Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Qido.Qido

Qido.Qido Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz. Nechtěně jsem dodal šechny bio rajčata. Kde ziskám druhé. Děkuji za radu.

*dareba1 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Qido.Qido

Otevřeš inventář na akční ploše a je tam k dispozici dekorace, která ti dá potřebná semínka.

Hezkou hru přeji

*dareba1 tohle ocenil(a).
  3. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

dobrý den,po odevzdání sklizně rajčat byla uváděna odměna 2xštěrk, který jsem ale nedostal a kde najdu druhou odměnu jeden učitel?

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hnojaka,
    Pokud ti nebyla připsána odměna za splněnou dodávku ani po restartu hry, prosím obrať se na herní podporu, která jediná může prověřit kde se ti štěrk ztratil.
    Dekoraci "Jedno dítě, jeden učitel" dostaneš až splníš celý úkol s bio rajčaty.
    Přeji fajn hru

5. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

úkol bio
    mám splněný,nevíte někdo,co znamená 7.12. update pro vyšší levely?

6. Ahoj dedek1947CSA
    bohužel, to ví Realizační tým hry Farmerama ;) Jakmile bude nějaká informace, dozví se to hráči v oficiálním oznámení zde na fóru. Kalendář je pouze informativní zdroj, vždy platí oficiální oznámení.
    Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.