Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Zdravím všechny - už půl roku nebyla žádná tapeta a to bylo takových pěkných akcí - nebyla by nějaká v dohledu ?

2. Ahoj irísek1960
    většinu wallpaperů najdeš ZDE Zda tvůrci hry připravují nějaké nové bohužel není známo. Pokud se tak stane, dozví se to hráči zde na fóru

3. ChesterFanda

ChesterFanda Zelenáč fóra

ahoj chci se zeptat jestli se dá při vyměně obchoduj a daruj darovat tovarna a nebo chatrč čarodějky dík za odpověd fanda

4. Ahoj ChesterFanda
    bohužel ti nemohu dát jednoznačnou odpověď. Obecně - darovat a vyměnit se mohou ty prvky hry (stáje, výrobny, dekorace), které jsou ve hře déle než 4 měsíce. Existují ale prvky, které darovat/vyměnit nelze. Které prvky lze či nikoliv darovat/vyměnit stanoví provozovatel hry a aktuální seznamy položek jsou zveřejňovány před každým OaD.
    můj osobní názor je, že dekoraci Základní továrna + upgrady a Chatrč čarodějky + upgrady darovat nepůjdou. Nicméně, až budou známé seznamy pro další OaD můžeš si je vyhledat.
    Přeji prima farmaření

5. il.ja

il.ja Pilný autor

Nevím jestli to sem patří nebylo by něco nového za banány třeba nějaký strom nebo chlívek děkuji

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj il.ja

Pokud máš vše otevřeno ve Starověkém opičím chrámu, musíš vyčkat jestli náhodou něco nepřibude k otevření. Vše by jsi se dozvěděl v oficiálním oznámení.
    Také zatím střádám, ono se to bude jednou hodit ;)

Fajn hru pezt

Xenie6161, MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. jakoja

jakoja Aktivní autor

Dobrý den prosím jak použít upag. továrny na co a kdy se používá jaksi jsem to zaspala

8. Ahoj jakoja
    upgrady Továrny (závěsy) se pokládají na dekoraci "Základní továrna", tu si koupíš za krejcary ve Farmářském obchodě,
    Podrobné info o (klikni)-> "Základní továrna"
    další info ve FAQ dekorace - (klikni)-> Základní továrna + upgrady
    Přeji prima farmaření

9. jakoja

jakoja Aktivní autor

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 11/10/18
  10. Ahoj jakoja
    Pokud používáš funkci odpovědět a reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, prosím vymaž citaci. Chceš-li se tomuto vyhnout, nepoužij funkci "Odpovědět", ale napiš rovnou nový příspěvek.
    Děkuji.

11. tomidlo

tomidlo Pisálek fóra

Dobrý den proč se mi nezobrazil kompenzační balíček?

12. Ahoj tomidlo
    pro vyzvednutí kompenzačního balíčku je nutno kliknout na ikonu "Novinky" a po té na ikonu megafonu (hlásné trouby) případně ještě pro posun použít šipky na okraji okna. Prosím zkontroluj si, (podle popisu) zda máš balíček k dispozici.

13. tomidlo

tomidlo Pisálek fóra

To jsem zkoušel a nic tam nemám.

14. Ahoj tomidlo
    pokud jsi si naprosto jistý, že jsi si kompenzační balíček již nevyzvedl (zkontroluj si stav SH případně dalších prvků, které obsahoval balíček

• 2x upgrade továrny
    • 2x mrkvovo-jablečná směs
    • 1x kupón na pomocníky na 3 hod.
    • 3x párty lístek
    • 50x superhnojivo
    • 15x zuzino superhnojivo
    • 1x Booster úplňkové sklizně
    • 3x zlatý banán
    35x prázdný flakón
    pokud jsi si baliček nevyzvedl, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Klikni na odkaz v mém podpisu.

15. tomidlo

tomidlo Pisálek fóra

Děkuji.

16. tomidlo
    přeji brzké nalezení balíčku

17. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, potřebuju nakrmit tukany, krmivo nemám, tak jsem šla na trh (jsem AW), ukazuje mi to, že je tam 10 nabídek, ale když tam vlezu, nic tam nevidím. Co mám, prosím, dělat abych to krmivo mohla koupit a tukany nakrmila. SK použít nemůžu, protože tukany mám v multichlívku a to by se tím SK nakrmili ti nenažranci všichni, co jsou tam naskládaní. Děkuji za odpověď.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. pezt

Ahoj .evalumar.

Tento jev se někdy děje, v tuto chvíli nemáš na trhu momentálně asi žádnou nabídku, jen systém to ještě nedokázal zpracovat. Co jsem vypozoroval, děje se tak pokud je o určitou komoditu enormí zájem.
    Někdy pomáhá restart, někdy to trvá bohužel delší dobu než se to ustálí.
    Nezbývá než krmivo namlít nebo použít SK nebo vyměnit chlívky

Fajn hru pezt

19. ..Týna95..

..Týna95.. Zelenáč fóra

Ahoj, prosím o radu, kde a jak můžu uplatnit upgrade ziskových továrenských předmětů?? Děkuji za odpověď.

20. pezt

Ahoj ..Týna95..

Upgrade továrny pokládáš na ziskový předmět Továrna.
    Továrnu koupíš ve farmářském obchodě.
    Informace najdeš >>> ZDE <<<

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.