Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 11/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Určeno k archivaci

2. magnetka03

magnetka03 Zelenáč fóra

ahojte aktivovala som si Velkolepý zverinec a neviem, kde sa nachádza.

3. Ahoj magnetka03
    Zvěřinec najdeš v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" >ikona "ovečka"). Doporučuji v okně inventáře využít funkci "Hledat". Ikona Zvěřince má výrazný žlutý podklad.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Přeji hodně štěstí.

4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, dodělala jsem úkol baha zvěřinec , ale bohužel nevím co s tím dál? Poradí mi někdo? Děkuji Jana

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana.zape,
    V úkolu z družstva Baha zvěřinec jsi získala stavební plány na rozšíření Baha zvěřince, který si můžeš pořídit za zlaté banány v sedmé chrámové místnosti nebo za floreny v tesařství. K rozšíření ještě potřebuješ vrtačky ( ty vypadávají při sklizni skladišť). Více se dozvíš zde: Baha skladiště
    Přeji fajn hru

6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Moc děkuji za rady,jednu sochu mám v 7. místnosti aktivovanou,ale nikde žádný zvěřinec na Baha nemůžu najít,snad nejsem úplně slepá... ?

7. sopti

jana.zape,
    záleží co máš aktivováno. Pokud to je Baha zvěřinec či Baha výrobna (druhá nebo čtvrtá socha v pořadí), tak tu hledej v inventáři pod chlévy (ikona ovečky), pokud to je třetí socha v pořadí, tak se jedná o Baha arboretum a to hledej v inventáři mezi stromy.

8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Mám 1. sochu , to je co?Děkuji

9. sopti

jana.zape,
    první socha znamená, že sis rozšířila pole na plantáži o další možné místo na pěstování. Pokud na sochu klikneš myší, objeví se ti popis sochy. Popis soch najdeš zde: Starověký opičí chrám

10. peginka69

peginka69 Zelenáč fóra

Ahoj chtěla jsem se zeptat abych měla více zvířat při soutěži třeba ted těch koček Děkuji

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj peginka69,

obecně jsou jen dva způsoby
    1. zakoupit obydlí pro kočky a napěstovat
    2. zakoupit kočky na trhu

12. kadlici

kadlici Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat proč když chci spustit film, tak mi to napíše, že mám spuštěný AD-Block a video nejde pustit. AD-Block nepoužívám. Děkuji za každou odpověď.

13. Ahoj kadlici
    prosím nahlédni ZDE. Podrobně tento problém rozebral kolega Pezt z Technických dotazů v tomto vlákně - (klikni)-> Hláška o adblockeru
    Přeji hezkou hru

14. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Ahoj, stále se mi objevuje ona hláška o ad-block. Nahlédla jsem "ZDE", kde se píše, že je chyba opravena. Po 1-2 minutách, mi naskočí, že video není k dispozici, tak nevím, jestli je to chyba a nebo normální, že video není. Prohlédla jsem podle návodu i prohlížeč a tam nic zablokovaného nemám. Dříve mi video, když bylo, normálně naskakovalo, i bez nějaké hlášky o ad-blocku, takže jsem u mě, žádné změny neprováděla, aby byl důvod k nějakém "blocku" Děkuji za odpověď.

15. Ahoj -Ivanička-
    hláška upozorňující, že video není k dispozici chybou určitě není, prostě jen znamená, že žádné reklamní spoty (filmečky) nejsou. Nejde tedy opravdu o žádnou chybu a hlášku o Ad-blockeru není potřeba nijak řešit.
    Přeji fajn hru

16. pompo68

pompo68 Znalec fóra

• Prosím respektuj rozdělení fóra, tvůj příspěvek svým obsahem patří do některého z dIskusních vláken. Děkuji. *JÁ*
    Je to přece letní kino tak musíme počkat do léta. A kdo by potom kupoval florenky kdyby jsme si je měnily za kino body.

bill a Apachie1 tohle ocenili.
  17. Ahoj pompo68
    toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. V tvém příspěvku žádný dotaz nenacházím. Své postřehy a názory prosím umisťuj do některého z diskusních vláken, například "Letní kino/diskuse"
    Přeji fajn hru

18. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

*JÁ* Fajn, díky moc za zprávu, to mě tedy uklidnilo, abych si náhodou nerozštelovala celý prohlížeč. Hezké odpoledne

19. -Ivanička-
    rádo se stalo :)

20. zlatarytirova

zlatarytirova Pisálek fóra

ahoj nemůžu najít z fazole bednu se strašidelnými zvířaty díky za odpověd zlatarytirova

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.