Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pteranodon

Vezmeme si například balíček Ingridin studentský balíček/Ingridin študentský balík, jednorázově dostaneš 10x zlatý banán a 10x hvězdička + dekoraci 1x Ingridin student(Ingridin študent). Z této dekorace následně po vložení na plochu dostaneš po 30 sklizní 6x superkrmivo + BZ/TBZ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jolana4
    Není zač;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj charlie.b46

Akce Karnevalová královna byla kvůli chybě vypnuta, prosím tedy o trpělivost než se to opraví. Viz Oznámení
    Zatím nemáme žádné bližší info.

Fajn hru pezt

Honzulka05, Pteranodon a charlie.b46 tohle ocenili.
  2. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

Ahoj, mám od dnes odpoledne problém. Na farmě ať kliknu kam kliknu všechno trvá moc dlouho než se to načte. Nedá se vůbec hrát. Mojim počitačem to asi nebude, protože, když hraji jinou hru než Farmaramu tak to všechno jede normálně. Mám 3 farmy a když přecházím z farmy na jinou svoji farmu tak to trvá i 10 minut. Když už konečně jsem na další svoji farmě tak to není lepší. Nejhorší je to když jdu odevzdávat co jsem vypěstovala do družstva. Než se tam dostanu tak ty dvě ovce nebo co to je jak tam poskakuji a ukazují kolik procent je načteno. Už jsem několikrát restartovala hru. Prosím o radu co mám dělat. Moooc děkuji za radu.

3. amper11

amper11 Pisálek fóra

Máme doma na jednu IP adresu 4 samostatné účty. Díky tomu,že nám byl zablokován vstup do fóra, musíme všichni používat jen jednu identitu nebo jak postupovat to správně.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj amper11

Nevím co myslíš tím, samostatné účty. Ty jako hráč, můžeš vystupovat, tedy psát zde na fóru pouze s jednoho herního účtu. Herních účtů můžeš mít více, ale psát pouze z jednoho.
    Nesmí se stát, že s jednoho herního účtu se třeba na něco zeptáš, někdo ti odpoví a ty poděkuješ z druhého herního účtu.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. amper11

amper11 Pisálek fóra

Dík za odpověď. Dosud psal každý a k zablokování nedošlo. Holt se budem muset přizpůsobit.

6. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

A jak identifikuje systém jednotlivé počítače? Podle IP adresy? Mám namysli následující situaci: Jsme připojeni doma ze dvou počítačů přes jeden router a jednoho poskytovatele internetového připojení. Pravda je, že na fórum přispívám téměř výhradně já, Kristýnka nikoli, ovšem může nastat situace, kdy nezávisle na sobě napíšeme oba ze svého počítače něco zde do diskuze.
    Bere se to tak, jako že komunikujeme individuálně jako dva hráči (dle IP adresy, kterou má asi počítač přidělen v naší síti) nebo je to bráno tak, jako že komunikuje jeden hráč ze dvou herních účtů (router má taky svou adresu a já nevím, která IP adresa je dostupná systému, posuzujícímu, zda nejde o porušení pravidel zde na fóru). Navíc se nabízí otázka, jak je tomu v případě, pokud jsou dva hráči přihlášeni z jednoho počítače současně ve hře i na fóru (jde to, stačí například, aby byl jeden hráč připojen přes Chrome a druhý třeba přes IE) a relativně těsně za sebou (v rámci 15 minut) každý z nich něčím přispěje na fóru.
    Prostě mi tento způsob ochrany není jasný, jakkoli chápu, že je ustanoven proto, aby nedocházelo ke zbytečnému zahlcování diskuzního fóra.
    Tento svůj příspěvek jsem napsal proto, že petzově odpovědi nerozumím.

radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Ahoj jan.svatek
    prosím o strpení, odpovědi se ti dostane jakmile bude k dispozici některý z BoardAdminů.
    Děkuji za shovívavost.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jan.svatek,

samozřejmě, že identifikace podle ip je jen pomocná identifikace. Celé to, ani tak nevyhodnocuje moderátor, jako podpora, pokud je tedy potřeba. Zrovna v případě na který reagoval kolega Petz, je to celkem jasný. Hráč položil otázku z účtu XY, dostal odpověď a ten samý hráč poděkoval z účtu AB. To nepotřebuji ani kontrolovat ip abych věděl, že tu jeden člověk používá dvě identity a výmluva na to, že to doma hraje X lidí (někdy to podle počtu účtů asi hraje i pes, kočka a akvarijní rybičky), je opravdu jen výmluva. Navíc by dotyčný mohl být rád za to, že to moderátor bere jen jako výmluvu, protože v případě, že kdyby připustil, že někdo veřejně použil cizí účet, tak by to musel hodnotit jako porušení VOP.

dasa1143 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Nevím jestli můj dotaz patří sem a jestli se vůbec mám ptát, ale nedá mi to. Jedná se o skleník.

1) Už několik dní mi nepadl žádný bonus. Zkoušela jsem různé rostliny i různé velikosti skleníku, ale prostě nic. Počet zkoušek jen co se neurychluje. Vím že se to asi někdy stává, ale mně zatím nikdy, do dvou třech dní jsem vždycky bonus dostala. Je mi to divné, tak se ptám fachá-li to správně.

2) V souvislosti s bodem jedna jsem cvičně zkusila dát šlechtit řeřichu. Z nejmenšího skleníku mi z ní jako odměna padá 6 030 řeřichy zpět. To mi přijde divné vzhledem k tomu, že do malého skleníku investuju pouhých 900 rostlinek. Padlo mi to tak už několikrát a to číslo bylo uvedeno jak v tooltipu, tak se ten počet přičetl i ve stodole. To je tak správně? Nějak mi ten nepoměr nejde pod fousy (a to je jako správná žena mám až na zem).

radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. Ahoj Prepperka
    zisk bonusů při šlechtění rostlin je opravdu o náhodě (řízené systémem) jsou dny bonusy "padají" a jsou dny kdy ani svěcená voda nepomůže. Takže to chce zatnout zuby a vydržet.
    k dotazu 2) - počty "vrácených" rostlin při šlechtění mi též přijdou nepatřičné, takže předávám tuto možnou "chybu" k prověření.
    EDIT: po ověření ti sděluji, že počty "vrácených" plodin ze šlechtění jsou zcela v pořádku.

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Dotaz číslo jedna jsem myslela spíš jestli vše funguje, jinak vydržím v pohodě. Jen že se teď objevují často chyby, tak jestli tohle nespadá mezi ně.
    No a u dvojky jen čučím. Tak to už nebudu pěstovat na polích ani náhodou. Sklízet co minutu je pěkný vopruz. Tady za pouhých 6 hodin čekání a volných veškerých plochách dostanu náklad, který bych vypěstovala za 3,5 hodiny. Ale 3,5 hodiny neustálého klikání a nemožnosti využít plochy na něco jiného, takže to se vyplatí. Teda jen dokud nebudu mít vyšlechtěno vše, pak nastane smutný den.

Každopádně díky za odpověď. :)

Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  12. Prepperka
    ;) gratuluji k inovativnímu způsobu pěstování řeřichy - hodně zdaru ;) :)

13. trapka

trapka Rádoby autor

chci sousedovi poslat rajčenku v liště jí mam ale darovat se mě neukáže přitom na výměnu nebo prodej se ukáže poradíte mě jak tento strom mám darovat smí se darovat našla jsem si to děkuji

14. Ahoj trapka
    problém je v tom, že hráč, kterému chceš poslat strom Rajčenka nemá aktivovanou možnost pěstování ve Starověkém opičím chrámu. Jakmile si jej aktivuje, bude možno mu strom poslat.
    Podrobný popis ve FAQ - (klik)-> Rajčenka
    cituji: aktivace možnosti pěstování za 42 Zlatých banánů v 10. místnosti Starověkého opičího chrámu.

15. trapka

trapka Rádoby autor

moc děkuji

16. trapka
    rádo se stalo

17. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Jak, nebo kde mohu získat Mořského koníka?

18. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Dobrý den, nefunguje mi kolo štěstí? máte někdo stejný problém díky.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.