Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 1josef1 - toto vlákno je určeno k pokládání dotazů a ve tvém příspěvku dotaz nevidím. Poděkování můžeš směrovat >>KLIK SEM<<

Přeji fajn hru

2. _Sedmikráska_

_Sedmikráska_ Zelenáč fóra

Ahojky,chtěla jsem se zeptat: na kole štěstí jsem si vytočila psa Pugsbyho,ale nikde ho nemůžu najít. Asi mi někam utekl.. :) Poradí mi někdo,prosím,kde ho mám hledat? V inventáři jsem ho nikde nenašla. Děkuji za odpověď

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj _Sedmikráska_

Pugsly je šlechtěnec a najdeš ho tedy ve stodole mezi šlechtěnci .

Fajn hru pezt

4. _Sedmikráska_

_Sedmikráska_ Zelenáč fóra

Tak už jsem ho teda našla a až teď jsem si všimla,že jsem mu chudáčkovi změnila jméno..:p Jinak moc děkuji :)

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Už podruhé se mi stalo, že musím plnit tulidomek po jednom. Pomocník pro chov není součástí předplatného? Děkuji.

6. Farmářka_X

Ahoj ašada01 - pomocník pro chov je součástí předplatného, ale mohlo se stát, že "předplacení" pomocníci již vypršeli a zůstali jen pomocníci, kteří jsi nasbírala jako odměny z úkolů. Pomocníci z úkolů dokáží pěkně zamotat časovou dotací (vím z vlastní zkušenosti).

Nyní citace z FAQ:

Pomocník pro chov

Pomocník pro chov mám umožňuje opakovat zvolené nastavení chovu, až do maximálního počtu volných slotů tj. 132.

Nalezneme ho přímo v Chovné ohradě.
    Návod k chovu s použitím pomocníka.

Pořídit jej můžeme:
    • v rámci měsíčního předplatného všech pomocníků
    • použitím kupónu
    • získáním odměny z akce nebo úkolu, která zahrnuje všechny pomocníky
    Důležité: pomocník pro chov nejde koupit samostatně

Zda máme pomocníka pro chov aktivního poznáme v záložce - Výběr podle zobrazení

Neaktivní [​IMG] X Aktivní [​IMG]

Přeji fajn hru

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Je to divné, mám mezi 800 až 1000 hodin od všeho, ale nevylučuji, že se to nastřádat mohlo. Pomocníky kupuji pravidelně, když mám při slevové akci méně hodin než na měsíc. Jinak děkuji.

8. Farmářka_X

ašada1 není za co. Rozdíl časů u jednotlivých pomocníků není nic neobvyklého přímý příklad z mého účtu. Zde je patrné, že pomocníci pro chov skončí podstatně dříve než secí stroj.

upload_2018-10-7_14-29-46.png upload_2018-10-7_14-30-6.png

Přeji fajn hru

9. we.ww7070

we.ww7070 Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat proč není na lesní mýtině stodola, mlýn, farmářský dům a nádrže???

10. Ahoj we.ww7070
    Lesní mýtina je od Farmářského domu daleko, až za potokem, takže Stodola, mlýn ani Farmářský dům nejsou vidět...
    A teď vážně - plochy mají takové "vybavení", které jim přisoudili vývojáři hry, nádrž není třeba - na Lesní mýtině je voda zdarma, takže nádrž by byla zbytečná.
    Přeji prima farmaření

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  11. IRVINKA

IRVINKA Pisálek fóra

Zdravím , omylem jsem si vyhodila souseda. Píše , že on mě tam má , ale já ne. Chci ho zpět. Jak to udělat ? Děkuji.

12. Ahoj IRVINKA
    pokud jsi opravdu omylem odstranila svého souseda z lišty sousedů - musela bys kliknout na jeho erb, poté na ikonu "odpadkový koš"a potvrdit kliknutím, že chceš zrušit sousedství - takže pokud jsi tohle udělala, nemůže tě mít dotýčný hráýč v sousedech - nicméně zůstal v seznamu "Přátelé". Postup je jednoduchý - pošli mu novou žádost o sousedství

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj.
    Mám dotaz. Co všechno obsahuje Balíček farmářského potěšení? Prosila bych odkaz, kde bych to zjistila. Mě se již neukazuje, jelikož je zakoupen a nejsem si jistá, jestli tam náhodou ještě není nějaká dekorka kromě dračího vejce.
    Děkuji.

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

madulka: dekoraci Ingridin student, měl by ti dát 30 x SK (6ks/ den) ....

Honzulka05 a Madulka_cz tohle ocenili.
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Madulka_cz,

takový odkaz neexistuje, tyto nabídky jsou individuální a nedostali jsme k nim žádné oficiální vyjádření.

Madulka_cz tohle ocenil(a).
  16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

pajda361 a MatysekKamilek,

děkuji za info a pomoc. :)
    Opravdu tam je dekorka Ingridin student, která dává á 23 hod 6 SK a je to možné 30x sklidit.
    Dekorku mám v liště, tak šup s ní do parku.;)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Zdravím, už je to celkem dlouhá doba co mi zmizela duhová slípka, vyšlechtil sem ji v baby boomu už je to aspon 3 roky, ale neřešil sem to protože byla levná, ted je dražší je ještě šance napsat na podporu a slípku získat děkuji.

18. Ahoj Adamos00
    po pravdě? Nevím, moderuji už déle než je doba, před kterou se ti ztratila duhová slípka, ale s podobnou situací jsem se nesetkala a nejsem schopna ti odpovědět, zda herní podpora dokáže i po třech
    letech dohledat CO se stalo s tvou duhovou slípkou. Nicméně samozřejmě zkus napsat - jak na to - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

zemanka01 a Adamos00 tohle ocenili.
  19. Ahoj Kokinka79
    no, já nevím, ale nebylo by chytřejší zeptat se přímo onoho nejmenovaného souseda? Protože já to opravdu nevím.
    Možná má na plochách jen dekorace, možná používá řemeslné produkty, využívá bonusy z řad na Magickém stonku, používá bonusů z domácích mazlíčků, plní úkoly v Družstvu... Možností je mnoho, takže pokud tě zajímá jeho strategie, zeptej se ho třeba herní poštou, možná ti i poradí ;)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  20. Kokinka79

Kokinka79 Zelenáč fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj Y_n_O tak to koukám. Tak to se těším až budu taky v levelu 100 a víc. No ale to já si ještě počkám než tam dolezu. Ale děkuji za info. Hezký večer AHOJ.;)xD
    ***příspěvky sloučeny***
    Ahoj zeptám se. To bude asi nejlepší. Doufám že bude ochotný a poradí. Děkuji s pozdravem Koki:);)

Naposledy upraveno moderátorem: 9/10/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.