Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kiki2305, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, z čeho se dají udělat hrábě ?

2. Ahoj ANAWI1950
    zatím z ničeho, Továrnu na hrábě bude možné získat z Expresu z Tajemného nákladu, je to výrobna (zvíře ježek) prosím nahlédni - ZDE

3. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

Ahoj nevím jestli píši správně mám dotaz vo stájbole jsem si vytočila lva a nikde ho nemám a ani ve mlýně se mi neukazuje pro něj krmivo poradíte mi

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Kacaba7 - Zkusila jsi lva hledat na bahamaramě? Taktéž krmivo se mele na baha. Pokud ani po restartu se ti výběh neobjeví tak kontaktuj herní podporu

Přeji prima hru

5. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

po restartu se objevilo dděkuju

6. Farmářka_X

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevím, kam napsat, tak píšu sem. Možná nebudeme jediná komunita, kterou by zajímalo umístění pod 3000 v TOP. I když měli určitě žebříček nastavený na 3000 míst, v logu by se to zřejmě dohledat dalo, kdyby se chtělo upravit parametr...

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Y_n_O, už loni jsme potřebovali to samé a přímá nadřízená mi na mojí prosbu odpověděla, že to vývojáři vytahovat nebudou a nemáme o to žádat, že je to spousta zbytečné práce.
    Nikdo jiný to tenkrát ani nechtěl a ani se neozvala žádná komunita tentokrát. Zřejmě si ještě kolegové z jiných komunit pamatují, jakou jsem dostala odpověď já, tak už se nikdo neptá.
    Ráda bych vám vyhověla, ale vývojář nejsem a k tomuto druhu dat nemáme přístup.
    Mohu se opět zeptat, ale už tuším, jaké se mi dostane odpovědi.
    Prima hru danda

Skali, Prepperka a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Y_n_O

danda: Děkuji. Lenoši leniví, však je to jenom další klik v pár řádcích do přednastaveného od-do a odkud-kam... :-(

Naposledy upraveno: 24/11/17
  10. danda-vnovis

Taky si nemyslím, že by to byl takový problém nám ta data poskytnout, i kdyby třeba jen v excelu vyexportovat by stačilo :(
    Budeme muset oželet. Tohle nevyřešíme.
    danda

Y_n_O tohle ocenil(a).
  11. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, včera jsem si koupila turbomlýn, 75 florenů je pryč a mlýn se nezobrazil. Zkoušela jsem odhlášení a přihlášení několikrát. Budu mít mlýn nebo alespoň zpátky floreny? Děkuji za odpověď

12. Y_n_O

Díky za odpovědi.

13. danda-vnovis

Zdravím Lidus61, zkontrolovala jsi správně bonusovou lištu, že tam opravdu nemáš aktivní turbomlýn?
    kliknutím na ikonu svého erbu ti vyjede bonusová lišta a tam hledat ikonku mlýna (pohybuješ se zelenými šipkami) viz. obrázek
    tooltip na obrázku mlýna ti zobrazí čas, do kdy máš ještě mlýn aktivní.
    Pokud bys stále měla problém a mlýn tam opravdu nebyl, kontaktuj herní podporu a požádej o prověření herního účtu a nákupu.

Prima hru danda

14. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím. mám takovou prosbu. Měla jsem postavené tajemné chlívky na ploše, kombajnem jsem je otevřela, což jsem si neuvědomila, a tak jsem je zbourala s vědomím, že to byly staré chlívky, které jsem měla postavené. Takže jsem vůbec nezaregistrovala co jsem dostala. Myslíte, že by mi podpora mohla pomoci?

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ritterca

Na tvou otázku jednoduchá odpověď, příště je třeba se lépe podívat co sklízíš a co bouráš, než to uděláš. Nicméně na podpoře by to asi zjistit měli, můžeš to zkusit.

Fajn hru pezt

16. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

jak, nebo kde jde získat prosím ŠNEK a LEV? děkuji

17. Farmářka_X

Ahoj cedrika2627 - obydlí pro šneka a výběh pro lva lze získat v akci stájbola >>klik zde<<

Přeji prima hru

18. Ahoj babiadaniel25b
    kde jsi udělala chybu opravdu netuším, získat další mince můžeš tak, že si zopakuješ první "bludiště" - případně i další - to podle svého rozhodnutí, chuti a ochoty si bludiště zopakovat. Předesílám, že stavět už nemusíš nic, stačí jen stisknout zelené tlačítko "Spustit znovu" a mít dostatek rovných a zahnutých trubek.

karbar tohle ocenil(a).
  19. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

*Já* děkuji moc za radu, už se na tom pracuje.

20. babiadaniel25b
    rádo se stalo, hodně štěstí :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.