Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zlatarytirova
    bednu hledej v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" > ikona "vázička") je třeba nakliknout si záložku "spotřební zboží.

P.S.: pro dotaz není třeba zakládat nové vlákno, pro dotazy lze využít již existující stálá vlákna - například (klikni)-> Dotazy - Farma

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Mám problém se zvěřincem, první jsem na farmu koupila a teď jsem naspořila hvězdičky na ten druhý, ale kde ho objevím? Zobrazuje se mi v nabídce pouze arboretum, dvě výrobny mám.
    moc dík za pomoc

3. Ahoj Viky007
    zkus prosím pro vyhledávání v inventáři použít funkci "Hledat" případně ještě před tím restartuj (odhlásit/přihlásit do hry)
    Pokud by to nepomohlo, budeš se muset obrátit na herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

4. pepina51

pepina51 Zelenáč fóra

Dobrý den mám dotaz,zakoupila jsem si 1xkoš strom moudrosti a 1x koš nejlepší ze třídy a vůbec nemůžu přijít na to kde ty věci mám ,akorát jsem měla 4x štěrk a to je vše.Děkuji za odpověd

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pepina51,
    zakoupením koše "Strom moudrosti" jsi získala 4x štěrk na rozšíření polí na pěstování a dekoraci Strom moudrosti (hledej v inventáři pod ikonou vázičky), kterou můžeš umístit na libovolnou plochu a jednou za 24 hodin získáš po dobu akce 2x štěrk a 1 700 BZ nebo TBZ podle toho, kde máš tuto dekoraci umístěnou. Druhým košem sis zakoupila 2 dekorace ( znova Strom moudrosti a Mysl v květu) a řádek v nebi. Dekorace Mysl v květu dává co 24 hodin 6x kompost a 3 400 BZ/TBZ ( dle plochy na které ji máš umístěnou).
    Přeji fajn hru

*dareba1 tohle ocenil(a).
  6. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

A prosím, kde mám vzít ten štěrk? Když nebudu kupovat koše?

7. sopti

Ahoj samba411,
    štěrk můžeš získat jako odměnu z úkolu. OFI k akci.
    Přeji fajn hru

*dareba1 a sabma411 tohle ocenili.
  8. barney75

barney75 Rádoby autor

ahoj chci se zeptat s tou akční plochou se počítá i nadále? myslím tím pro občasné akce.děkuji a přeji fajn hru

9. sopti

Ahoj barney75,
    zda "akční plocha" zůstane i nadále nám teď není známo. Realizační tým nám své záměry dopředu nesděluje.
    Přeji fajn hru

10. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj
    Sliby?Pořád chyby!!!AD-BLOCKER asi pořád funguje !!!Včera i dnes mi naskočil reklamní spot,rozjel se a po pár vteřinách zmizel!!!Proč??

11. Ahoj sejda621
    pokud by byl ve tvém počítači software, který má zabránit spuštění reklam (nebo malweru vůbec) tak by se ti reklamní spot (filmeček) vůbec nespustil. Chyba může být zcela jinde - například výpadek připojení. Pokud máš podezření, že ve tvém počítači je aktivní Ad-blocker zkontroluj v prohlížeči nastavení>doplňky a případně vypni blokování.
    Pomoci by ti také mohlo projít si "Letní kino/diskuse" kde najdeš tipy a triky ostatních hráčů.
    S technickými dotazy se prosím příště rovnou obrať na kolegy do (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. gosi62

gosi62 Pisálek fóra

Přijel mi vlak, jeho náklad má být v inventáři, boužel není. Co dělat? Mám ještě něco udělat aby se tam objevil?

13. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,
    hledej v inventáři jak jsou stáje pod T ,,Tajúplný náklad"

14. Ahoj gosi62
    jako první pomoc můžeš restartovat hru (buď odhlásit/přihlásit) nebo použít funkci prohlížeče znovunačtení webových stránek (kruhová šipka v levém horním rohu aplikační lišty většiny prohlížečů).
    Také prosím zkus použít v inventáři funkci "Hledat" - zadej výraz "náklad"Jestliže by se náklad nepodařilo najít, budeš se muset obrátit na herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

15. polacka

polacka Vévoda fóra

• Mimo téma. Prosím dodržuj rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Obávám se, že se mi to taky stalo. Myslela jsem, že jsem něco udělala špatně.

16. Ahoj polacka
    toto vlákno je určeno k dotazům, v tvém příspěvku jsem žádný dotaz nenašla, jeho obsah spadá do některého z diskusních vláken - například (klikni) -> "Farmářský expres"
    Přeji fajn hru

17. jirinapanochova

jirinapanochova Zelenáč fóra

ahoj mám prosbu , jak změnit travnaté pole na záhonek , na akční ploše děkuji

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jirinapanochova

K tomu potřebuješ tzv, Štěrk, ten získáš jako odměnu za splnění úkolů a nebo nákupem akčních košů, vše najdeš v popisu akce Uč se a rozvíjej se

Hezkou hru pezt

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky módíci,
    moc se mi líbí nová plocha, doufám, že nezmizí s ukončením akce:oops:, snad RT vymyslí jak dál pokračovat, krásný koutek země.

20. sopti

Milá Viky007,
    Jestli nová Akční plocha po akci zůstane nebo ne nám momentálně není známo. Uvidíme.
    Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.