Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem mlýn konečně našla, moc děkuji. Příště budu v hledání pečlivější, trpělivější a hlavně nezmatkovat. Přeji hezký večer ;)

Turbomlýn mám pod svým erbem, ale trvání je 1152:36 hodin za 75 florenů to není špatné. :D Chtěla jsem tohle smazat. Je to tak chtěla jsem pomocníky a koupila jsem turbomlýn, který se mi takhle načetl.

Naposledy upraveno: 27/11/17
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Lidus61, to nebude tím jedním nákupem, to bude tím, že už jsi ho měla zakoupený a jen se k němu přičetl tvůj poslední nákup. To jen abys nebyla překvapená, proč tomu tak je.
    Příjemnou hru danda

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Mám aktivované Premium, stromy se mi nesklízí, ale vypadá, že čas běží, úložiště hnoje se zmenšilo a mohu poslat pouze 7 dárků. Je to chyba jenom u mne nebo se to nějak řeší. Děkuji .;););)

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

5. masulka

masulka Zelenáč fóra

Nevím jak mám napsat vlákno

6. Ahoj masulka
    nové vlákno založíš kliknutím na tlačítko "Založit nové vlákno", najdeš ho v pravém horním rohu, pod lištou fóra.
    Podrobný návod ve FAQ - (klikni)-> Téma

Pokud chceš kvůli dotazu zakládat nové vlákno, projdi si prosím již vytvořená a fungující vlákna, zcela určitě najdeš to, které bude tvému dotazu vyhovovat.

7. JRD-Blanka

JRD-Blanka Pisálek fóra

Ahoj,prosila bych o radu.Když si otevřu velkolepý zvěřinec,kolik se tam může dát zvířat?

8. Ahoj JRD-Blankab
    po získání Zvěřince jsou k dispozici 4 místa (můžeš tedy ušetřit 16 políček na ploše, 4 políčka zabere samotný Zvěřinec) Skladiště se dále dají rozšiřovat a maximální možný počet je 8 míst. Úspora místa pro chlívky a výrobny je zřejmá. Pro rozšíření je třeba splnit úkoly v Družstvu a získat plány na rozšíření. Pokud bys o rozšíření uvažovala, pečlivě si vyber správný úkol, abys získala ty správné plány (jiné jsou pro Zvěřinec, jiné pro Arboretum a další pro Výrobnu)
    Vše je podrobně popsáno ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Úkol v Družstvu pro rozšíření Zvěřince - (klikni)-> Zvěřinec - stálé úkoly

9. JRD-Blanka

JRD-Blanka Pisálek fóra

Moc moc děkuji

10. JRD-Blanka
    rádo se stalo :)

11. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

ahojte kde najdu List Eukalyptu??

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Hermiona84

List eukalyptu je plodem stromu Blahovičník citroníkový
    Tento strom se pěstuje na bahamaramě a je potřeba jeho aktivace ve starověkém opičím chrámu za Zlaté banány. Poté si budeš moci strom koupit ve farmářském obchodě, nebo plody na trhu.

Fajn hru pezt

13. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

OK mám ho je to dobrý, díky

14. pezt

15. daniela2880

daniela2880 Pisálek fóra

Dobrý den kde se dá sehnat továrna na hrábě děkuji

16. pezt

17. daniela2880

daniela2880 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***Odstraněna zbytečná citace***

Děkuji zkoušela jsem to ale vždy mi přišli takové výhry,které se dají běžně koupit.Mimiřádný výběh nebo dílna chodí asi jen někomu.Jinak dík za odpověď.

Naposledy upraveno moderátorem: 28/11/17
  18. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Dobrý den, plnila jsem úkoly Frappé ollé a koupila jsem si za hvězdičkové mince - stonek, bio mléčný koktejl, vše v pořádku a pak jsem zaplatila i za Extra strakatá kráva, mince mně byly odečteny , ale strakatá kráva nejde dát na stonek, prostě mně nebyla načtena do dárků.A už nestihnu asi splnit další úkoly a dostat mince.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj cedrika2627,

v tomto případě bude nejlepší napsat na herní podporu, protože tady na fóru nejde tvůj účet prověřit.

Jak kontaktovat herní podporu?

20. aljenka73

aljenka73 Perspektivní autor

Dobrý den, ve hře Frappé olé jsem si za mince koupila Bio mléčný koktejl, ale nenačetl se. Již nestihnu získat ho znovu. Nebudu mít dost mincí. Mrzí mě to....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.