Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

Prosím,kam můžu umístit upgard třeba kachní,nejde mě to ??

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ANAWI1950

Všechny upgrady, stromů, stájí a výroben se umisťují na základ.
    Tedy potřebuješ umístit kachník na základní plochu a na něj položíš upgrade žlutý, oranžový atd.
    Vyjímku tvoří některé získané upgrady jako výhry apod., kde je tento upgrade složeny již se základem, ty se potom pokládají přímo na plochu. Po zbourání se již rozloží, takže příště už se pokládají klasicky.

Fajn hru pezt

3. draha49

draha49 Rádoby autor

Ahojky, nevíte někdo, zda Tropic Colada platí pro vodní kaštan?. ze začátku jsem měla plus 8,teď už jenom 5

4. pezt

Ahoj draha49

Řemeslný produkt Tropic Colada účinkuje pouze na kategorii plodin "Ostatní"
    Tedy na akční plodinu neúčinkuje.
    Musela jsi mít tedy jiné aktivní bonusy, jako třeba 100% do stodoly a pod.

Fajn hru pezt

5. draha49

draha49 Rádoby autor

A co znamená ostatní? Je to diskutabilní

6. pezt

draha49

Plodiny jsou rozděleny do kategorií, u každé plodiny v secí tabulce máš napsáno do jaké kategorie patří.
    Zde příklad pro kategorii "ostatní"

A zde máš zobrazenou akční rostlinu

Takže proto Tropic Colada nemůže fungovat na akční rostlinu.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Ahoj Jaroušek49
    Mlynářské předplatné (turbomlýn) je víceméně pravidelná akce, takže lze v nejbližších dnech předpokládat její spuštění.
    O Mlynářském předplatném se hráči dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji prima farmaření.
    EDIT: předplatné - info ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 15/10/18
  8. draha49

draha49 Rádoby autor

Děkuji za vysvětlení:))

9. Ahoj draha49
    ráda bych se Ti omluvila - BAN, který jsi dostala byl omyl - překlik, bohužel BAN se zrušit nedá, varování jsem ti odebrala.
    Prosím tedy za prominutí mého omylu. Děkuji. *JÁ*

10. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Prosím,v sezonním zboží se mně neobjevily balíčky na zvýšení levlů,mám tam jenom komb.balič. zemědělců a bal . sukov. vrby.Tak mám dotaz kde mám ještě hledat a nebo jestli ještě nejsou v prodeji. Děkuji Jenom se slušně ptám,proč balíčky nejsou v prodeji,když jsou v nabídce na dnešní den 15.10 od 14hod.Zatím mně nikdo neodpověděl a dotaz byl vznesen více,jak před hodinou.Děkuji

Naposledy upraveno: 15/10/18
    jana563 tohle ocenil(a).
  11. jolka134

jolka134 Rádoby autor

Dobrý den ,také jsem koupila baličky z BZ a vůbec je nemám ,ale došlo mi 300 florenů a party lístky tak nevím co mám dělat. Děkují za vysvetlení

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také se mi neobjevily balíčky na zvýšení levelu.Naštěstí jsem si toho všimla včas a nekoupila ty kombinované o které nemám zájem.

Honzulka05 a 41dedek tohle ocenili.
  13. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

Já jsem si nevšiml, koupil a mám úplně jiný balíček, než jsem chtěl-proč není nikde oprava?
    JJ, to je pravda, ale v oznámení o jiných balíčcích ani muk, cena totožná, čas v pořádku, tak jsem to skliknul-byla-li by možnost na fóru i jiných balíčků, asi bych byl ostražitější:cry::p

Naposledy upraveno: 15/10/18
    jana563 tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj mirbel46 a jana563

Bohužel se do oznámení vloudila chybička a akce na balíčky na zvýšení levelu měli začínat až v 16:00
    Takže znovu načtěte hru.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj jolka134 a 41dedek

Než něco koupím tak si přečtu co vůbec kupuji. a jestli to co se nabízí tak chci.
    Bohužel v oznámení byla chybička a akce na ty balíčky začala v 16:00.

Fajn hru pezt

15. jolka134

jolka134 Rádoby autor

Dobrý den , ale ja jsem tam měla napsáno ty balíčky BZ jinak bych to nekupovala

16. pezt

jolka134

Já tam teda vidím dost podstatný rozdíl, a jak jsem psal, je dobré si přečíst co kupuji, a ne bezhlavě klikat.
    Tohle jsou balíčky, které byly k dispozici od 14:00

A tohle jsou balíčky na zvýšení levelu a ty byly od 16:00

Jediné co se shoduje je cena.
    Bohužel asi se s tím nedá nic dělat.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. bergkamp

bergkamp Zelenáč fóra

Ahoj, mám 2 dotazy:
    1. Umístil jsem základní továrnu do parku. Lze ji přemístit na místo pro mazlíky a nepřijdu o bonusy, které už jsem na ni použil?

2. Jelikož se do hry přídávají stále nové stromy a chovy zvířat je těžké vyznat se, které už mám umístěné na plochách a které ne. Je nějaká možnost jak to zjistit, abych dlouho nemusel zkoumat, který chov nebo strom ještě umístěný nemám?

18. Ahoj bergkamp
    pokud chceš přemístit dekoraci Továrnu (s jejími upgrady, které jsi na ní již položil) na jinou herní plochu o bonusy nepřijdeš, jen čas "zrání" u dekorace se spustí znovu. Dekoraci lze umístit na Hříště pro mazlíky až teprve po získání a uložení 40. upgradu.
    K druhému dotazu - nerozumím příliš jaký "nástroj" pro detekci již umístěných stájí a stromů by sis představoval.
    V inventáři je vždy u jednotlivé položky (stromu, stáje, výrobny atd) číselný údaj, který uvádí počet kusů dané položky.
    Navíc při najetí kurzoru na strom, stáj, výrobnu se na ukazateli zobrazí údaje o dané položce - název, druh (základní, příp. jde-li o upgrade) doba výroby (zrání) apod. Takže máš okamžitou informaci o položce.
    Asi to tedy bude vyžadovat od tebe nějaký příhodný systém, například rozhodnutí, že od každé položky (strom, stáj, výrobna) si na plochu dáš tolik kusů, kolik je nejnižší stav nejméně zastoupené poločky.
    Příklad: máš "jen" 5 jabloní, takže na plochu dáš 5 ks stromů, od každého druhu až do zaplnění plochy. Podobně i s chlívky.

19. bergkamp

bergkamp Zelenáč fóra

Děkuji za vysvětlení. U druhého bodu jsem myslel, že by bylo dobré mít v číselném údaji počet již umístěných kusů na ploše. Snažím se mít umístěno co nejvíce druhů stromů i zvířat a je složité dohledat co umístěné nemám nebo naopak mám umístěno ve více kusech a lze tedy vyměnit za něco jiné.

radyn.m tohle ocenil(a).
  20. Ahoj bergkamp
    rozumím problému na který poukazuješ, tuto situaci asi řeší v podstatě každý hráč. Máš ještě možnost vypracovat zlepšovací návrh (dle pravidel sekce (klik)-> "Zlepšovací návrhy") případně v některém diskusním vláknu získat od hráčů postřehy a nápady jak problém řešit
    Diskusní vlákno (klik)-> "Debata o všem možném"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.