pak zmizí a do stodoly se mi nikdy nevrátí.

10. Ahoj Beruška007.c
    zboží, které se vrací do stodoly je takové zboží, o které nebyl zájem, například kvůli vysoké ceně. Jestliže tvé nabídnuté zboží do několika minut "zmizí", znamená to, že o něj někdo projevil zájem a koupil ho. Proto se ti tedy do stodoly nevrátí, ale za prodané zboží se ti připíší krejcary. Krejcarové konto najdeš v horní liště, je u něj symbol stříbrného penízku.
    Popis horní lišty ve FAQ - (klikni)-> Horní lišta

Beruška007.c tohle ocenil(a).
  11. bojink93

bojink93 Rádoby autor

Mám dílnu na hrábě,několikrát jsem ji sklidila a nikde jsem je nenašla

12. Ahoj bojink93
    hrábě patří mezi produkty, hledat musíš tedy buď ve Stodole, oddíl "Produkty" a nebo můžeš kontrolu provést přes Tržiště > záložka "Nabídnout zboží" > záložka "Produkty".

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chtěla jsem poslat dárky svým 5 kuřatům...
    ...a u dárků jsou tlačítka šedivá a poslat nemůžu.
    Co se děje?

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj k.vitek,

u mně vše v pořádku, zkus prosím restartovat hru a pokud to nepůjde, tak to bude chtít kontrolu účtu na podpoře.
    Jak kontaktovat herní podporu?

15. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

Ahoj, bylo by dobré, kdyby pro výrobny byla samostatná louka
    , nešlo by to nějak udělat prosím ?

16. Ahoj ANAWI1950
    pro návrhy hráčů je tu vlákno "Zlepšovací návrhy". Jestliže vypracuješ návrh v souladu s (klikni)-> pravidly, můžeš ho zveřejnit a jestliže získá podporu hráčů v anketě bude tvůj návrh předán RT.
    Přeji prima farmaření.

17. majka250153

majka250153 Pisálek fóra

chtěla bych se zeptat nešlo by udělat plochu na farmě jenom pro stromy jako je na baharamně už je nemám kam dávat zabírají místo tam kde bych mohla pěstovat plodiny děkuji

18. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

kdy budou podivuhodne stromy?

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Frantanec: myslím, že nejsi žádný nováček, aby jsi nevěděl kde najdeš kalendář, takže prosím přestaň zahlcovat fórum dotazy kdy bude jaká akce. Bude až bude vydáno oficiální oznámení.

Koulička1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.