Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Prosím,ten booster úplňkových rostlin,platí i při akci na akční kytky? Děkuji

Prepperka tohle ocenil(a).
  2. Ahoj mirbel46
    obávám se, že booster na hrůzostrašné rostliny nebude působit na akční plodiny v Měsíčním světě, nicméně ověřím.
    EDIT: potvrzuji, booster určený pro hrůzostrašné rostliny nepůsobí na akční plodiny pěstované v Měsíčním světě.

radyn.m a Prepperka tohle ocenili.
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, už třikrát jsem zkontrolovala všechno a nemám Vtipálky. Když mám stonek, tak jsem přes ně musela jít , asi ani nechci radu-ta není- ale nechápu to. Stalo se to ještě někomu?:cry::wuerg:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj dasa1143
    zkontrolovala jsi i Strašidelný dům? Tedy plochu pro dekorace v Měsíčním světě? (tedy postaru na Hřbitově?) ;) Zkus to prosím ještě jednou projet.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

*Já* hřbitov jsem kontrolovala jako první,budu postupně-podle dozrání- rušit všude všechny dekorky, to by bylo aby se nenašli,asi nevidím. Diky:(

Už je mám strčila jsem je normálně na lesní mýtinu mezi stromy, proč, to nevím:eek:xD

Naposledy upraveno: 16/10/18
    MatysekKamilek, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

V Ramakvelbu máme novou položku.Jelikož ve FAQ nic o ní není a v jejím popisu jsou odměny nejasné,je možno se zde rozepsat více ? Myslím tím samozřejmě o odměnách,truhlu popisovat netřeba.
    Děkuji
    EDIT
    ahoj pezt,já ji hledal pod Rama obchodem

Takže,pokud nedá music box (tomu kdo ho nemá,protože jeden bohatě stačí),dává jen bezcené málobodové dekorky.
    500 mincí ušetřeno...ale jak říkám,za box to stojí.

Honzulka05, pezt a Prepperka tohle ocenili.
  8. pezt

Ahoj Baroland

Zázračná bedna, která se objevila v Rama obchodě má popis ve FAQ >>> zde <<<

Fajn hru pezt

EDIT: Jasně od toho jsme tady, abychom poradili ;)

Honzulka05, matlafous123 a Y_n_O tohle ocenili.
  9. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Kam se dá postavit?

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Vzhledem k tomu jaké z toho můžou vypadnout poklady (music boxové dekorky), bych řekl že někteří po ní sáhnou rychlostí blesku.
    Je možné že nemám "music box" řádek ? Snažím se hledat po celém stonku, ale nenacházím.

Mám pocit že za papírové srdce někdo v OaD nabízel půl farmy.

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

To bylo srdíčko od (pro) maminky/ku.
    Řádek je,za FL. určitě nebyl,navíc mám i jeho dekorky na louce, jeden box dává kytky na urychlení SH, druhý langoše a třetí tikimasku.

12. pezt

Ahoj pavelkohl1

Zázračná bedna lze umístit pouze na Hlavní louku, Divokou louku a na Lesní mýtinu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Bezejmenný

Jelikož v minulosti byly nějaké problémy s tímto řádkem. Tak v tuto chvíli nevím jak to s ním je.
    Pokud se ti nezobrazuje v kategorii "Neúplné řady", tak jej nevlastníš, za předpokladu, že je samozřejmě pokud jej nemáš osazen všemi dekoracemi.
    Jinak stačí vyhledat pomocí vyhledávače

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak jsem to prošťouchal pořádně a řádek nemám. Nemám ani jednu dekorku, čili jestli byl za Fl. tak jsem ho nekupoval 100%.

Baroland : už myslím 2 nebo 3 O&D někdo usilovně nabízí za staré dekorky do stonku i růžové chlívky.
    Slepice kosmonautka, fanoušci, výměna triček, a spousta dalších. Takže se mi zdá že tam bylo vážně papírové srdce.

14. pezt

Dekorace z kolekce "Music box" nelze měnit v OaD

Získání řádku pro dekorace z kolekce "Music box" bylo podmíněno vlastnictvím alespoň jedné z dekorací.

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Ahoj dasa1143
    skvělá práce :) gratuluju k nalezení.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  16. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

v nebi sa objavil let lietadlom. kde ho môžem zohnať. ďakujem

17. levan2

levan2 Zelenáč fóra

Prosím kolikrát jde sklidit zázračná bedna z rama obchodu jen jednou?

18. Ahoj levan2
    Zázračnou bednu lze sklidit pouze jednou.

19. levan2

levan2 Zelenáč fóra

děkuji já to tušil fajn hru přeji

20. levan2
    rádo se stalo, i tobě prima farmaření

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.