Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Adamos00

Chtělo by to blíže specifikovat, jak kolo štěstí nefunguje. Z tvého popisu bohužel nepoznám s čím máš problém.
    Teď jsem zkoušel kolo štěstí u sebe a v obou režimech funguje normálně, tedy kliknu na kolo štěstí na mapě a kolo štěstí se otevře. A pokud mám lístky mohu točit.
    Momentálně žádný problém hlášený nemáme.
    Doporučil bych tedy vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, vše najdeš ve vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Po vyčištění dat flash playeru, bych doporučil znovu nastavení ukládání dat, dle tohoto návodu ve vlákně Nastavení ukládání dat flash playeru do vašeho počítače přes webové rozhraní

Fajn hru pezt

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahoj chci se zeptat jak funguje odeslaní dárku při obchodovaní a darovaní dnes sem vykopala skvrnitou vrbu a vybrala sem si na ní neonovy chlivek vyběh pro pandy odeslala hned byla udělana vyměna bohužel mě ten chlívek nemam na bahamaramce nevím proč koukala sem jestli není naky zadrhel ale skutečně to bylo odeslano

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj leonka41
    někdy trvá déle (pár hodin) než se vyměněný předmět "doručí" na účet. Takže nejdříve prosím restartuj hru (vyp/zap) a zkontroluj inventář na Bahamaramě, zvol si záložku "Všechno" a do editačního pole vyhledávací funkce zadej část nebo celý název stáje - tedy "Výběh pro pandy IV. Růžový"
    Pokud ani po restartu a za pomoci vyhledávání stáj nenajdeš, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby zjistili, co se stalo. Jak kontaktovat herní podporu > klik na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

4. leonka41

leonka41 Rádoby autor

poděkovani moc vám děkují za radu povedlo se jak ste mi napsali

5. leonka41
    prima, že se stáj našla, rádo se stalo :)

6. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

nevím jestli tomu dobře rozumím ,ten dávkovač bude dávat semínka kapradí?? v tom případě jsem 2x sklizela a nikde jsem ty semínka nenašla,a pak nerozumím na co ty semínka jsou ,už pěstuji kapradí z rozpěstovaného kapradí, co jsem dostala v akci na Baha děkuji předem za odpověď

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys* - ten dávkovač kapradí je taková pojistka, kdyby se náhodou stalo, že dodáš všechny rostliny do úkolu. Akce ještě není za námi a nikdo neví, zda se nám přece jen ještě nebude dávkovač hodit

Přeji fajn hru

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím.
    Mám dotaz.
    Při OaD jsem získal dekoraci Žabí zachránce za neonový žabí chlívek.Nějak jsem okouněl a hned ji neumístil na plochu a chtěl sem to učinit až dnes.Bohužel dekorace nikde.Jde vůbec nějakým způsobem zjistit jestli jsem ji získal,když jich mám několik v parku?
    Teď jsem navíc ještě zjistil,že žáby jsou nazpět ve stodole.Akorát si nepamatuji kolik těch chlévů bylo.

9. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

děkuji za vysvětlení ,už budu v klidu spát, ale ještě bych potřebovala ty semínka najít, to se mě nepodařilo,,poprosila bych o radu kde hledat,,,děkuji,,

10. Farmářka_X

Ahoj kaolín11 - ve tvém případě asi pomůže jedině herní podpora. Tam ti mohou zjistit co se na tvém účtu stalo Jak kontaktovat herní podporu

---------------------------------

tonys*
    - na semínka se můžeš podívat v secí tabulce jsou někde uprostřed za česnekem

Přeji fajn hru

11. ZLATICKO481

ZLATICKO481 Zelenáč fóra

Ahoj,pod jakým názvem najdu pekanový ořech?Děkuju

12. Farmářka_X

Ahoj ZLATICKO481 - Pekanový ořech pochází za stromu Pekanovec ořechový >>>KLIK ZDE<<<

Přeji fajn hru

13. dankadanka

dankadanka Pisálek fóra

Ahoj , kam se mi ukládají získané recepty při splnění úkolu ? Děkuji za odpověd.

14. Farmářka_X

Ahoj dankadanka - všechny recepty se ti ukládají v řemeslnické čtvrti a objeví se ve správný čas. To znamená až v daném řemesle dosáhneš správného stupně. Vše najdeš >>>KLIK ZDE<<<

Přeji fajn hru

radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. rokr65

rokr65 Zelenáč fóra

Ahoj.Asi se mi někam ztratila základní továrna.:p . Ve farmářském obchodě mám jen upgrade ale továrna nikde.že bych ji omylem koupil ale v tom případě kde ji hledat ??? V dekoracích ji nemám a ani u zvířat.:(. Může mě někdo poradit ?? Děkuji předem.

16. ZitaZimova

ZitaZimova Zelenáč fóra

neviete, kde sa ukladal tajomný náklad? Poctivo som vymieňala, ale tajomný náklad neviem nikde nájsť, aby som si ho otvorila.

17. Farmářka_X

Ahoj rokr65 základní továrnu lze koupit ve farmářském obchodě (červený košík, ikona vázičky).

upload_2018-10-6_10-41-46.png

po té ji najdeš mezi dekoracemi (bedna, ikona vázička) tam použij záložku vše a opět můžeš použít vyhledávací políčko. Nepoužívej slovo základní, protože je možné, že už jsi v minulosti továrnu upgradoval a může mít jinou "předponu"

------------------------------------------------

Ahoj ZitaZimova - Tajemný náklad se ukládal na Baha mezi výběhy (bedna, ikona ovečky) opět záložka vše a do vyhledávacího pole můžeš zadat náklad

upload_2018-10-6_10-48-59.png

Přeji fajn hru

18. rokr65

rokr65 Zelenáč fóra

Děkuji moc. našel jsem to .:D:p

19. Farmářka_X

rokr65 - není za co jsem ráda, že se továrna našla;)

Přeji prima hru

20. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

• Příspěvek mimo téma
    ahoj děkují farmářum za vyměně chlívku a stromu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.